Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 14, 2025, 10:05:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ПОДАРЪЦИ ЗА ВЕЛИКДЕН!  (Прочетена 58144 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 12, 2012, 15:24:30 »

Росита smile , МНОГО МИ ХАРЕСВА! smile А утре ще си го видя и пипна!  yahoo
Недей да съжаляваш за нищо! smile Понякога се случват такива неща - но за мен тя е много специална, независимо дали е пукната. Много ще и се радвам! smile  give_rose
« Последна редакция: април 12, 2012, 15:40:04 от lunno momiche » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #136 -: април 12, 2012, 16:16:00 »

Темичката стана цветна и хубава като пролетта навън  yahoo
 Честито на всички цветенца!
 mariajoro1984, да покажеш как си нашарила яйчицата, украсената детска стая и порастналата латинка  smile Чудесен избор на fiibi_bg  give_rose
 gucci, много ти отива престилката  smile А и ти светиш като слънце така усмихната  smile
 famille , наистина е свежо и съвсем великденско подаръчето ти  smile Браво на mariajoro1984 за измайсторената кошничка!
 lunno momiche, мисля че заслужаваш да ти се случват положителни неща  smile Все така да получаваш подаръци занапред  give_rose

Хайде, цветенца, чакаме да се похвалите със снимки на подаръчетата  smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 12, 2012, 20:04:16 »

Момичета, дойде и моето време да се похваля с предпразничното си подаръче, което ще донесе усмивки и емоции не само на мен, а и на цялото ми семейство!
Благодаря ти, JANET!  give_rose
Имам си прекрасни великденски аксесоари и украси - сладко-украсена кошничка, украса-венче за врата, готина метличка, за която приятелят ми веднага реши, "че ще влезе в употреба на собственичката си"  witch laugh funnytooth ROFL
А между другото, JANET, улучила си в шестицата с избора, защото миналата седмица обиколих Практикер два пъти и не намерих великденска кошничка, в която да си сложа яйчицата smile Даже мислех да украсявам обикновена пластмасова купа, понеже нямах никакво време да ходя по магазините smile Имам си и сладка картичка с мили пожелания  danceg
Пожелавам ти усмихнати и слънчеви празници и красиви емоции с любимите хора! give_rose
Сега само чакам и моето цветенце да се похвали с подаръчето, което се надявам да хареса... blush

П.П: Утре ще кача снимки, понеже сега не съм си вкъщи smile
« Последна редакция: април 12, 2012, 20:06:04 от ivelka » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 13, 2012, 09:25:32 »

И аз получих своя великденски подарък и той наистина е великденски и ще ми свърши чудесна работа.
Благодаря ти Medeia  ( Мила), внесе празнично, пролетно  настроение.
Имам някакъв проблем и не мога да прикача снимка, за коеот съжалявам, просто не мога да я намаля на този компютър, ще пробвам по-късно. порцеланова купа със заек и нарисувани яйчица.
 всички са получили хубави подаръци и най-вече приятна изненада преди великден, това е най- хубаво, да има пролетно настроение и да знаеш, че някой там, някъде е мислил за теб, искал е да те зарадва и е успял.
весели празници на всички момичета
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 13, 2012, 09:57:09 »

Момичета ,току-що направих снимки на прекрасните ми чаши,нямах търпение да ви ги покажа  Girl_hide yahoo

П.П. Извинявам се за лошото качество,но снимките са от телефон  pardon

* чаши 1.jpg (56.49 KB, 612x816 - видяно 250 пъти.)
Активен
JANET_1
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 13, 2012, 09:58:36 »

ето и още една

* чаши 2.jpg (46.91 KB, 816x612 - видяно 271 пъти.)
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #141 -: април 13, 2012, 10:19:11 »

roumyana много се радвам, че у вас е станало пролетно и цветно. Помня, че беше писала, че нещо великденско би те зарадвало. Исках да ти взема нещо, което хем да можеш да ползваш (а да не е само украса), хем да е свежо и цветно smile

Весел празник smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 13, 2012, 12:01:19 »

Току що пуснах моя подарък - въпреки пределно ясните указания от моето цветенце, които бях убедена, че ще ме улеснят в избора, накрая взех нещо съвсем различно. То се оказа много трудно - нищо не ми хареса или не бях сигурна, че ще се хареса.

Утре трябва да пристигне и много се надявам да донесе усмивка и приятна емоция!  blush 
Благодаря за хубавия подарък ! : )
Сега пътувам, но при първа възможност ще го покажа .
Активен
JANET_1
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 13, 2012, 17:31:44 »

Момичета, дойде и моето време да се похваля с предпразничното си подаръче, което ще донесе усмивки и емоции не само на мен, а и на цялото ми семейство!
Благодаря ти, JANET!  give_rose
Имам си прекрасни великденски аксесоари и украси - сладко-украсена кошничка, украса-венче за врата, готина метличка, за която приятелят ми веднага реши, "че ще влезе в употреба на собственичката си"  witch laugh funnytooth ROFL
А между другото, JANET, улучила си в шестицата с избора, защото миналата седмица обиколих Практикер два пъти и не намерих великденска кошничка, в която да си сложа яйчицата smile Даже мислех да украсявам обикновена пластмасова купа, понеже нямах никакво време да ходя по магазините smile Имам си и сладка картичка с мили пожелания  danceg
Пожелавам ти усмихнати и слънчеви празници и красиви емоции с любимите хора! give_rose
Сега само чакам и моето цветенце да се похвали с подаръчето, което се надявам да хареса... blush

П.П: Утре ще кача снимки, понеже сега не съм си вкъщи smile

Мила Ивелина,радвам се ,че подаръците са ти харесали,дано ти влезнат в употреба за празника  give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 13, 2012, 20:49:26 »

мтого готини чаши с котета  heart heart
аз след празниците отивам до офиса на еконт да си взема подаръка
но моето цвете, което трябва да получи подарък от мен още не е писало...
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 14, 2012, 09:53:06 »

Ето ги моите подаръчета от JANET  yahoo

Весели празници на всички!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 15, 2012, 09:56:34 »

мн са хубави, ивелка  give_rose give_rose give_rose
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 17, 2012, 13:04:36 »

Честити подаръчета на всички!!! Всичко е повече от прекрасно! Да си ги ползвате със здраве!

Всички ли си получиха подаръчетата? Аз още си нямам, но предполагам, че вината е у български пощи. Чакам!  smile smile smile
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #148 -: април 17, 2012, 22:12:10 »

Ariel, и аз все още нямам подаръче sad
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125