Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 09:49:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 15  (Прочетена 163872 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 21, 2012, 17:05:56 »

Моя племеник проходи доста рано, не е имал нито проходилка, бънджи или кавото и да е, имаше любопитство в огромно количество и това го тласкаше да се изправи да види какво има на холната маса, а от там до стола и така.До сега сестра ми не му е слагала обувки, а е бил с чорапки с гума отдолу.Човека се клатушка оверено вече и даже се затичва, а времето се стопля, та разговора за обувките ми е много интересен, защото вече при излизане ще трябва да е с обувки.Интересно ми е той сега си събува постоянно чорапите с обувките как ще процедира?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #361 -: февруари 21, 2012, 17:17:30 »

Интересно ми е той сега си събува постоянно чорапите с обувките как ще процедира?

Ще свикне някак. Марта пьрвия пьт много плака като я обухме. Втория - малко по-малко и като видя, че няма отьрване се примири  smile

« Последна редакция: февруари 21, 2012, 19:45:42 от inaxastra » Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: февруари 21, 2012, 17:21:16 »

Мисля,че всички ортопеди са единодушни,че най-добре се прохожда на босо.Ясно е,че вкъщи може така или с чорапи,но в парка няма как.
Дани,ципа е проблем защото нарушава целостта на подметката и може да доведе до изкривяване на свода,който тепърва се оформя.
И според мен са грознички-въпрос на личен вкус.На всички,на които харесват-носете ги със здраве give_rose

От личен опит,обувка задължително се мери на крачето.Купих едни декоративни от сайт,които са огромни с размер 6м.Още са й големи,а когато й порастне достатъчно кракът,няма да са от полза,защото ще е проходила.
И Дара всичко събува-много често се пробва да си обуе чорап или терличе,но не на босия,а на обутия крак.

Май единствените обувки,които за сега намерих са тези на Делфи Прим(тези са някакви употребявани,ама не намирам друга снимка):

Много харесвам обувките на Бефадо,но не съм сигурна дали има подходящи за прохождане-повечето модели,които съм виждала са с много издадена напред подметка.

* prodan_028.jpg (33.26 KB, 600x450 - видяно 221 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 21, 2012, 19:39:05 »

Сиана проходи на 11 месеца с обувки, които според един списък си изисквания за обувки за прохождане, който Ина беше публикувала /и за който съм и много благодарна, защото за повечето неща не се бях замисляла/ отговаряха само на 1но единствено условие pardon.
После, след като прочетох списъка, се заех да потърся по-подходящи обувки и купихме точно на Кларкс /въпреки че те също не спазват абсолютно всички условия/. Тя вече беше проходила като и ги взехме де, тия обувчици, но наистина сякаш и е по-удобно с тях.
За мамите, които искат да поръчват по интернет, само да уточня, че на Кларкс обувките за прохождане имат два размера - за дължина и за ширина на крачето и най-добре е да се премерят. На Сиана и бяха подарили пък едни обувчици, които бяха точно нейния номер и на ширина също и ставаха, но някак си не можехме да ги закопчеем отгоре, не знам как да обясня  pardon, иначе те пак са на Кларкс и са много хубави, но за съжаление тя не може да ги носи..... та, по-добре да се пробват обувчиците, особено когато ще са първи обувки, за прохождане, много е важно  good
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 21, 2012, 21:11:05 »

Майка ми ни беше донесла мисля на Беко, бели. За грозни- естетсвено ,че е въпрос на вкус. На мен ми харесват. Тук някои хора направо пощуряха по тях , защото не бяха виждали такъв модел досега.              Крис ги носи, в зависимост от облеклото. Купих и на Кларкс и съм доста доволна от тях , гледам ,че са му удобни. Иначе и ние у дома го оставяме бос, защото и аз съм чувала, че така е най-добре за крачетата. Относно проходилки, имахме една в България, в коятао го слагах за малко, но не с цел ходене, апросто когато се налагаше да свърша нещо и ми бе необходимо нещо безопасно. Купихме и уокър, който много малко се използва, защото Крис проходи много скоро след това. Така че при нас се оказа излишна покупка, но какво да се прави. За следващия път ще си имам едно на ум. Wink
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 22, 2012, 17:06:31 »

Да се похваля, че вече направих първата покупка за бебчо smile едно синьо гащеризонче, мисля да е с него на изписването от болницата smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 29, 2012, 22:39:57 »

Вече си имаме шезлооонг!  yahoo danceg Ето този е:
Подарък е от майка ми. Избрахме с вибрации, защото може пък и да му харесат, а ако не - просто няма да ги пускам.  smile Нямам търпение да влезе в употреба!  girl_in_love
Избрали сме и кошарка, но за сега май няма да я купуваме. Иначе е тази: http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=243&file_id=5207
Нямам търпение и количката да вземем, но не искам от сега да заема място. Обаче се притеснявам да не й вдигнат цената. На шезлонга я вдигнаха точно преди да го поръчаме. Та може и по-рано да я купим. Последно си остава тази на САМ, която публикувах преди.  smile
Не мога да повярвам, че ще има кой да седи в шезлонга, да спи в кошарката и да се вози в количката!!!!  yahoo Girl_sing
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #367 -: март 01, 2012, 07:49:52 »

Честити покупки:) Шезлонга не се вижда. Кошарката е супер, гледах я и на живо, не мога да повярвам че е изпълнение на Кангаро, а цената и е много добра:)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 01, 2012, 10:22:44 »

И аз не мога да видя шезлонга.Кошарката е просто страхотна.Много ми харесва цвета и изобщо дизайна. smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 01, 2012, 11:44:15 »

Може и да се повторя, но ако има някъде, където е дискутирано ме ориентирайте. Искам вече да й вземем гърне, обаче не знам какво - има и от 6лв и от 50лв. Какво трябва да гледам. Казаха ми, че трябва да е с малка дупка, за да седи удобно бебето...този уикенд ще разгледам, но дотогава чакам съвети.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 01, 2012, 12:08:16 »

Нашето е дори под 6 лв, а върши същата работа pardon Съвсем обикновено, не е музикално и т.н. - просто е с по-висока облегалка. Нещо такова е и засега нямаме проблеми:

За големината на дупката не мога да кажа, за първи път чувам. Ели си стои спокойно.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: март 01, 2012, 12:15:41 »

И нашето е като на sunray на Бертони.Взехме го от Хиполенд за 4.20лв.  smile Според мен не е нужно да се издават маса пари за гърне,това си върши чудесна работа. good
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208

« Отговор #372 -: март 01, 2012, 12:21:46 »

Нашето гърне го избирахме заедно 2те,избрахме съвсем обикновенно, на него тя се почувства най-добре,като я сложих да седне.Пробвахме и музикалните и тези дето са като трон ама не й бяха удобни.
Нашето е това

Отвора е голям, колкото това на снимката на Sunray

« Последна редакция: март 01, 2012, 12:23:48 от prety » Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #373 -: март 01, 2012, 13:51:56 »

Да побутна в малко по-различна посока темата - оглеждам се вече за столче за хранене (имаме още време за проучване, за никъде не бързаме). Дайте препоръки за марка и модел, също и съвети за какво трябва да се следи. Това, което съм си отбелязала е да е стабилно (най-вече!), да има и колелца за по-лесно придвижване из стаите, да се регулират поставката за крачета, нивото на седалката и плота, плота да се маха лесно за цялостно почистване направо на мивката и материята да се почиства лесно или да се сваля цялата за пране в пералня евентуално. Размерите при нас не са фактор - имаме достатъчно място за всякакви джунджурии  insane Вие от какво сте доволни?
А също и да попитам кошарата за игра и преносимата кошара едно и също нещо ли са, и къде всъщност е разликата ако има такава? Ще ни трябва преносима кошара определено (планираме напролет да започнем с гостуването на по-отдалечените баба и дядо), но тя не става ли и за игра?!? Нещо съм объркана.. girl_impossible Ще се радвам на препоръка и в това отношение. Иначе си имаме дървено постоянно легло, трябва ни нещо за гости  blush
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #374 -: март 01, 2012, 15:40:01 »

Нашия стол е този http://www.slunce-bg.com/product/500/stolche-za-hranene-hauck-up-n-down-m-zoo-brown.html доволна съм. Има положения за краката,пере се лесно,има колелца.

Гърнето-имаме музикалното на ФП 3 в 1, не му е изобщо удобно,нисък е за него,крачетата му са във въздуха. Взехме това на Бертони,показаното. Ами седи си,играе, не знам дали му е удобно,но поне стъпва на земята. ФП имат едно като жабка, ами с него краката му са супер разкрачени, и само като го гледам ми става на мен неудобно.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: