Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:14:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lawyer - 04.09.2011  (Прочетена 39394 пъти)

pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 26, 2011, 08:58:01 »

Лойър, много са готини тези чашки! Супер са за чупене. Аз не можах вчера да ида, че нямаше къде да спра, там е голяма лудница. Ама видях магазина, в една червена сграда, нали? Ще ида да видя какво още има.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 26, 2011, 10:16:39 »

Ами не знам дали е червена, май е някаква бяла  crazy  До този магазин има един оръжеен, по това ще се ориентираш!
Оф, сега толкова се притеснявам, че една част от нещата не се получават  angry
Първото е за тази подредба в ресторанта, в неделя ще разбера дали начина, по който аз искам да са подредени масите, ще се получи. Другото е, че останах без кола sad Трябваше да ни возят с едно Ауди Q7, но преди две седмици разбрахме, че няма да стане. Сега чакаме отговор от едно друго място пак за същия вид кола, но не знам дали ще се съгласят, защото собственикът е много зает. И крайният вариант е пак Ауди, само че А6, но не е колата, която аз искам. Не стига, че с гримьора направих компромис, сега, ако и с това трябва да се примирявам, хич не ми се иска sad
Днес поне ми е последен ден и излизам в отпуск, дано успея да си почина!
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 28, 2011, 07:59:09 »

Lawyer   всичко ще е наред не се притеснявай .Покрай такива тържества винаги има напрежение разочарования по някой път но после след самия ден виждаш че всички усилия са си заслужавали.По принцип на мен в ресторанта ми дадоха една схема и после като ми се потвърди бройката трябваше да има размествания на масите  така както аз искам а не по схема която те ми ддадоха.Имаше малко спорове с управителя но след това се реши проблема в края на краищата аз си плащам и искам така както на мен ми се иска подредбата така да бъде.А относно колата аз два дена преди сватбата все още не знаех с коя кола ще бъдем бяхме говорили за BMW Х5 но бяхме с джип тойота  и така но всичко беше чудесно в самия ден.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #78 -: август 28, 2011, 09:01:17 »

lawyer, надявах се при теб да няма "стискане на зъби", но както при всички останали, се случи.....Не се притеснявай, сватбеното тържество ще бъде прекрасно! Каквито и компромиси да направиш, гостите не знаят какво е било планирано и няма нищо да разберат. Освен това бързо намираш изход от всяка ситуация  good.
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 28, 2011, 13:41:47 »

Ех lawyer , съжалявам за колата, но съм сигурна, че всичко ще се нареди. Знам, за къде, къде по-неприятни случаи с колата на младоженците (счупено стъкло от страната на булката часове преди сватбата, а сега си спомнят само с шега за този момент). Никак не е приятно да се правят компромиси и промени в планираното (особено една седмица преди сватбата..... супер изнервящо е), но когато нещата не зависят изцяло от нас, правим каквото можем .... Много спокойствие ти пожелавам и релаксирща последна моминска седмица  tease
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 28, 2011, 13:55:45 »

Колата е толкова дребна и маловажна подробност, че не виждам защо се тревожиш за глупости!
Ни си бяхме с нашата, не е Мерцедес, 7-мак или пък Жип sarcastic , но е нова, голяма, комфортна, а и е хубав цвят. Моя братовчедка каза, че изобщо не обърнала внимание на колата, а се интересува от коли. Пък и  малките подробности бързо се забравят, струва ли си да си хабиш нервите за тях?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #81 -: август 28, 2011, 14:27:06 »

И аз съм на същото мнение като posum smile Не ги приемай като компромис със себе си тези неща - наистина са дребни и не позволявай да причинят единствения негативен ефект, който би имал значение за сватбата ви - да повлияят на настроението ти.
 Offtopic Винаги когато тръгна да залитам в издребнявания и перфекционизъм, се сещам за песента "all we are is dust in the wind" и ми минава biggrin
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 28, 2011, 19:21:21 »

Ех, момичета, много ви благодаря за подкрепата smile  give_rose
Успокоих се вече, за което много помогнаха и приятелките ми, милите такава изненада ми направиха снощи  danceg
Първо през деня бях на фризьор, за да ми направят кичурите и все едно съм знаела, направо ми издухаха косата и ми я оформиха на едни едри вълни. Кумата ми звъни към 17.00 часа и ми прави среща да сме се видели вечерта. Аз естествено нищо не подозирам и отидох на срещата, след което тя ме качи в някакъв автобус от градския транспорт, който изобщо не знаех къде води. Изобщо нищо не казва, само ми повтаря, че искала да ме заведе някъде да хапнем и да пийнем по нещо. Малко странно с този автобус, защото ние по принцип излизаме по центъра, не ходим по кварталите  crazy Слезнахме на една спирка и тя взе да си рови в чантата да вади някакви лилави гривни с розички отгоре и един лилав шал. Тогава взе да ми проблясва, че ще има изненада и моминско парти smile Сложихме гривните, след което ми завърза очите с шала. Нищо не виждах, заведе ме до заведението, едвам стигнах lol сложи ме да седна на един стол и ми развърза очите. Направо останах изумена- приятелките ми ме посрещнаха на маса, украсена специално за мен в цветовете на сватбата, с балони и цветя, камъчета и т.н. Цялото заведение беше пълно и се бяха вторачили в нас. Последва невероятен купон, имаше програма от самото заведение с танцьори (в мъжки и женски род), след което изненадите продължиха. Двете с кумата ни сложиха на два стола и дойдоха двама от танцьорите, за да ни танцуват lol естествено ние много се раздадохме в танца и падна голям смях; после момичетата ми подариха еротично бельо и точилка, хахах. Цяла вечер ни поздравяваха и всички много ни се радваха, защото се забавлявахме на макс. През това време мъжете пък бяха на ергенско парти, където също е било толкова горещо, с изненада за кума и младоженеца lol малко разголена smile Та така, прибрахме се всички по едно и също време към 5 ч. сутринта и днес се видяхме на кафе да се посмеем на снощните изненади.
Успяхме днес да напълним и бутилките с домашната ракия, остава да им купя тъмно лилави панделки и да ги вържа. Утре отивам да си взема дреболийките- шампанското украсено, бокал, украсата за чашите, кошница с късмети и други подобни. Ще трябва да се видя и с фирмата за кетъринга, който поръчах за почерпката в нас и младоженеца. И пак ще се включа да докладвам smile Сега се отдавам на заслужена почивка, защото съм спала само няколко часа  Sleep
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #83 -: август 28, 2011, 19:25:51 »

Така те искам, момиче!  :bravo:Настроение му е майката, евала на кумата и приятелките ти, които са ти го създали. Уверявам те, че за тях е било още по-вълнуващо да приготвят тази изненада и доста са се потрудили - съдя от миналогодишния си кумски опит. Сподели в кое заведение сте били, защото и аз май ще си правя моминското в Плд. smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 28, 2011, 19:30:35 »

Да, вярно е, че много са се потрудили, аз като ги видях щях да се разплача от вълнение smile По- късно ще кача снимки от моминското, да видите украсата, която бяха сътворили smile Заведението е в Тракия- "Арбанаси", за пръв път стъпвам в него.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 28, 2011, 19:45:51 »

Лелееее, браво на мацките за моминското прати! Bravo Радвам се, че си си изкарала много хубаво и чакам да покажеш снимки! Не се ядосвай вече за колата, както и другите са казали -това не трябва да ти е грижа изобщо! Остава ти една седмица - наслади й се и се отпусни!  Blush Blush Blush
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 29, 2011, 21:46:51 »

Не ми остава време да кача снимки, но ако утре след чистенето у нас намеря такова, ще наснимам новите неща и ще ги кача smile Да се отчета, днес си взех всички дреболийки- украсено шампанско, бокал, възглавничка за халки, свещи, кошница с късмети, жартиер. Много красиви са станали  danceg
Занесох и документите в гражданското, уговорих си кетъринга за почерпката в нас и младоженеца и мисля, че нещата вървят към привършване. Утре ще е деня за чистене и след това ще трябва да обиколим складовете за алкохол.
Нещата с колата също се наредиха, в крайна сметка първоначалната кола, която исках е свободна и сега съм още по-щастлива  yahoo
Остават толкова малко дни, чак не ми се вярва smile сега избираме песен за първи сватбен танц, защото още не сме се спрели на никаква, така че утре пак ще се включа smile
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 30, 2011, 07:41:17 »

справяш се отлично с всичко .Браво за колата всичко ще се подреди както трябва.Ще чакаме снимчици и от моминското и от останалите нещица-все пак останаха няколко дни до големия ден.Отдай се малко на релакс за теб.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #88 -: август 30, 2011, 08:25:59 »

Браво, всичко се подрежда! Приятно чистене и не се престаравай, че след гостите пак ще трябва да го правиш  Wink.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 30, 2011, 08:35:40 »

Остават ти само 5 дена, lawyer.  smile
Останаха ли неща за вършене?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Нагоре
  Изпечатай