Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:33:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383849 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #795 -: юни 11, 2007, 20:37:57 »

... че в София аз неможах да си намеря  cray cray cray cray

Ееее, как така точно тук, да не можеш да си намериш? Oh my ... Малко ли магазини има за обувки? crazy

не са малко  cray даже са много ама 35 размер ... и продавачката вдига рамене и казва "свършиха, няма да зареждаме, в склада няма"  Cray Cray

Ооо, ясно! Този номер трудно се намират официални обувки!!! nea А по поръчка опитали? Стискам ти палци скоро да с епохвалиш, че вече си имаш мечтаните обувки!!! good
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #796 -: юни 11, 2007, 21:14:46 »

Ооо, ясно! Този номер трудно се намират официални обувки!!! nea А по поръчка опитали? Стискам ти палци скоро да с епохвалиш, че вече си имаш мечтаните обувки!!! good

Да в Холидейсона ми предложиха по поръчка и ... в Пловдив евентуално, мерси  give_rose ще си кажа радостта само да се докопам до тях  Girl_sing
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #797 -: юни 11, 2007, 23:44:20 »

mandarinka напълно те разбирам. Сестра ми има същия проблем с номера на обувките. И тя носи 35, но за сватбата си успя (макар и след голямо обикаляне) да си намери подходящи обувки. Стискаме ти палци всичко да се нареди!  good
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #798 -: юни 12, 2007, 00:06:32 »

mandarinka и аз съм като теб! Нося 35 номер и много трудно си намирам официални обувки! Но открих фирмата "Angels", произвеждат страхотни обувки, напоследък са заляли пазара и винаги имат 35 номер! Иначе веднъж в София открих магазин в Младост 3...продаваха български обувки, имат 35 номер и никак не са скъпи (а между другото фирмата е Пловдивска и се казва "Софи-94")....това е от мен..дано съм ти помогнала!  good
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #799 -: юни 12, 2007, 08:55:29 »

Момичета благодаря ви за съветите!  Bravo Няма те идея колко ми помагате! give_rose give_rose give_rose  Защото аз докато не си взема обувки немога да ходя на проби за роклята  Cray
Задължително ще потърся магазините и фирмите, които казвате,  БЛАГОДАРЯ!

даже и любимият ми казва "Питай момичетата от форума, те може да ти кажат някой магазин"

Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #800 -: юни 12, 2007, 21:22:54 »

ами на мен днеск атака ми се скараха че не си нося обувките и аз така се учидих защото  случайно си пробвах роклята толкова рано и аз незнаех.и пробвах с едни от салоно високи колкото моите. така че може и без обувките на проба Wink
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #801 -: юни 12, 2007, 21:40:29 »

Аз пък днес обиколих цял Бл-д да си търся подходящи бледо златисти сандалки за сватбата,но нищо не открих sad Всички бяха или прекалено високи,или неудобни,или много жълто-златисти,или с прекалено много камъни Girl_sing А ме е страх да не изпусна златистата абитуриентска вълна,че после може да им хрумне по магазините да зазареждат само сини,да речем huhhuh.gif,а на мен ми трябват златниии.Някой може ли да даде инфо за Мол-а-как са там сега сандалите,има ли избор?
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #802 -: юни 13, 2007, 08:20:50 »

Rossistela, аз тия дни обикалях за сандалки! мога да ти кажа, че залтист избор има навсякъде по моловете - и в City Center, Mall of Sofia, ЦУМ! аз точно златисти и сребристи не исках, но все на такива попадах! накрая бях харесала обувчици с изрязано пръстче отпред, но по съвет на abel открих сандалките! ето ги:

обиколи още! в Pepina M на Витошка също има много красиви неща! а също и в Dizi, Shoe Art, Robert Lenzi...успех! good
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #803 -: юни 13, 2007, 09:30:32 »

Да Роси, навсякъде в София са плъзнали всевъзможни варианти на златното, така че не вярвам да ги приберат. Това лято ще е на златното и червеното при обувките! crazy
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #804 -: юни 13, 2007, 11:32:39 »

В моето неспирно търсене също открих доста такива варианти из София... Да точно както казва Дидка, сега ще е на мода златното и няма да ги прибират, я виж тук http://www.obuvkibg.com/indexBG.html може да има също,това е на Мегияс, много са любезни продавачките, а да ви каза че и майл им пратих на хората за един чифт, размер 35, да питам дали имат и изключително бързо и любезно ми отговориха на е-майла, евала на такива хора! А като гледам на повечето обувките, който сте си купили са от тая фирма  Bravo

Роси, виж им каталога и за да си сигурна пращай майл или се обади да ти кажат ако си харесаш нещо, ако няма как да обикаляш.

А да ви питам какво мислите за сандалите отворени отпред? Аз се отказах от такива защото ми показаха снимки на булки на който им стърчат пръсчетата на снимките изпод роклята и не ми хареса как изглежда. Само това ме отказа иначе и аз бях силно ЗА сандали  Girl_sing
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #805 -: юни 13, 2007, 12:22:59 »

ооооо много хубави обувки има в този сайт !!!!! има и за Дидка - червени, а съм сигурна че  и Росито ще си хареса оттука обувки !!! smile мерси mandarinka !!!! smile
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #806 -: юни 13, 2007, 12:47:40 »

ооооо много хубави обувки има в този сайт !!!!! има и за Дидка - червени, а съм сигурна че  и Росито ще си хареса оттука обувки !!! smile мерси mandarinka !!!! smile

Моля моля, girl_in_love
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #807 -: юни 13, 2007, 22:40:53 »

mandarinka защо така си се отвратила от пръстите на тези булки дето си гледала?  crazy Да не са имали кокалести пръсти нещо?  laugh Аз иначе искам точно такъв тип (бях показала по-назад в темата) сандалки отворени отпред.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #808 -: юни 14, 2007, 07:45:37 »

mandarinka защо така си се отвратила от пръстите на тези булки дето си гледала?  crazy Да не са имали кокалести пръсти нещо?  laugh Аз иначе искам точно такъв тип (бях показала по-назад в темата) сандалки отворени отпред.

то май повечето ще сме с отворени обувки !!:)
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #809 -: юни 14, 2007, 07:55:37 »

мандаринка, и моите прътчета сигурно ще стърчат, но мила така е когато нося 40 номер и просто каквото и да сложа, краката ми няма да станат по- малки, а да умра от жега и това не ми се иска, специално на мен обувките с остри носленца също не ми харесват, защото правят краченцето ми да изглежда километри дълго........
Активен
Страници: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: