Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 06:16:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на maianiki- 21.04.2012  (Прочетена 54651 пъти)

maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 08, 2012, 09:08:49 »

Момичета бях на пробен грим вчера и не се харесах,въобще не ми отиват сенки.Пробвахме опушен грим  Oh my ...-ужас,после пак нещо друго пак Oh my ....Гримйорката и тя не ме хареса и пак ще ходя във Вторник.
Бях и на прическа,първоначално се харесах,но после мъжо каза че е лелинска прическа и че ме прави стара cray
Пак ще ходя на прическа,май ще съм със спусната коса на букли.Пускам малко снимки в галерията
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 08, 2012, 09:44:16 »

на мен втората прическа ми харесва мн. но явно не ти стои
сенките също ми идват по-силни
дано намериш твоят грим и прическа, защ. си много хубава  good
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 08, 2012, 09:45:33 »

пуснатият вариант по ми харесва
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #78 -: април 08, 2012, 11:09:42 »

Мая, струва ли ми се или са ти сложили сини сенки? Или са сиви, не мога да видя добре.
Според мен на твоя тен лице няма да стоят добре толкова ярки или светли сенки, както не и перлени с много блестящо. Защо не пробвате матови сенки в по-естествени цветове, като евентуално ти подчертаят очите с малко по-тъмни или дори черни сенки в основата на миглите. Не много, не опушен грим с черно, съвсем малко, мисля, че много добре ще ти стои. Не се притеснявай, имаш време още да пробваш.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 08, 2012, 14:08:06 »

На последната снимка със спуснатата коса най-ми харесва6 @}->-
Грима ми изглежда прекалено светъл и пастелен като за твоите о4и и кожа, тебе6ирено стои,с твоя тен може да си позволи6 пове4е 4ерно или тъмно кафяво и златисто,ако иска6 да е по_естествено.Може би 6те ти отиват издължену "коте6ки" о4и,и това е вариант ако не се харесва6 с опу6ен макияж,някак си много затворени ми се струват о4ите ти huhhuh.gif
Със сигурност 6те намерите твоя грим,не се притеснявай,а със спусната коса на къдрици 6те има6 много нежна и романти4на визия give_rose
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 08, 2012, 14:25:17 »

На снимките с твоя мъж си 1000 пъти по-хубава- и грим и прическа. От пробните варианти единствено ми харесва където си с пуснатата коса. Пробния грим няма да го коментирам. Не си ли дала някакви снимки с грим на твоята гримьорка, защото явно има нужда да бъде насочена  nea
Успех мила, не се отказвай  give_rose
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 08, 2012, 14:37:42 »

защо наблюдавам че масово гримират булките с някакви светли тонове- то ясно че това се води лек грим, ама не на всеки върви перлени и свтли оттенъци.
Занеси й някаква снимка с по -наситен грим, ако решиш good
Активен
maianiki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 08, 2012, 17:12:40 »

Момичета,това не е грима(аз се мацотих).Гримйорката дето ме прави също не ме хареса и се изтрих,пак ще ходя във Вторник вечерта.А за прическата днеска като показах снимките най-много ме харесаха със спусната,а за другите снимки ми казаха че съм като лелка,бабичка и като кошница в главата.Пак ще ходя на пробна.Май прическата ще  е като на снимката на роклята:

* Ambrosia (1).jpg (59.73 KB, 509x640 - видяно 243 пъти.)
« Последна редакция: април 08, 2012, 17:56:07 от maianiki » Активен
maianiki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 08, 2012, 18:00:57 »

прическата отзад,мисля че е със по-ситни къдрици от моите,и по-къса коса..???

* A3365LU.jpg (51.06 KB, 368x501 - видяно 237 пъти.)
Активен
maianiki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 08, 2012, 18:11:22 »

Моя мъж ми вика:
 "що я купи тази коса като няма да се вижда и е събрана,прави те по-стара и като леличка" Oh my ...
А с гримйорката стигнахме да заключение ,че определено опушен грим не ми стои(пробвахме кафяво-златен,ама много зле ми стоеше),следващия път ще сложим мигли малко молив и някакви много леки(може би телесни сенки).Ужас нищо не става при мен лесно,сега само дано не се разочаровам от роклята,като отида да я взема през седмицата: angry
Викам на моя мъж че няма да отида на сватбата(защо му е грозна булка приличаща на леличка),много съм изнервена и разочарована от всичко... GROAN
« Последна редакция: април 08, 2012, 18:13:39 от maianiki » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 08, 2012, 18:35:55 »

Еййй я се стегниии  Curtsey Всичко ще се нареди,колкото и зле да ти изглежда сега.
За косата- ако не се харесваш просто не я слагай, не е казано,че щом си дала пари трябва да на всяка цена да я слагаш. На мен ми харесваш с пуснатата коса(прическата) и мисля,че с по-нежен грим няма да изглеждаш като леличка.
За грима- добре сте решили с матови сенки и очертани очи-мисля,че ще се получи. Моят съвет- по-малко руж. Показаният грим е доста цветен и седи като маска.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 08, 2012, 18:36:59 »

Не се тревожи, нормално е да имаш такива изнервени моменти. И аз съм сега на подобен етап. Аз също поръчах коса от Ибей, обаче се притеснявам дали ще дойде навреме. Ти твоята откъде я взе?
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 08, 2012, 20:21:57 »

maianiki, недей да се отчайваш. Ти изглеждаш много добре и съм сигурна, че ще намериш подходящ вариант. Не е лесно човек да се ориентира по снимка за грима и прическата. Ще пробваш, докато се харесаш. Остана малко време, не помрачавай щастието си. give_rose
Активен
maianiki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 08, 2012, 20:34:34 »

Не се тревожи, нормално е да имаш такива изнервени моменти. И аз съм сега на подобен етап. Аз също поръчах коса от Ибей, обаче се притеснявам дали ще дойде навреме. Ти твоята откъде я взе?
От Благоевград за 150лв.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 08, 2012, 20:47:39 »

maianiki знам, че е много изнервящо, когато нещата не се получават от първия път, но не се притеснявай - ще се получи грима, бъди сигурна  good. Гримьорката няма да те остави да бъдеш с грим ,който не харесваш smile
А за причекста и на мен ми харесва най - много последната снимка  good много ти отива пусната коса  Wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: