Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 09:33:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 15
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 15 (Прочетена 163854 пъти)
*mwpo
Професор
Публикации: 479
Отг: "Покупки за бебето и детето" 15
«
Отговор #390 -:
март 02, 2012, 07:55:13 »
Аз съм твърдо ЗА кошара за игра.Кошарата му /леглото в спалнята/ си е легло. Не желаех да играе в леглото, а да спи там,и определено прави разлика вече.Няколко пъти съм го оставяла,докато го сменя,и все намираше да се удари в алум.рамки-тесничко е. Купихме кошара,още си играе в нея, имам свободно време колкото да сготвя. Дори и сега,когато върви и вършее, има поне час се занимава в нея сутрин,явно е забравил играчките от предната вечер:) С кошарата за игра го водим при нашите, играе и спи там, като за спането слагаме матраче отдолу.
Кошарата на Неонато е страхотна, но и цената е такава. Нашата за игра нямаше 100 лева.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #391 -:
март 02, 2012, 09:25:02 »
matsinka
,вторият стол,който си показала е много хубав.Детето,което гледах в Германия беше точно с такъв.Малкият беше на 2 годинки и си се качваше сам на него,беше му много удобен.Не знам на коя фирма е и къде въобще се предлага.Аз нашия стол не го харесвам много,но майка ми го взе..
Нищо чудно,че са реагирали така на въпроса ти относно гърнетата-те си ходят с памперс до бая дълго време.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #392 -:
март 02, 2012, 11:34:19 »
Цитат на: carlyangel в март 02, 2012, 09:25:02
matsinka
,вторият стол,който си показала е много хубав.Детето,което гледах в Германия беше точно с такъв.Малкият беше на 2 годинки и си се качваше сам на него,беше му много удобен.Не знам на коя фирма е и къде въобще се предлага.
Точно това имах предвид.Нашият е на Roba и струваше 39 евро от 49. И се ползва доста дълго време.Тук масово се използват дървени-скъпи или евтини зависи от възможностите.Но немците са практични хора и трудно дават много пари за нещо което се ползва има няма две години.Единственото сем.което познавам със стол на Фишер Праиз ,детето е на около 4 вече и не го ползват вече.Сяда на нормален стол.но винаги някой го слага и вдига от него,все още неможе сам.
Само споделям опит ,иначе всеки си решава сам кое е най-добро и най-хубаво за детето му.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #393 -:
март 02, 2012, 11:49:59 »
Ние и затова си "поръчахме" като ни питаха какво искаме като подарък за Ели като се роди, столче, което се вързва на стандартен стол. Не е особено скъп - 60-70лв, а като гледам, ще си се ползва още година минимум. Е, ако Ели не настоява да сяда като големите. Но най-вече го взехме, за да можем да го мъкнем с нас като пътуваме - става и за заведение, и е много компактен - като мини куфарче.
Стана ми интересно - детето е на 4 години и не може да става и сяда само на стол?
«
Последна редакция: март 02, 2012, 11:51:32 от sunray
»
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #394 -:
март 02, 2012, 14:52:12 »
Цитат на: sunray в март 02, 2012, 11:49:59
Стана ми интересно - детето е на 4 години и не може да става и сяда само на стол?
Да,не може.Столовете им са много високи и нямат отдолу между кратата пръчка,която да ги свързва и той няма как да се покатери.Нашите в къщи имат и дребния от седмица вече се кача прав на тях и аз
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #395 -:
март 02, 2012, 14:55:01 »
Да, точно за това се зачудих. И Ели вече се катери. Е, не по нашите столове още, но темпото, с което завладява нови височини направо ми спира сърцето
Катери се по субуфера, нейното си фотьойлче, а стълбите ги янма за нищо от доста време. Нашите столове имат напречна пръчка отстрани, та сигурно и при нас бързо ще се усети какво и как да направи.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #396 -:
март 02, 2012, 16:27:13 »
Ние имаме като първото столче - това, което се разглобява на столче и на масичка и съм супер доволна, много си го харесваме
Имаме го от два месеца само, преди това ползвахме друго и почти никога не съм го използвала във високия му вариант. Още първия път, когато го сглобихме и отидох в кухнята да сипя в паничката на малката, като се обърнах, тя се беше покатерила на него и аз останах със зяпнала уста и леко се стреснах, защото не очаквах. Та заради това рядко го сглобяваме да е високо, защото тя само ме чака да се обърна и се качва на него. А пък и ние се храним на ниска маса, така че разглобеният вариант ни е много по-удобен. Никога не съм харесвала пластмасовите столчета за хранене, въпрос на вкус
Тези, за които Дани говори, също ги намирам много практични
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252
«
Отговор #397 -:
март 02, 2012, 22:52:59 »
Ние сме с дървеното столче на Stokke.
Детето е с нас на масата, столчето се почиства изключително лесно и расте с детето- затова го избрахме.
Пластмасовите столчета не ми харесват
stokke.jpg
(27.07 KB, 595x310 - видяно 215 пъти.)
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #398 -:
март 02, 2012, 23:13:03 »
Така е, но да добавя още нещо - цените на тези столчета, са в пъти по-високи, а в България повечето семейства не могат да си ги позволят с техните доходи
Та, това е причината да се избират най-вече пластмасовите.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #399 -:
март 02, 2012, 23:26:46 »
Тези наистина са скъпички,макар и да се ползват най-дълго.На мен ми бяха фаворит,но решихме на вземем това,което ви показах като компромисен вариант.
sunray , не винаги пластмасовите са по-скъпи от дървените.Тези двете ,които показах са до 40 евро.Дори сега питах мъжът ми ,той каза ,че не 39,ами 29 евро сме платили за нашият.
Искам да ви покажа и няколко играчки,които при нас са много занимателни.
И тази книжка,откакто се е родил почти (6-тия му месец) е с нас.Всеки ден я слушаме.
И Легото разбира се.До преди месец не можеше сам да ги сглобява и само ги слагаше едно върху друго ,а сега вече натиска и строи.
И още една-последна
Мисля си,че може да е в полза на някоя мама,аз най редовно взимам по-нещо новичко и прибирам по нещо от неговите,което след време вадя.Една седмица единият кашон,другата-другият.
«
Последна редакция: март 03, 2012, 00:02:43 от matsinka
»
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #400 -:
март 02, 2012, 23:32:20 »
Да, сигурно не всички са по-скъпи, но то тук и голям избор на дървени няма. Търсенето определя предлагането
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #401 -:
март 03, 2012, 11:29:56 »
И ние много го бяхме харесали този стол на Стоке, но това беше преди да пробваме малкият на него. Оказа се, че той изобщо не си го хареса - тясно му беше, започна да реве, да се извърта, изобщо искаше само едно да го махнем от него; В магазина пробвахме един друг стол който дава повече свобода и не притиска толкова. В него ситуацията беше съвсем различна. Затова един съвет - пробвайте още в магазина, защото това, което харесвате вие, може и да не допадне на бебе; Иначе подкрепям дървените столчета!
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252
«
Отговор #402 -:
март 03, 2012, 16:12:59 »
Цитат на: sunray в март 02, 2012, 23:13:03
Така е, но да добавя още нещо - цените на тези столчета, са в пъти по-високи, а в България повечето семейства не могат да си ги позволят с техните доходи
Та, това е причината да се избират най-вече пластмасовите.
Права си- на промоция можехме да вземем друго столче за 10 пъти по- ниска цена.
matsinka
, мерси за инфото за играчките
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #403 -:
март 03, 2012, 22:57:41 »
Цитат на: bejkite в март 03, 2012, 16:12:59
Права си- на промоция можехме да вземем друго столче за 10 пъти по- ниска цена.
matsinka
, мерси за инфото за играчките
Да не говорим, че в магазините, в който съм била не е имало дървени, иначе бих се замислила, По повод дървените играчки съм за, те са най-безвредни, особено ако са без бои.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #404 -:
март 05, 2012, 16:57:00 »
Здравейте! Аз отдавна не съм се включвала, но ми възникна едно питане : от къде купувате пантофки/ гуменки за децата? За София ме интересува, че сегашните ни страхотни пантофки Befado ни омаляват и харесах
http://www.dandy.bg/index.php?m=320&lang=1&category=52&pc=50&prodid=17306&pname=%C4%C5%D2%D1%CA%C8%20%C3%D3%CC%C5%CD%CA%C8%20%CC%CE%CC%C8%D7%C5
, но не си струва за покупка 12 лв. доставка 6 лв. , а и си е по - добре детето да си мери и да се види
Поздрави!
«
Последна редакция: март 05, 2012, 16:59:49 от svetla_ety
»
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27