Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:39:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък покажи и с коледно настоение се зареди!  (Прочетена 34699 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #75 -: декември 27, 2011, 14:34:58 »

Еха, дойде ми съобщение от БП за малък пакет!!! Урааа. Тъкмо ми беше скапано....На най- хубавия ден от Коледа и точно след съобщение, че малкият се е прибрал след 36-часов път. Много съм щастлива и любопитна коя ми е Снежанката /макар по метода на изключване сега и при избора на пилци преди, почти се досещам/. Как ще дочакам края на работния ден...... LAUGHTER LAUGHTER LAUGHTER
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 27, 2011, 17:41:19 »

svekarva, чакам и аз с нетърпение да разбера какъв ти е подаръка и коя ти е Снежанката.  Wink blum
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #77 -: декември 27, 2011, 18:24:01 »

Ето го и моят хубав подарък smile

Още веднъж благодаря на Tonina  give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #78 -: декември 27, 2011, 20:51:21 »

*trinity*, много, много ти благодаря за поредния най- хубав подарък! Много се вълнувах, докато го отварях. Дори котката реши да ми асистира от любопитство и за награда получи връвчицата от опаковката. Голяма игра падна с нея. Подаръкът ми е цял - целеничък / :bravo:на пощите, но и беше много добре опакован/. Снимките са в галерията, уж да се видят по- добре цветовете. Имам си и аз от модерните шалове, в приказни топли цветове  - млечно лилаво, тъмно бордо и червено към бордо /такъв е цветът на коледната ми звезда/, с лъскава сребриста нишка. Имам един скучен сив костюм, сега направо ще грейне с шала. Сладките са домашни и много хубави, тъкмо по мой вкус. Бяха вътре в снежния човек. Самият той е много симпатичен и засмян и ще си го ползвам хем за украса, хем ще слагам разни работи вътре.
Взех да се вдетенявам, толкова съм щастлива! Нали не откачам само аз Wink?
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #79 -: декември 28, 2011, 10:28:55 »

Привет и от мен и Честита Коледа на всички!!!
Днес сутринта си получих и моя подарък  danceg
Сърдечно благодаря на  svetli  give_rose. !!! Имам си чудесен комплект шапка и ръкавички и коледна чаша. Довечера ще кача снимчица.

Слънце, радвам се че подаръкът ти допада. Бях в голяма "чуденка" какво да бъде, така че ще се радвам да съм избрала нещо подходящо за теб.  smile.
Хубав ден и много настроение от мен!  smile
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 28, 2011, 11:14:52 »

Много се радвам че е пристигнал цял целеничък yahoo.Такива притеснения бяха,защото много бързаше касиерката и само ми го взе и готово и аз съвсем забравих да пиша чупливо.Радвам се че ти хареса,шалът го плете моята свекърва  Wink,а сладките ги опекох буквално преди да го опаковам и да тръгна към пощата и нямаше време да им слагам глазура(дано да са поомекнали след престоя в пощите).Със здраве да си ползваш шала и да си украсяваш къщата със снежния човек. Christmas tree
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #81 -: декември 28, 2011, 20:29:32 »

Ето го и моят подарък. Още един път сърдечно благодаря на Svetli!!!  give_rose

Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 28, 2011, 21:51:56 »

Честито на всички,които вече си получиха подаръците. Страхотни са,а и много практични. С здраве да си ги ползвате.  Christmas tree winter-ski
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: декември 28, 2011, 22:23:05 »

Има ли още някой без подарък??  smile
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 28, 2011, 22:26:06 »

Май аз
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 28, 2011, 23:30:16 »

Всички подаръци са страхотни!!!
Дано до ден-два всички вече да се похвалят  Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 29, 2011, 13:39:59 »

За любопитните - ще опиша подаръкът, който аз изпратих.
В един голям кашон, обвит в обикновена амбалажна хартия на БГ Пощи се криеха 3 индивидуално опаковани подаръка, с прикачени към панделките табелки с имена. Също така имаше и картичка - не нещо особено, но все пак мое дело - харесах си зимна картинка от нета и заедно със стандартния надпис "Честита Коледа и Щастлива Нова Година" го напечатах на син картон, а вътре надписах с послание. Най-големият подарък беше за най-малкия човек - детски камион-самосвал. За мама - тъмносив шал (не бях сигурна за цветовата гама, която предпочита) и едни ръчноизработени (не от мен, купени са) керамични обички. За тате - един ключодържател (от същата фирма като обичките).
Активен
svekarva

« Отговор #87 -: декември 29, 2011, 16:29:19 »

menyanthe Wink
Явно не е за Тео, защото той има близнаци!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 29, 2011, 17:58:16 »

О, той отдавна беше получен!  girl_wink
Активен
svekarva

« Отговор #89 -: декември 29, 2011, 19:24:44 »

Аз имах предвид, че не изпращаш на Тео, който си чака подаръка! Да видим какво ще получи и дали е слушал  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: