Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 21:50:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Maslinka - 29.09.07  (Прочетена 80279 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: октомври 02, 2007, 08:51:35 »

Честитооооооооо! С нетърпение чакам да видя и останалите снимки. На снимките в галерията изглеждаш невероятно красива и нежна. Да не говорим за шаферката.  give_rose
Пожелавам Ви огънят на любовта да не угасва!
[/color] [/b]
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: октомври 02, 2007, 13:37:29 »

Maslinka  cray Защо само две снимки.......... :'(Държиш ни в напрежение ли?Хайде искаме повечееееееее yahoo yahoo yahoo
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: октомври 02, 2007, 18:09:42 »

сиска вообще неискам да ви държа в напрежение и аз искам да ви пусна много снимки,но чак след 12 ще си ги вземем от фотографа huhhuh.gif
утре обещавам да разкажа как е минала сватбата и ще се опитам да писмаля още любителски снимки Wink
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: октомври 02, 2007, 18:55:05 »

ето малко снимки Wink

* оо.jpg (60.08 KB, 500x350 - видяно 275 пъти.)
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: октомври 02, 2007, 18:58:59 »

и една с моето семейство Wink

* уу.jpg (52.05 KB, 500x350 - видяно 281 пъти.)
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: октомври 02, 2007, 20:02:38 »

благодарим   maslinka  give_rose give_rose @}->--Сигурно ще ти прозвучи банално но ти изглеждаш като ПРИНЦЕСА.Търпеливо ще изчакаме и останалите снимки Wink Wink
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: октомври 02, 2007, 20:22:55 »

Най-после и аз да се добера!Честито мила и моите поздравления - МНОГО СИ КРАСИВА!Бъдете адски щастливи и да се обичате винаги! CHEERS
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: октомври 02, 2007, 22:48:54 »

maslinka , Много си хубава и украсата зад вашата маса изглежда много добре. Пак честито smile
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: октомври 03, 2007, 00:11:10 »

Маслинка Честита сватба  give_rose Малко късно се включвам, но сега се връщам от меден месец smile Пожелавам ви много щастие  kiss2 Снимките ви са много хубави и ще чакаме още smile
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: октомври 03, 2007, 12:30:08 »

ето как протече нашият сватбен ден:
цяла вечер почти не спах от вълнение и сутринта в 6 пих едно чайче и отидох на фризюр.до 11 висях  там,а времето беше много облачно и почти ми се скапа настроението sad
прибрах се в нас а там вече имаше гости,всеки се суетеше около нещо,брат ми и шаферката закичваха гостите и украсяваха колите,а на мен вообще не ми се бързаше да си обличам роклята blum,но всички даваха зор да се обличам,започнаха се едни снимки и по едно време чух музика shok и като погледнах през прозореца лимузината беше пристигнала а по улицата вървяха колегите на милото и свиреха(те са духов оркестър) tease и гостите зад тях играеха хоро по улицата,а слънцето печеше ли печеше yahoo,и както си се оглеждах по едно време влезе кумата подари му букета и след малко ми пристигна обувката laugh,братчето ми милото едва одържало фронта и ме продал за 170лв Wink.всички приятелки ме заобградиха и не даваха на милото и на кума да ме видят laugh,накрая ги пуснаха и милото каза"леле каква страхотна рокля" Oh my ... гледаше ме много странно а на мен ми беше вече много смешно.
тръгнехме към ботаническата градина и вече притесненеието страшно ме беше обзело,едно момиченце страшно ме развесели като започна да вика"мамо мамо виж принцеса" blum,качихме се във файтона  DANCE и като спряхме пред розариума ни посрещна гражданското лице,аз вече нищо не чувах,кой какво ми говори,в далечината виждах само красивата градина,розите,арката,белите столчета и червената пътека и едва не се разплаках huhhuh.gif,квартета засвири сватбения марш и тръгнахме по пътеката.речта на граждонското беше страхотна а аз през цялото време си мислех че след секунда ще съм омъжена и ми потекаха сълзите laugh,после на поздравленията мама ме пита защо съм плакала blush
след дългата фотосесия честно ви казвам намях сили за нищо и съжелявах,че ще има църковен брак,но пък той ми се стори доста кратък blum,и страхотната катедрала,хора и тримата попове бяха страхотни и чак ми стана малко гузно че преди малко не съм искала църковен брак blush
пред църквата кумата хвърли късметчетата и поодари няколко главички  laugh
в ресторанта като влязохме не излезе от менчето нито едно цветенце sad(какво ли означава това?!)
свекито държа слово докато ни захранва blum,аз отчупих голямото парче от питата,но милото си изспи първи шампанското Wink и забравих,че на ритуала аз го настъпха yahoo
имаше страшно много танци и голяма веселба стана,аз неочаквах толкова много хора да танцуват непрестанно и бях много щастлива че всички се забвляват yahoo.мен роклята ми беше малко неодобна и на хорцата все бях отзад да си я държа с една ръка laugh
имаше един обичай от рзложкия край на кръстниците,беше много интересен,после ще пусна клипче за да добиете по добра предства Wink
една моя брадовчетка на 6 годинки ни подари 2 ориенталски танца,облече на като ориенталска танцюрка,направо спря дъха на всички,беше много опасно танцуване Bravo,покани кума и младоженеца  на танц laugh
когато чух че дж обевява разрязването на тортата настръхнах,защото нямах идея как ще изглежда,но като я зърнах Oh my ... и чух всички да викат"уааааааааааааааааа" и дижея да вика"леле каква уникална торта" се успокоих,омазахме се с милото,а кумовете имах чак по косите laugh.
букета го хвана прителката на брат ми DANCE,а жартиера един колега на милото който бил обаче женен и той го подарил на брат ми Wink
кумовете бяха подготвили също една ябълка набодена с много стотинки но дж забравил да обяви ритуала с нея и кума отишъл при брат ми и шаферката и хвърлчл кум тях:хванала я шаферката а поверието гласяло че ако я хване жена първото дете ще е момиче yahoo
всички бяха много доволни,постоянно ми повтаряха че сам принцеса blush,сватбата била като на филм,като в приказка било всичко blush
също много им харесаха и подаръчетата,нищо че бяха прахосъбиралки,те бчха очаровани,някой си взеха и тable-картичките а някои дори и свещничетата girl_in_love
надявам се много скоро да видите снимките,и много много искам да ви благодаря на всички,защото без вас сватбата нямаше да бъде толкова "ЯКА"-както се изразява свекъра laugh
« Последна редакция: октомври 03, 2007, 12:38:11 от maslinka » Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: октомври 03, 2007, 12:36:46 »

Маслинка изкарали сте невероятно !!! чакаме да видим и снимков материал !!!! smile

честно да ти кажа,  аз също станах рано да ходя на лекции в събота и като видях какво беше начумерено даже при нас почна да вали и си помислих за теб какво ли е времето във Варна, надявах се да е слънчевко !!!! радвам се , че е било хубаво и че е било "ЯКА" сватба !!!! давай снимки принцесо !! kiss2 kiss2 kiss2 от видяното сте много красиви !! smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: октомври 03, 2007, 12:38:52 »

О Маслинка и вие сте били с файтон. Страхотно изживяване е. Чакаме снимките с нетърпение
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: октомври 03, 2007, 13:42:44 »

ooooх и аз не издържам вечееееееееееее
снимки, снимки, снимки, снимки.....
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: октомври 03, 2007, 14:00:41 »

Маслинка, било е много много хубаво! Радвам се, че цялата сватба е минала толкова прекрасно! И ЧЕСТИТО! Желая ви да сте много много много щастливи заедно, винаги да се обичате и прекрасен семеен живот, изпълнен с много усмивки и положителни емоции!  CHEERS give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: октомври 03, 2007, 19:15:15 »

маслинче настръханх от разказа ти толкова хубаво сте си изкарали и снимките са страхотни невероятно красива булка си нямам суми..знаеш ли дано не те обиждам с това но малко ми приличаш на Десислава..тая певицата от вип брадър :danceg:не сериозно с около 20 килограма по слабичка но много ми напомняш на нея от снимките give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: