Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 08:51:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 13
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 13 (Прочетена 163191 пъти)
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Отг: Дреболийки - 13
«
Отговор #75 -:
юли 01, 2011, 07:32:47 »
silvaki
, и аз съм като теб. Не мога да се занимавам с пипкави неща, както казват хората "миниатюрите са за хора с изключително здрави нерви" Аз не съм някоя луда или нещо подобно
, но просто като не стане така, както искам и започвам да се нервирам и ме е яд, че съм се захванала.
Monikamaria
- друго освен "ЕВАЛА" не мога да ти кажа!
Много важен плюс е това, че в момента не се занимаваш с друго освен подготовката ( в смисъл, че не работиш и не учиш). Ако и аз бях така, може би щях да се захвана с някои от нещата, но едва ли със всичко. Както казах букетчето за хвърляне ще си го правя сама и евентуално тейбълките, но не съм сигурна за тях!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #76 -:
юли 01, 2011, 08:37:44 »
и аз да се включа
браво Мони
,
и аз си правя всичко сама
, може би съм го споменавала преди, дори повечето неща са готови, а останалите са наполовина, след обиколка по магазините още в началото на подготовката видях че няма нищо, което да ми хареса, а и за доста пари, реших по-добре да ги дам същите пари обаче да е това което искам аз; много идеи имам, но не знам дали ще ми остане време за реализиране
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #77 -:
юли 01, 2011, 09:03:51 »
Аз също всичко самичка си правя.
Вече съм готова с късметчетата и подаръчетата за гости.
Може да е пипкаво,но ми доставя истинско удоволствие *YAHOO*Сега остава да се захвана с украса на кошниците,чашите,виното както и да напрявя бутониерките.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #78 -:
юли 01, 2011, 11:04:58 »
Хехе май във форума преобладаваме жените които сами си правят всичко за сватбата
И аз се присъединявам към правещите с удоволствие пипкави неща. Работя на смени и имам достатъчно почивно време, а и толкова мерак, че и вечер след работа си правя разни нещица (зависи от музата
) Украсата за ресторанта ни съм я планувала вече и предварително ще подготвя всичко за да можем предния ден да я нагласим в ресторанта и в деня на сватбата да връча щафетата със задачки на останалите герои, а аз да си бъда само булка
Относно букетчетата MonikaMaria ще имаш ли време да ги направиш ти в деня на сватбата или предния? Много натоварено ще ти бъде всичко в последния момент
За да са свежи цветята не трябва да стоят много време предварително, а това скъсява твоето време за приготовления.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #79 -:
юли 01, 2011, 12:30:03 »
И аз съм като Стеличка. Работя на смени и имам свободно време, за да си правя разни нещица. Поканите ми са почти готови, номерцата за масите са в проект на компютъра ми, имам идеята за кошничките. Късметчетата ще са от кумата ми, така че няма да имам шанс да ги правя. И за цветята си мислех, но пък доста пипкаво ми се струва. Освен това, майката на любимия е ходила да говори с някаква цветарка от пазара и дава доста добри цени, а букетите които прави са много красиви. Булчинският букет ще е съшо от кумата. Иначе, за друго не се сещам.
Аааа, имам една идея да изпринтирам на красиви картички, в стил с номерата на масите, разни любовни стихове и да ги сложа по масите.
Все пак си е празник на любовта!
Подаръчетата за гостите още не сме ги измислили.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
юли 01, 2011, 22:22:37 »
steli4ka
, предишния ден ще правя само букета и икебаните. Денят ще ми е отделен за това. Мисля, че ще се справя. А и нали майка ми ще помага.
Вечерта ще дам всичко на агентката по украсата и на нея остава останалото в ресторанта.
Morning_Flower
, мила, много искам ад видя твоите нещица!
malinka_a
, качи и ти снимчици да им се порадваме!
V_e_S_i
,
silvaki
, мерси!
Наистина въпросът с времето е много важен!
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #81 -:
юли 04, 2011, 08:33:45 »
Ето какво се получи благодарение на вашите съвети, само дето са недовършени
P040711_09.18.jpg
(73.7 KB, 448x336 - видяно 397 пъти.)
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #82 -:
юли 04, 2011, 11:25:59 »
Ето как декорирах кутийките за подаръците за гостите жени
Бели картонени кутийки, сатенени панделки, рафия и ръчна хартия с различни тревички и цветенца в нея.
За да се различават, подаръците за мъжете ще са със зелена, вместо с панделка цвят слонова кост.
Направих 50 етикетчета от ръчна хартия в различен цвят и им отпечатах калинки и ангелчета с гумени печати и мастило.
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #83 -:
юли 04, 2011, 12:00:23 »
dany_87
благодаря ти
unicusbg
страхотно са се получили
искам да ви споделя малки тайни относно бонбоните в късметчетата
като обикалях и търсих навсякъде бонбончетата, които попринцип слагат в късметчетата, всички ми казваха, че не са виждали къде има и когато почти се бях отчаяла, отидох до МЕТРО за шампанско и минавайки през щанда с бонбони се загледах, и след кратък размисъл купих няколко кутийки тик-так. Доволна съм от резултата и така свежо миришат късметчетата сега
Активен
water_lily
Любопитен
Публикации: 20
Усмихни се!
«
Отговор #84 -:
юли 04, 2011, 14:19:57 »
В предната тема обсъждахме едни симпатични тейбъл картички, които още някой искаше да прави, аз исках да се похваля че моите станха много симпатични
Качвам снимки в галерията, те вече изпълниха своята задача
Вярно, че са трудоемки, но са прекрасни
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
юли 04, 2011, 23:48:05 »
f
abolous
, много са свежарски, а с аромата пък съвсем! Браво!
water_lily
, сама ли ги направи?
Уау!
unicusbg
, много са оригинални!
Момичета, да ви кажа един детайл относно късметчетата. Аз не сложих обикновено жито, а лимец. За пръв път чух за него, но идеята ми допадна. Това е жито, което не е обработено и може да покълне! Какъв по-добър символ на плодородие от това?!
А и лимецът се води за свещена храна, тъй като е бил последната храна на Христос.
Това е доста дребен детайл, но на мен идеята много ми хареса!
Активен
water_lily
Любопитен
Публикации: 20
Усмихни се!
«
Отговор #86 -:
юли 05, 2011, 09:12:11 »
Е не съвсем сама, с помощта на майка ми и сестра ми
Но много им се радвам.
Това за лимеца наистина звучи много добре
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
Отг: Отг: Дреболийки - 13
«
Отговор #87 -:
юли 05, 2011, 14:59:23 »
Цитат на: Monikamaria в юли 04, 2011, 23:48:05
f
abolous
, много са свежарски, а с аромата пък съвсем! Браво!
water_lily
, сама ли ги направи?
Уау!
unicusbg
, много са оригинални!
Момичета, да ви кажа един детайл относно късметчетата. Аз не сложих обикновено жито, а лимец. За пръв път чух за него, но идеята ми допадна. Това е жито, което не е обработено и може да покълне! Какъв по-добър символ на плодородие от това?!
А и лимецът се води за свещена храна, тъй като е бил последната храна на Христос.
Това е доста дребен детайл, но на мен идеята много ми хареса!
Мерси, Monikamaria
Идеята за лимеца е оригинална, въпреки че малко по-трудно се намира. По принцип всяко жито може да покълне, стига да не са прекалили с химическата обработка. Лимецът не може да бъде генно повлиян и не се влияе от изкуствените торове, затова и не му слагат. Затова е чиста култура. Чистотата му също е хубав символ.
Друга подобна култура е спелтата. Нея я наричат храната на фараоните и също е чист продукт.
Аз сложих житни класове в букета си, ще сложа и в декорацията на ресторанта. Когато нещо се използва не само заради цвета и визията, а и заради символиката, става още по-ценно.
Да ви питам - къде, освен в Джъмбо и Бриколаж, мога да намеря цветен пясък или камъчета в по-големи разфасовки? Търся свежи цветове - прасковено, керемидено, шампанско.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #88 -:
юли 05, 2011, 19:54:53 »
unicusbg
, лимецът също го наричат "храната на фараоните". Да не би да са едно и също нещо (аз съм много "боса" в тази област).
Иначе, ако на някого му трябва съм насреща да кажа от кое магазинче си го взех.
Относно цветния пясък, за съжаление не мога да ти помогна.
Може би на цветарска борса ще има...
Момичета, качвам снимка на кутията за пари. Направих сама дори самата кутия (от един кашон останал от вратите ни). Сега вече съм преминала на вълна шампанското и виното.
Активен
Sunnyday
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #89 -:
юли 05, 2011, 21:02:18 »
Браво, подаръчетата, които сте направили са чудесни! Събирам идеи, защото ще помагам в организацията на сватбата на най-добрата ми приятелка и съм много ентусиазирана!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...