Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 08:29:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 15  (Прочетена 163777 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #270 -: януари 22, 2012, 16:35:12 »

Обръщам се към бъдещите мами които могат да спестят малко пари от гледан точка на кошара, количката и шезлонга например... В Пакостник правят нон-стоп промоции на кошарите (говоря се преносимите) + количка или шезлонг или люлка зависи кой какво иска на много добри пари аз сега съжалявам, че не се възползвах от тези промоции докато бях бременна...

За коланите за прохождане и мен ме интересува това. Реших се, че мога да си спестя болките в гърба и кръста с тях...

Вилинка каква количка си си харесала на Чиполино?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: януари 22, 2012, 20:25:51 »

Интересува ме някой ползвал ли е и какви каишки за прохождане? Знам че детето прилича като кученце вързано, но пък ти спестява болките в кръста.

При Гала гостуваше един лекар, който обясни, че тези колани са по-добрия вариант от воденето за ръка, защото има опасност ако детето тръгне да пада, майката да го дръпне за ръката и тя да се извади, изкълчи и разни подобни. Отделно гърба на майката заминава, когато държи детето за ръка. Аз вероятно ще ползвам такива колани.
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: януари 22, 2012, 20:41:07 »

Цецко не му хареса с такъв колан. изобщо не запази равновесие и се въртеше като пумпал. на нас не ни свърши никаква работа.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: януари 22, 2012, 21:01:28 »

Ох,винаги са ми изглеждали кофти тия колани,но като ви чета и аз се замислям дали да не ползвам. blush  blum
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #274 -: януари 22, 2012, 21:08:21 »

Еchy_, ще ти дам моята, като се видим другия път, ако не си купила дотогава. Абсолютно чисто нова е, на Чико. Така и не я ползвахме. Бо много дълго лази и после проходи изведнъж, доста уверено, и не сме имали периода с голямото ставане и падане. Просто не остана кога да я ползваме.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: януари 22, 2012, 21:42:07 »

Бо много дълго лази и после проходи изведнъж, доста уверено, и не сме имали периода с голямото ставане и падане. Просто не остана кога да я ползваме.

Това все едно описва нас - имам предвид дългото лазене. Дано и с ходенето сме като Бо blum

Аз също съм ЗА тези колани. А и не го възприемам като каишка за кученце pardon Определено те са по-безопасен вариант от воденето за ръчички, но пък детето все пак трябва да е доста позаякнало, за да не се олюлява и пада, тоест да не е съвсем като парцалена кукла в тях. Нашият кум купи за сина си, но се жалва, че и при най-стегнатото положение, пак му се изхлузват от тялото, а не е нито едър, нито дребен. Накратко, дали ще вършат работа би станало ясно само като се пробват.
Аз се радвам, че поне не се изкуших да ползвам проходилка или уокър. Друг е въпросът, че наистина кръстът доста ме понаболява, но дано скоро да проходи Ели smile
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 23, 2012, 11:13:15 »

rozovka, ще те подсетя преди следваща ни среща smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 23, 2012, 11:16:39 »

Момичета, какво ще кажете за това? http://eshop.hippoland.net/products.php?product=DOLU-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0%B5-Ride-on-4-%D0%92-1-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #278 -: януари 23, 2012, 11:29:22 »

На мен ми харесва  smile. Ние имаме подобно нещо, само че няма функция на проходилка и представлява не количка, а триколка. Само че е с пластмасови гуми и за навън е неудобно - много твърдо вози и друса и вдига супер неприятен шум. После видях, че в магазина има с каучукови гуми и ме беше много яд, защото хич не ми се купува ново.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 23, 2012, 11:45:50 »

И ние имаме едно супер подобно на това, друга количка, не точно същата, но със същите функции. На това не знам дали му се махат отгоре ограничителите, на нашето се махат, което всъщност по-добре, защото ние въобще не се наложи да ги слагаме. Получихме го за подарък за рождения ден  smile Досега не сме излизали навън с него, но също като розовка смятам, че няма да е много подходящо заради пластмасовите гуми. Освен това, което тя е казала за шума и за возенето, мисля, че супер бързо ще се изхабят на асфалта, така че нашето вкъщи ще си го използваме, засега е голяма атракция  smile

Ааа, за малко да забравя - тази люлееща функция въобще не става  nea nea
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 23, 2012, 11:54:27 »

Това за гумите е идейно наистина. Ами аз не че съм се спряла на това конкретно да ви кажа. Обаче имаме 80 лв във ваучери за Хиполенд и трябва да купя нещо. Мислех да купя столче за хранене, нямат това на Фишер Прайс, което искам. Мислех да ги ползвам като част от сумата за столчето за кола, те пък не предлагат Макси Кози. И сега им гледам сайта и се чудя какво да купя... Приемам идеи smile
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #281 -: януари 23, 2012, 12:52:21 »

Ние го имаме, но не знам какъв отзив да дам. Сега си се разхождаме в къщи с него. Ползвам го и застопорено. Пролетта навън. Махат му се ограничителите, и един ден сам ще си го кара, ако оцелее. Но е хубава пластмаса, не е от тези тънките и меки.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 23, 2012, 13:19:33 »

Капризче,и при нас се получи същия проблем-на мъжа ми му дадоха коледен бонус към заплатата + въпросните ваучери за Хиполенд.Отидохме,но изборът им е доста ограничен откъм марки и в край на сметка взехме разни дреболии за тази сума. pardon И ние си търсихме столче,но нямаха от това,което искахме. smile
Дано да намерите нещо удачно,което да ви от полза. good
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #283 -: януари 24, 2012, 07:32:50 »

ЗДравейте!Скоро ще станем на 6 месеца и едвам се удържаме на ръце.Много искам да взема бънджи гащи ,но нямам възможност къде да ги закача,та съм се спряла на това :
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7097&cat=70
искам да попитам някой случайно да ползва такова чудо,за проходилка ще върши работа,повече ме интересува бънджито,дали ще може да подскача както при другите.Другото бънджи за което се чудех е това:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/129_687/products_id/8366.Но си мисля,че няма да го ползваме много време.
Благодаря предварително!
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #284 -: януари 24, 2012, 08:33:12 »

За бънджито-ако имаш възможност да пробваш някъде първо. Моето дете категорично отказа такова нещо, той се опитва да върви от 6-тия месец и купих. Но той иска да върви, то го спира и ограничава и бяха неистови писъци. По същия начин сме  с проходилката. Прав за ръце вървеше доста бързичко, но сложа ли го вътре започва да реве и не иска,вдига ръце да го взема. Общо взето си колекционирам разни "уреди". Пробвай в магазина дори, постойте 10-15 минути и дано му хареса. Иначе в ръцете ми скачаше, но ...
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: