Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:15:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на maianiki- 21.04.2012  (Прочетена 54768 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 03, 2012, 13:24:27 »

Какво значи "като цяло е добре"? Не се заяждам в момента, а питам, защото ми е интересно. Доста хора го казват, но на база на какво? Пише ли го някъде?
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 03, 2012, 13:32:28 »

Ами просто в църква не се влиза с голи рамене, деколте, къса пола... На повечето църкви го пише някъде до входовете. Поне за Св. Неделя се сещам, че съм го виждала.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 03, 2012, 13:36:42 »

Добре е, защото не е прилично да си разголен в църква. Всичко си зависи от човека и как разбира нещата. В църквите съм виждала да пише да не се влиза с неприлично облекло. Всеки сам си решава кое е прилично и кое не. Ако искаш, попитай в църквата, в която ще се венчаете, но това не е някое задължаващо правило, а по- скоро препоръка.
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 03, 2012, 14:33:20 »

Момичета не се карайте за глупости.Има логика за това да си наметнат в черквата,но това не се спазва много,много.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 03, 2012, 14:42:06 »

Кой се кара  huhhuh.gif Аз мислех, че си коментираме защо "трябва" да има наметка... ама ако се караме казвайте да се включа овреме lol
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 03, 2012, 14:56:26 »

И аз не се карам. Моята идея беше, че за булките, според мен, е по-различно. Никой няма да откаже да пусне булка в църквата, защото е с бюстие.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 03, 2012, 15:12:08 »

Не, никой свещеник няма да върне булката заради облеклото.
mainiki, не се караме. Само коментираме. give_rose Извинявай, че малко ти превзехме темата, но не е ставало въпрос точно за това в другите теми и се наложи да го изкоментираме тук.
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 03, 2012, 16:43:01 »

mainiki е наистина от София надолу е "друга България" Аз живея в Благоевград и когато даваха тези дни сняг в някои градове от страната а тук едно  Sunshine Но аз съм на мнение,че все пак е Април месец времето рязко се променя и не е зле да имаш нещо  girl_wink Това което си показа на снимката е много хубаво  good
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 03, 2012, 17:25:18 »

По принцип раменете на булките са закрити в църквите, поне за Бургас в никоя църква не пускат жена с голи рамене, пък било то и булка  pardon Ако при вас няма проблем, според мен края на април изобщо не мисля, че ще ти трябва болеро или наметка  give_rose
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 03, 2012, 21:22:17 »

Не става въпрос за това дали ще те пуснат в църквата, а дали на теб ще ти е комфортно. Име си неписан етикет за това как трябва да е облечен човек в църквата - доколко се спазва е друг въпрос. Аз просто не харесвам половинчати неща - ако човек ще има църковен брак, редно е да уважи институцията и изглежд подобаващо и според правилата, а ако не му пука за това и онова няма да го спазва - за какво изобщо му е притрябвал този църковен брак?

maianiki
- според мен няма да ти е студено (макар че си спомням една година валеше сняг в последните дни на април, но това си е изключение, а не правило) - ако ще си вземаш някаква наметка, по-скоро да е като допълнение към тоалета ти.
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 04, 2012, 16:58:19 »

Момичета пак съм аз ,с поредния проблем.Бях при друга цветарка да питам за букет и цвете за косата,та тя ми каза че фрезиите били много крехки и се чупили.Аз искам букета да е с червени рози и бели други цветя.Да ама,сега отпада варианта за фрезии и питах за червени рози и орхидеи.Орхидеите които ми показа са много голями,а аз искам нещо по малко и да имам например 3бр.И това отпада сега се нагледах на гарденя,питам цветарката дали издържат пък тя ми вика ,че което и да е цвете без вода клюмва.И сега пак до никъде не стигнах,искам да имам живи бели цветя в косата ,ама ..... cray
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 04, 2012, 17:14:32 »

аА защо не попиташ за малки бели розички....знам, че е малко изтъркано обаче аз много си го обичам това цвете  pardon
« Последна редакция: април 04, 2012, 19:22:29 от cveta_d86 » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 04, 2012, 17:20:04 »

Не харесваш ли божури.. До колкото знам са издръжливи..

Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 04, 2012, 17:26:07 »

Май имя някакъв спрей, с който обработват цветята, за да издържат по-дълго. Питай в някой по-голям цветарски магазин.
Иначе освен да използваш друго цвете...мали чаени розички, момини сълзи...ужаях прекрасно и са много женствени...
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 04, 2012, 19:37:06 »

На мен лично много ми харесва комбинацията от червени рози и бели калии като например ето това:

А за герберите съм чувала,че са много издражливи:

Не се притеснявай maianiki ще намериш цветята за тев  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: