Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:19:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Maichenceto - 15.09.07  (Прочетена 29813 пъти)

Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #15 -: септември 16, 2007, 16:36:19 »

Благодаря ви момичета give_rose
Наистина беше един неповротим и незабравим ден за мен girl_in_love...
Макар и всички гафове и ядове които ни създадоха от ресторанта, нашия ден си остана най-прекрасния първи семеен празник!
Още не мога да се опомня...всичко ми е като на сън...не мога да си събера мислите pardon...
Искам да благодаря на прекрасните Фотеви които , след младоженеца  girl_wink бяха най-добрия ми избор laugh.Те бяха хората които успяваха да ме накарат да се усмихна след всеки фал или неприятност...Искрено им благодаря kiss2
След 10 дена трябва да имаме и прекрасните фотоси които ни направиха и разбира се ще ги споделя с вас give_rose
Целувам ви всички и благодаря за подкрепата Bravo give_rose
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #16 -: септември 16, 2007, 17:21:53 »

Много сте хубави,а ти така замечтано гледаш на едната снимка.....радвам се че денят ви е бил така хубав..и ще чакаме още снимки...,когато станат готови!
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #17 -: септември 16, 2007, 19:08:50 »

Честито, мило Майченце! вървете заедно през трудностите и споделяйте всяка радост! обичайте се, уважавайте се, научете децата си да бъдат достойни хора!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 16, 2007, 19:24:12 »

maichenceto честита сватба миличка!!!
пожелавам ви винаги да сте така влюбени,много да се разбирате и да си помагате,в най-скоро време ви пожелавам щъркелчето да ви посети Wink и да ви донесе една голяма радост Wink
горчиво CHEERS
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: септември 16, 2007, 19:33:06 »

Честита сватба мила
Пожелавам ви много щастие, любов, уважение, усмивки и многооо бебенца
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 16, 2007, 20:51:10 »

Честито и от мен миличка!Желая ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целия живот! Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте!  give_rose
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #21 -: септември 17, 2007, 08:22:13 »

Майченце, честита сватба, мила! Нека мечтите ви бъдат винаги общи, за да ги реализирате заедно! Нека светът ви бъде пълен с хармония и споделени радости!Нека доверието ви един към друг да става по-силно с всеки изминал ден!Горчиво!  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: септември 17, 2007, 12:50:27 »

Честита сватба Майче!  CHEERS Много нежна булка си! Много ми харесвате! Бъдете винаги щастливи заедно, усмихнати и се уважавайте!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: септември 17, 2007, 12:59:29 »

Честито мила...smile Да ви е живо и здраво новото семейство и само хубави неща от тук нататък в живота....положителни емоции, споделени мигове и сладки дечица... CHEERS
Мила, толкова си красива....пожелавам ти всичкото щастие на земята и нека сватбеният Ви ден е само първият от много красиви моменти заедно... give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: септември 17, 2007, 13:06:22 от pleasure » Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: септември 17, 2007, 13:04:15 »

честито и от мен !!!!! освен да се присъединя към всички пожелания като ви пожелая да сте най-щастливите !!!!! smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 17, 2007, 14:29:21 »

честито мила много любов и семейно щастие ви желая @}->--много си красива сега разгледах снимките от сватбата нямам думи направо girl_in_love а тази снимка с фона на морето е прекрасна  Cray  насълзих се и така се размечтах :girl_in_love:още веднъж много да сте щастливи и да си имате прекрасни дечица много скоро
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #26 -: септември 18, 2007, 07:58:10 »

Миличка честито  give_rose Бъдете живи, здрави безкрайно щастливи и нека любовта да е неразделна спътница във вашият дълъг семеен живот
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: септември 18, 2007, 13:50:40 »

Честито и от мен Майче! Пожелавам ти винаги да си толкова неотразима колкото на 15-ти и винаги да те гледат така влюбено както тогава! Толкова нежна булка си....  а роклята е станала като на принцеса Bravo С нетърпение очакваме още снимки smile
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: септември 19, 2007, 14:39:44 »

Майченцето, честито мила и сладка пчеличке! И понеже имам специално отношение към името Мая (обожавам го това име) си представям каква прелестна и нежна булка си била! Нека пчеличката Мая ви донесе много мед, за да ви е сладък живота  bee а щъркелчето да ви донесе едно вързопче, което ще ви направи още по-щастливи!  stork-gurl stork-boy
Активен
Кашарел
Любопитен
*
Публикации: 38

Щастливка

« Отговор #29 -: септември 19, 2007, 14:55:05 »

Честита сватба миличка give_rose Пожелавам ти много семейно щастие.На снимките си просто прекрасна.Като жив ангел give_rose Особенно на тази до морето...просот си ослепителна.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: