Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:37:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 99263 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: октомври 18, 2007, 10:27:41 »

laugh :laugh:стига сте ме разсмивали,че както ми е лошо ще изпръскам монитора tease
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: октомври 18, 2007, 10:28:26 »

laugh :laugh:стига сте ме разсмивали,че както ми е лошо ще изпръскам монитора tease
Леле Тони, що ти е лошо
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #302 -: октомври 18, 2007, 10:29:14 »

laugh laugh :laugh:Друсам се а- ти пък сега да не искаш да ме разходиш през всички дупки из Варна  laugh
 Можем да си направим състезание по- шофиране- чак си представих ама няма да има толкова луд човек че да ни отстъпи колата си  blum Е чак пък молитви- май- много да си сляза от колата в движение  Girl_hide
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: октомври 18, 2007, 10:30:05 »

Абе ти нали щеше да къпеш кучето, то ако те чака горкичкото ще си остане мръсно tease laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: октомври 18, 2007, 10:34:51 »

Ох ами и аз не знам защо ми е лошо и тука Веси само ми пъха разни мухи из главата,ама като си направя днес един тест и ще стане ясно blushТо ще е цяло чудо,ама де да знае човек вече.... crazy
Отивам да го къпя вече,ееее като ме гоните! cray
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: октомври 18, 2007, 12:15:43 »

Ееей Тони, май се изкъпахте вече? blum
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: октомври 18, 2007, 12:39:58 »

Изкъпахме се,изчистихме,аз и маска на косата си направих....малката вече се препича под прозореца и на дивана естествено! 8PДобре,че мъжа ми дойде да ми наготви(е малко силно казано-метна едни селски картофки и пиешки филета с панировка във фурната...),ама аз пак толкова и хапнах и щях да ям бой =]Сега милсим да излезем с "дъщерята" на разходка хем да види баба си и дядо си laugh
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: октомври 18, 2007, 14:33:12 »

tonittaааааааааа да вземеш да отидеш до аптеката и да си купиш 1,2,3,4,5,6,7 теста laugh че знаели човек Girl_hide
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: октомври 18, 2007, 14:44:04 »

Да, да, тя Тони, както ни е многознайка, накрая да не я изненада нещичкооо laugh yahoo blum
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #309 -: октомври 18, 2007, 15:06:17 »

Като нищо, а уж се мисли за голям следовател а пък виждате ли нещо може да е пропуснала  laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: октомври 18, 2007, 19:47:06 »

Ами момичета както си и знаех,а явно съм си следовател наистина-преди малко си направих тест....отрицателен :mad_girl:Имах и такова предчувствие,ама и нямаше как!То щеше да е много нечестно вие така да се морите,а аз да се пазя и да стане от раз girl_wink
Карай!Така е по-добре,че хем ще си направя ваксината,ще си пия витамините и фолиевата киселина повече време,а и както си пийвам винце напоследък...а и пуших наргиле! ohmyТака че ще почакаме още малко...Сега трябва да отида на лекар и дано всичко да е наред,че покрай вас и аз се побърках cray
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: октомври 18, 2007, 20:42:58 »

Тони ще стискам палци  DANCE
Днес тъкмо бях решила, че ще съм на Нет- разтоварване и ми спряха Нета  angry
Авария имали, изгоряла им апаратурата значи  sad
Ама бързо се справиха хората  yahoo и пак съм тук, нищо че утре съм на бачкане
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: октомври 18, 2007, 21:47:25 »

Благодаря ти сладурче!То и аз бях на разходка с малката ни принцеса(кученцето girl_wink) така че и аз не бях тук....
А сега гледахме "Тя и той" и направо паднах от смях,то и ние взехме да си викаме "милооо" покрай тоя филм и аз като го кажа и много смешно става...Дано поне тази вечер да мога да спя,че с това безсъние моето...Вие като ходите на работа добре,ама ние със Спирит сме като таласъми Girl_hide
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: октомври 19, 2007, 00:34:21 »

Ето го талъсъмчетооо blum имахме гости и си отидоха, и аз да надникна.Еей, Тони ние с теб, с тея пусти предчувствия, направо луд да станеш shok но нищо миличка, погледни от хубавата страна give_rose витамините, фолиевата и наргилето Wink Ох, а мен как ме боли кръста днес трябва да ми идва  за съжаление пфу angry
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: октомври 19, 2007, 09:27:21 »

Ох миличката ми....Ако знаех,че си на компютъра по това време и аз щях да стана,хич не можах да спя пак и се въртях ли въртях,а уж бях изморена Mad girl
Благодаря ти за успокоението миличка и аз съм на това мнение и за това не го взех много на вътре...то когато трябва ще стане!ако сега бях забременяла щях да се притеснявам,така че по-добре така! good
А ти как си днес мила?Ние ту си говорим в твоята тема,ту в моята :laugh:Сега ти си ми на гости! girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: