Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 09:41:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 163198 пъти)

pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: септември 09, 2011, 19:24:33 »

Миличка, потърси в нета. 100% ще има готини предложения.

Аз не мога  И ТУК да не се похваля с красивите си свещи и чаша за църквата!  danceg

* IMG_0035.JPG (65.28 KB, 277x368 - видяно 3489 пъти.)
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #256 -: септември 09, 2011, 22:32:41 »

Пантерке, страхотни сааа.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**
Публикации: 105

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: септември 10, 2011, 09:25:59 »

ето че дойде и моя ред да се похваля с мойте ръчно направени бутинери, шаферска гривна и украса за свещите  yahoo качеството на снимки е кофти защото само телефона имам като апарат в мен  blush
снимките са в галерията  girl_wink
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #258 -: септември 10, 2011, 13:11:20 »

Страхотни са  Bravo
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: септември 11, 2011, 10:31:47 »

Я, да ви питам разни неща аз! Свещите в църквата трябва ли да са вързани с  панделка една за друга?
И при влизането в ресторанта само ние ли пием шампанско и чупим чаши или и кумовете? Тези подробности нещо ми се губят.... pardon
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #260 -: септември 11, 2011, 10:37:59 »

Свещите трябва да са свързани, а за чупенето на чаши - няма определено правило, зависи вие как предпочитате. Когато ние кумувахме, не сме чупили чаши с младоженците, също и нашите кумове няма да чупят с нас. Виждала съм по снимки, обаче, че на много сватби и двете двойки мятат шампанското biggrin
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #261 -: септември 11, 2011, 12:16:27 »

При нас беше по същия начин, който сподели once_upon_a_time.
За венчавката свещите ни бяха свързани, а в ресторанта само ние чупихме чашите. Не съм сигурна в различните ресторанти кой вариант избират.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #262 -: септември 11, 2011, 21:48:27 »

Я, да ви питам разни неща аз! Свещите в църквата трябва ли да са вързани с  панделка една за друга?
И при влизането в ресторанта само ние ли пием шампанско и чупим чаши или и кумовете? Тези подробности нещо ми се губят.... pardon

свещите са вързани с дъълга панделка. Шампанско пиете вие и кумовете. За чупенето на чашите-всеки го прави както прецени. Може и да не чупите чаши  pardon Ако все пак решите - смятам, че е удачно само вие да ги счупите.  nea
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 16, 2011, 14:31:59 »

Пантерке, страхотни са!  Oh my ... Браво!
Да дам и аз акъл - свещите задължително са свързани, а чашите са 4, защото кумовете трябва задължително да пият шампанско с вас. Дали и те ще чупят е по ваше усмотрение. Вие изберете какво на вас ви харесва. Аз исках и те да чупят с нас, за да не ги отделяме от ритуала, но в крайна сметка въобще не чупихме.  pardon
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #264 -: септември 16, 2011, 14:52:12 »

Мони, когато ние кумувахме, не пихме шампанско с младоженците, така че точно това не е задължително smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 16, 2011, 15:01:55 »

Ама, мила, как тогава кумът ще знае, че виното е "горчиво"?  shok Аз знам, че това е самият ритуал.
То всеки сам избира как да станат нещата, разбира се, но някак, на мен лично, не ми допада да не си кажем наздраве с тях, а те да ни гледат как пием.  pardon
Активен
once_upon_a_time
Професор

« Отговор #266 -: септември 16, 2011, 15:07:45 »

Има резон, да ти кажа biggrin Може би наистина е най-добре и четиримата да отпият, а само младоженците да чупят.... ееех, какво щях да правя без този форум  insane
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #267 -: септември 16, 2011, 15:12:21 »

И аз на всяка манджа мерудийка да си изкажа мнението. Когато кумувахме на нас не ни дадоха чаши. Младоженците си пиха в техните си ритуални чаши, разчупиха питката и седнахме. Мисля, че след кумската реч кума отпи и каза, че е горчиво. Което според мен не беше правилно. На много сватби съм била и на всичките и кумовете и младоженците пият шампанско в обикновени чаши ( за да не чупят ритуалните си ) , след което чупят. Тук вече въпрос на избор дали и 4-та или само младоженците биха счупили.
Мони много правилно си написала, че иначе няма как да се разбере горчивината на шампанското ( виното ). Wink
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 16, 2011, 15:44:35 »

По нашия край не се чупят чаши .На нашата сватба от ресторанта бяха забравили да дадат чаши за кумовете ни и само ние имахме.На тяхната сватба ние им бяхме кумове и четеримата имахме чаши но не сме ги чупили и горчивото беше и на двете сватби след посрещането веднага.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: октомври 01, 2011, 12:20:40 »

Момичета, ние нямахме чупене на чаши, защото ни казаха, че не е много удачно, ако има малки деца. Колкото и старателно да почистят винаги може да остане някое стъкълце, което да направи беля nea За това се отказахме pardon

Сватбата ми мина, но чак сега успях да кача тейбълките в галерията и искам да изкажа специални благодарности на Fabolous  за помощтта give_rose give_rose @}->--Всъщност тя ми направи шаблоните, аз само си ги напечатах на самозалепваща хартия, а мъжът ми наряза картона и ги залепи на него, така че заслугата е изцяло нейна за тези красиви тейбълки! Ето ги:

Още веднъж - благодаря ти Fabolous! give_rose kiss2 kiss2
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: