Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:40:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 13  (Прочетена 162760 пъти)

theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #450 -: декември 30, 2011, 21:49:02 »

благодаря, момичета  give_rose по един на двойка ще бъде, отделно координаторите и водещата ще помагат... за нас съм харесала един във формата на голямо червено сърце  twohearts, за гостите ще са от стандартният модел. трябва да измислим и как да протече инструктажа за употреба преди паленето...
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #451 -: декември 31, 2011, 00:03:53 »

Имам един въпрос за фенерите. Какво се случва когато паднат на земята - после някой събира ли ги, или си остават? Не се ли замърсява по този начин? Извинявам се за въпроса, но не мога да разбера какво се случва, ако литне по-далеч.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #452 -: декември 31, 2011, 00:18:18 »

ако падне в пределите/градините на хотела персоналът ще ги почисти на следващият ден. ако полети и падне извън тях ? се замърсява да.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: декември 31, 2011, 09:49:32 »

В  инструкциите  пише,че фенера  пада  ,когато изгори  сухия спирт.После  да  наистина  замърсява.
Моя съвет към  theone  е предварително  да  разпънат  фенерите.Имате  координатори,както  разбирам,можеш да  ги помолиш  да го направят  и да  ги  сглобят,така  ще  е по лесно  за  гостите.Фенерите  са  доста  обемисти  и  наистина  има  нужда  от повече  хора.
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: януари 01, 2012, 21:24:00 »

Идея е да се сглобят предварително, така наистина се спестява време, въпреки че не е толкова трудно-тогава си спестявате и голяма част от инструкциите. Но е важно това да стане на мястото, защото предполагам, че при транспортиране може и да се наруши цялостта им.
Относно замърсяването - доколкото знам хартията, от която са направени фенерите се разгражда, въпреки че дори тогава остават телчетата. Но не мога да твърдя на 100% дали е така-не съм видяла с очите се дали и за колко време се случва разграждането им.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: януари 03, 2012, 19:23:14 »

Момичета, от къде да си намеря цветен паус формат А4? Гледах в Грета'с арт, обаче повечето цветове са изчерпани.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: януари 03, 2012, 20:59:12 »

в слънчогледите съм виждала цветен паус.
Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: януари 05, 2012, 19:09:23 »

виж в някоя книжарница, ако нямат, може поне да поръчаш по тях
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #458 -: януари 07, 2012, 23:39:30 »

Момичета здравейте,аз искам да се похваля:))Приключих с моите дреболийки ,сега ще ги изброя и моля ви се ,ако изпускам нещо ми кажете:))Късметчета,кошнички,бокал,чаши и шампанско,украсено вино,тейбълки,бутониери ,бутониери за шаферките,свещи,възглавничка за халки и жартиер.Общо взето е това има ли някакви други неща които забравям sad
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: януари 07, 2012, 23:52:51 »

Момичета здравейте,аз искам да се похваля:))Приключих с моите дреболийки ,сега ще ги изброя и моля ви се ,ако изпускам нещо ми кажете:))Късметчета,кошнички,бокал,чаши и шампанско,украсено вино,тейбълки,бутониери ,бутониери за шаферките,свещи,възглавничка за халки и жартиер.Общо взето е това има ли някакви други неща които забравям sad

Ако сватбената книга се брои за дреболийка значи нея, както и ако ще имате кутия (украсена) за подаръците (паричните) и картичките - много помага такава кутия да не се загубят и разпилеят. Фигурка за тортата също май се води дреболийка, ако ще имате.  smile
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #460 -: януари 07, 2012, 23:57:30 »

Леле Ариел благодаря ти,съвсем изключих за кутията и фигурката,книга няма да имаме:))Благодаря ти,още утре ще си потърся за да знам,че с тези неща съм приключила Bravo
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #461 -: януари 08, 2012, 09:55:34 »

Ариел, хубаво ни напомни за фигурката за тортата. Надникнах в твоя сватбен албум и много харесах цялата сватба, аз също съм се спряла на зелено, ни друг нюанс.

Можеш ли да ни кажеш, от къде се взела фигурката за тортата? Има ли някое място в София където продават или правят?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: януари 08, 2012, 10:39:37 »

Леле Ариел благодаря ти,съвсем изключих за кутията и фигурката,книга няма да имаме:))Благодаря ти,още утре ще си потърся за да знам,че с тези неща съм приключила Bravo
Миме, браво , ама ти си много бърза бе ! give_rose tease
А за кутията за парички, аз харесах няколко дори в ибей, ама не ми се дават над 20 лв. crazy .
така че взех кутията от тостера sarcastic , взех опаковъчна хартия подходяща, също си намерих разни надписчета на хубав цветен фон от типа на "Благодарим Ви" от нета . Смятам да залепя един такъв надпис разпечатан  на кутията, видях на една английска сватба подобно нещо.
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #463 -: януари 08, 2012, 11:38:15 »

Еми и аз гледах днес,много скъпи ми идват тзи кутии,та  и аз ще си я правя сама, danceg
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: януари 08, 2012, 15:16:17 »

аз също съм се спряла на зелено, ни друг нюанс.

Можеш ли да ни кажеш, от къде се взела фигурката за тортата? Има ли някое място в София където продават или правят?

kiwi,за съжаление не съм я купувала от БГ, от един холандски уебсайт беше, но сега като гледам как са надули цените и направо лошо ми става. Ето този е, може да го разгледате за вдъхновение - имат 5 страници с много хубави фигурки: http://www.huwelijks-bedankjes.nl/taarttoppers-c-159.html?page=1

Offtopic Ей, супер, че и ти си се спряла на зелено, кажи какъв нюанс ще е вашето!  girl_in_love

Момичета, бивши булки, кажете къде в България може да се купят такива фигурки за торта...

И аз си правих кутията сама - моят човек изряза дупката, а аз си я украсих. Няма смисъл за това да се дават пари наистина. smile Ето:
« Последна редакция: януари 08, 2012, 15:17:57 от Ariel » Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: