Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:41:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 13
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 13 (Прочетена 163045 пъти)
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
Отг: Дреболийки - 13
«
Отговор #60 -:
юни 30, 2011, 11:34:13 »
Браво Monikamaria много нежни и красиви са се получили късметчетата ви
Ето снимка и на моите за които бях писала по-рано
kasmeti.jpg
(66.07 KB, 345x259 - видяно 2882 пъти.)
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #61 -:
юни 30, 2011, 12:11:41 »
Цитат на: gucci в юни 30, 2011, 11:26:58
Не съм Мони ама да кажа ,че има и нарязан тюл и такъв на метър.Зависи какъв те трябва.Според мен по практично е да вземеш на метър,защото можеш да си прецениш колко големи искаш а и може и за друго да използваш тюла.
Благодаря
А такива бонбонки в кои магазини има?
Извинявам, се че толко много питам, но имам още толко неща за купуване и ще е добре ако знам кое ,къде да търся ....
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #62 -:
юни 30, 2011, 13:00:48 »
fabolous уточни града за който те интересува.
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #63 -:
юни 30, 2011, 13:09:06 »
За София става въпрос
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #64 -:
юни 30, 2011, 13:16:24 »
Много благодаря, момичета!
fabolous
, мила, аз ги взех от една сергия под колоните на Ботев. Обаче сега ги смениха и повечето бонбонки в пликчето са много тъмни. Тъмно синьо, бордо, ей такива.
Не знам дали ще ти свършат работа. А никъде другаде не съм виждала такива бонбонки (освен в офиса на една погребална агенция, но от там не ми се ще, а предполагам и на теб!). Иначе тюл взех на метър, както Гучи е казала. Пак на Ботев, на номер 66 има магазин "Пикси". Има всевъзможни цветове по 3.90лв. метъра. Ширината е 1.50м. Аз лично рязах квадратни парчета по 16см страната и сложих по две златисти отвътре и едно бяло отвън, за да са по-пухкави. Не знам ти как искаш да ги направиш, за да ти кажа колко тюл ще ти трябва, но ти и сама можеш да сметнеш.
V_e_S_i
, ако имаш желание - пробвай се! Да не мислиш, че мен много ме бива.
Уча се.
Стеличка, много е готина идеята с листчетата с късметчета!
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #65 -:
юни 30, 2011, 15:07:11 »
еййй като гледам какви красоти творите и ми казвате,че нямате опит ща взема да се навия и аз да си направя някой друг късмет за църквата(да не си купувам ...
,но от къде се взима тюл
:huh:понеже не съм запозната мн с тея неща...и какво се слага в тея бонбонки...1 стотинка ,жито и бонбонка?А и тея розички от къде да си ги взема?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #66 -:
юни 30, 2011, 15:18:22 »
silvaki, и аз се замислях за подобно нещо, но да ти кажа - 1. Изнервям се от пипкава ръчна работа и 2. Единичната им цена е някакви стотинки на тези късметчета, аз ще ги купя за 25 стотинки едното, заслужава ли си за 5-6 лв. да търсиш тюл, пък панделки, пък бонбонки, да си играеш да режеш и пълниш..... Възхищавам се на момичетата, които сами са решили да си ги правят, просто не знам дали ти си обмислила внимателно въпроса
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #67 -:
юни 30, 2011, 15:27:33 »
Е да ,иска много нерви ,но удоволствието да знаеш ,че сама си го направила за най-щастливия си ден ...след това да чуеш някой похвала(естествено ,ако стане
) А и като имаш свободното време ,предполагам,че нищо не пречи ,най-много да си дадеш парите напразно за тюл,бонбонки и панделки
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #68 -:
юни 30, 2011, 15:29:07 »
Така е, не искам да разубеждавам
Просто го "играх" това при изработката на поканите и втори път не бих се хванала
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
юни 30, 2011, 18:00:17 »
Момичета, аз ще си правя
всичко
сама. А именно: късметчета, кошнички, покани, украси за 2 бутилки шампанско, 1 вино, чаши и свещи, тейбълки, подаръци за гости, възглавничка за халки, рокля за кученцето ми, кутия за пари, жартиер, бутониери, сърце за врата на булката, букет, украса за колата, рингове за салфетки, част от украсата на ресторанта и май това е. Да ви кажа относно финансовата част - всичко ми излезе точно 406лв (всичко съм си описала, а ми трябват и още 50-60 лв). Реално погледнато е по-евтино, защото гостите ми са около 150. От друга страна времето и нервите за правенето - аз го приемам като терапия направо и подхождам като към развлечение. Но аз имам и много свободно време. Сега довършвам чистенето на апартамента след ремонта и се залавям за всички дреболийки. А и не ходя на работа и с ученето приключих. Така че, ако се захващате наистина трябва да е без да бързате и да сте под напрежение, и без да се изнервяте, ако не стане. Аз обичам пипкавите нещица и ми е истинско удоволствие. Но пък е безценно и на всички бих го препоръчала!
Активен
Lovly
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #70 -:
юни 30, 2011, 18:06:33 »
Цитат на: Monikamaria в юни 30, 2011, 18:00:17
Момичета, аз ще си правя
всичко
сама. А именно: късметчета, кошнички, покани, украси за 2 бутилки шампанско, 1 вино, чаши и свещи, тейбълки, подаръци за гости, възглавничка за халки, рокля за кученцето ми, кутия за пари, жартиер, бутониери, сърце за врата на булката, букет, украса за колата, рингове за салфетки, част от украсата на ресторанта и май това е. Да ви кажа относно финансовата част - всичко ми излезе точно 406лв (всичко съм си описала, а ми трябват и още 50-60 лв). Реално погледнато е по-евтино, защото гостите ми са около 150. От друга страна времето и нервите за правенето - аз го приемам като терапия направо и подхождам като към развлечение. Но аз имам и много свободно време. Сега довършвам чистенето на апартамента след ремонта и се залавям за всички дреболийки. А и не ходя на работа и с ученето приключих. Така че, ако се захващате наистина трябва да е без да бързате и да сте под напрежение, и без да се изнервяте, ако не стане. Аз обичам пипкавите нещица и ми е истинско удоволствие. Но пък е безценно и на всички бих го препоръчала!
Боже ти си моя герой, ако седна да ги правя няма да се омъжа до 3-ти септември догодина
Поканите ми вече се печатат, подаръците и кошничките за гостите са готови, за колата съм поръчала от украсите с големия магнит, както и лентички за дръжките, Жартиера си го купих вчера, бутониерите още не съм ги избрала, а вместо възглавничка пръстените ще сложа в сребърна кутия за бижута с мънички дантелени легълца. До тук съм 240лв
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #71 -:
юни 30, 2011, 18:08:24 »
А всъщност се правят много бързо! Абсолютно съм сигурна, че всяка от нас може да се справи! Само трябва да се пробва!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #72 -:
юни 30, 2011, 18:14:39 »
Mими, ти какво точно от декорацията за ресторанта ще правиш? Съжалявам, ако си казвала по-напред по темите.
И на мен ми се иска да си направя много от декорацията сама, но просто не мога да измисля нищо по-оригинално. Стигнах до букетите по масите и големи стъкленици със плаващи свещи и цветя. Ще се радвам да споделиш твоите идеи.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #73 -:
юни 30, 2011, 18:23:50 »
pink_panther
, Ами аз сама ще си правя икебаните. Като подчертавам, че първо една седмица преди деня ще пробвам на какво съм способна
, ако не стане си имам за резерва флористка. Иначе ще ми трябват пиафлори (само тях не съм си купила), панделка и перлички за стъкленицата (тя ще е под наем). Отделно ще сложа на всички бутилки панделки. Ще има също тейбълки, плейс-картички, рингове на салфетките и подаръчета. Това е!
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #74 -:
юни 30, 2011, 20:35:21 »
Monikamaria
ее ти ме разби наистина,браво :bravo:въобще не съм си и помислила да си правя сама букет нито украсата за колата,нито на ресторанта.Още първия път като не ми се получи и ще се изнервя...Иначе ние сме си харесали мн интересни поставки за халки ...Булка и младоженец в една ретро количка
Иначе тейбълките мисля и аз да ги пусна на word-a
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7