Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 09:33:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 192947 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #435 -: май 23, 2012, 15:17:50 »

Аз също ще си поръчвам рокля от нет-а много скоро blum Харесала съм си я много отдавна в ebay.co.uk (от там съм си вземала доста неща и винаги съм била ужасно доволна), кореспондирах няколко пъти с селъра, ще ми напишат, че е подарък danceg Имах още няколко изисквания, с които ще се съобразят smile Въпреки всичко решиш да поразгледа роклите във Варна, дали случайно нещо няма да ми хареса повече и всички рокли, които изобщо ми харесваха бяха подобни на тази, но не и толкова хубави...така, че най-накрая се реших smile Писах дори на няколко човека, които са поръчвали от същия човек и всички са много доволни smile А и проверих всички оценки от купувачи и бяха доста добре (след пазаруването, като получиш стоката оставяш коментар за покупката и т.н.). Така, че тези дни ще поръчвам, само трябва да отида до шивач да ме измери точно...роклята се шие по размери на клиента smile
Активен
nikolinahristova87
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #436 -: май 24, 2012, 17:18:24 »

casky, a кой е селъра ти? Почвам да се замислям и аз дали не е по-сигурно да си купя рокля от ибей...
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #437 -: май 28, 2012, 10:36:02 »

casky, a кой е селъра ти? Почвам да се замислям и аз дали не е по-сигурно да си купя рокля от ибей...
До сега съм кореспондирала с uandm, но в петък намерих един, който има над 1000 продажби и предлага същата рокля, така че смятам и на него да драсна - charm.world. Също има много добри отзиви. Направи ми впечатление, че той има купувачи, които купуват по няколко бройки...явно се продават след това. За  ebay е важно да гледаш коментарите, които са оставили купувачите или с други думи feedback smile Ако имаш въпроси съм насреща  Wink
Активен
nikolinahristova87
Новак
*

« Отговор #438 -: май 28, 2012, 11:39:24 »

casky, извинявай за невежеството, но като получаваш пратки от английския е-бей плащаш само цената на роклята или там каквото поръчваш. Доставката си е за продавача и понеже вноса е от европейския съюз и няма мита. Правилно ли разсъждавам или греша?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: май 28, 2012, 11:47:46 »

casky, извинявай за невежеството, но като получаваш пратки от английския е-бей плащаш само цената на роклята или там каквото поръчваш. Доставката си е за продавача и понеже вноса е от европейския съюз и няма мита. Правилно ли разсъждавам или греша?
Гешиш. Дали продавачът ще ти пусне артикула с фрий шипинг си е лично по негова преценка. Той с нищо не е длъжен. Няма мито.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 28, 2012, 11:58:26 »

Гешиш. Дали продавачът ще ти пусне артикула с фрий шипинг си е лично по негова преценка. Той с нищо не е длъжен. Няма мито.
good Абсплютно! Даже в повечето случаи се плаща доставка.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #441 -: май 28, 2012, 14:00:54 »

Да, точно. Зависи дали е безплатна доставката. На тези два селъра, които посочих е безплатна. По принцип не би трябвало да има мито, защото този ибей е от територията на Европа, но аз реши да се подсигуря. Цените с до 100 паунда т.е. 250лв. smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #442 -: май 28, 2012, 14:01:38 »

good Абсплютно! Даже в повечето случаи се плаща доставка.
В повечето случаи китайците имат безплатна доставка Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #443 -: май 28, 2012, 14:06:25 »

Примерно:
http://www.ebay.co.uk/itm/STOCK-New-White-Ivory-Chapel-Train-Bridal-Gown-Wedding-Dress-Size6-8-10-12-14-16-/310376720685?pt=UK_Wedding_Dresses&var=&hash=item8e09d692ca#ht_6951wt_1396
На Postage пише Free т.е .безплатна доставка, а това е селъра за който говорех с над 1000 продажби smile
« Последна редакция: май 28, 2012, 14:07:57 от casky » Активен
iravl
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #444 -: май 29, 2012, 09:00:58 »

Здравейте,

След доста търсене на роклята за моята сватба, която да предизвика у мен "уау" ефекта, така и не можах да открия такава. Така попаднах на този форум и видях, че доста момичета поръчват по Интернет и има избор от чудесни рокли. Тък като сватбата ми е на 07.07.12, се притеснявам, че съм закъсняла и нямам вече време за интернет поръчка. Може ли да ми препоръчате проверен сайт, от където да поръчам рокля, която да дойде по-скоро, така че да имам време за евентуални корекции тук и на сватбата всичко да е ок?
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: май 29, 2012, 09:09:18 »

Аз поръчах от Lightinthebox.com , доставката не беше безплатна, но тази, която беше най-бърза, точно тогава беше на промоция и излизаше по-евтино от стандартната. Поразгледай назад в темата, за да видиш, от какво не съм била доволна в случая, за да не го разказвам пак. Но доставката бе бърза, за около месец, заедно с периода на иззработването, който беше около 15 работни дни, а качеството на роклята и вида й-точно като на снимката.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 29, 2012, 09:18:13 »

Привет и от мен  аз поръчах моята рокля от http://www.kissbrides.com/ доставката дойде точно за един месец. Комуникацията между мен и хората от сайта беше през целия период и ми отговаряха на всички въпроси и се отзоваха на всичките ми молби. Роклята ми беше точно по размер от таблицата и отговаряше на см. smile пуснаха ми и два воала, като подарък (не съм ги плащала). Моята сестра също поръча рокля от тях, с корекции по вида и ги направиха без проблем и допълнително заплащане.
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #447 -: май 29, 2012, 09:34:59 »

Благодаря ви за отговорите. Жалко, явно наистина нямам време. Месец доставка в моя случай вече е много, това означава, че ще дойде в края на юни - началото на юли, предвид, че сватбата е на 07.07 има вероятност да остана без рокля  sad
Активен
nikolinahristova87
Новак
*

« Отговор #448 -: май 29, 2012, 10:40:56 »

Момичета нищо не казахте за този сайт:  http://www.dress-weddings.com/

Мисля си, че е на същата фирма като киссбрайдс, защото даже коментарите за роклите са същите като само е сменено " мн съм доволна от киссбрайдс" с "мн съм доволна от дресс уедингс" ...
Чудя се има ли нещо измамно или просто по този начин могат да лавират с цените.
Забелязвам и друго: питах Ан за 2 рокли, казай и, че мисля да поръчам едната и на другия ден цените бяха вдигнати с по 30 $... Така намерих другия сайт, за който ви питам. Вижте, че и самата форма изглежда същата...
Активен
iravl
Ентусиаст
**

« Отговор #449 -: май 29, 2012, 11:14:28 »

Да знаете някой добър сигурен сайт, който да доставя за 15-20 дни?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: