Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:53:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383355 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 31, 2007, 22:14:33 »

Сандалите и на мен ми харесват ужаааасно много!Даже ако имаше в някакъв оттенък например синичко /аз го обожавам dance/ щях да си взема за лятото едни!Виждат ми се удобни,а на булката определено й трябва удобна обувка!
Фиби те ги правят по поръчка,можеш и плат да им занесеш или изпратиш и ще ти ги направят,аз лично видях къде ги правят и мога да кажа че се справят добре!И една чантичка в комплект може Wink yahoo girl_in_love
Искаааааааааааааааааааааааааааам!Искам координати!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 31, 2007, 22:33:57 »

Сандалите и на мен ми харесват ужаааасно много!Даже ако имаше в някакъв оттенък например синичко /аз го обожавам dance/ щях да си взема за лятото едни!Виждат ми се удобни,а на булката определено й трябва удобна обувка!
Фиби те ги правят по поръчка,можеш и плат да им занесеш или изпратиш и ще ти ги направят,аз лично видях къде ги правят и мога да кажа че се справят добре!И една чантичка в комплект може Wink yahoo girl_in_love
Искаааааааааааааааааааааааааааам!Искам координати!

И ааааааааааааааааааааз!!! hysteric hysteric hysteric
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 31, 2007, 23:50:07 »

Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 01, 2007, 09:58:34 »

ФИРМА "ДЕЙЗИ" АСЕНОВГРАД УЛ. "ДРАГОМАН" 7  ТЕЛ.: 0888/776915 / на този тел. звънях/, 0895 827350, 0331 26896, e-mail: [email protected], аз се обаждаш да питам за сандалките от списанието , тъй като ги нямаше в сайта и ги попитах дали ще може да ми направят панделката розова, отговориха ми, че всякакъв цвят могат да направят!!!!!!!!!!!!!!!!  smile

* scan0003.jpg (31.1 KB, 276x414 - видяно 423 пъти.)
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #169 -: февруари 01, 2007, 10:04:47 »

виждам че Ели ме е изпреварила с координатите,но можете за разгледате останалите модели тук http://www.deizi.com/
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 01, 2007, 10:06:44 »

извинявай Ванис !!!!  girl_impossible girl_impossible

също така ми казаха по тела, че не всички модели са им в страницата в интернет !!! Сандалките ги няма, както и още едни ботуши, които видях в списанието ! ще ги сканирам и ще ви ги покажа !!!! smile smile smile good
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 01, 2007, 10:11:35 »

ето го другия модел на ботушките !!!!!  girl_wink girl_wink girl_wink

* scan0001.jpg (57.45 KB, 576x667 - видяно 421 пъти.)
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #172 -: февруари 01, 2007, 10:19:40 »

също така ми казаха по тела, че не всички модели са им в страницата в интернет !!! Сандалките ги няма, както и още едни ботуши, които видях в списанието ! ще ги сканирам и ще ви ги покажа !!!! smile smile smile good
Няма защо,важното е да си помагаме!!А колкото до сайта права си,сега виждам че не е актуализиран и си стоят старите модели.Много жалко, но пък и едно Благодаря за това че ни показа новите модели Bravo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 01, 2007, 10:29:30 »

Няма защо,важното е да си помагаме!!А колкото до сайта права си,сега виждам че не е актуализиран и си стоят старите модели.Много жалко, но пък и едно Благодаря за това че ни показа новите модели Bravo
Да и аз да кажа едно голямо Благодаря!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 01, 2007, 11:59:06 »

моля, моля !!!!  smile smile smile smile радвам се, че мога аз да съм полезна с нещо !!!!!  smile smile
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 01, 2007, 12:26:14 »

Я и аз да се разпиша за дантелените ботушки. Писах на фирмата и днес ми отговориха, че могат да ми ги направят с по-ниско токче, от дантела която си избера. Имали представители и във Варна, но нямали тук ботушките. Взимат се размери и се уточнява дантелата. Могат да ги изпратят и на адрес. Цената е според дантелата.  smile
 Доста съм се замислила дали да не си ги поръчам.
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 01, 2007, 13:00:32 »

Юле трябва поне да мериш някакви обувки със същия ток !!!!  за да си имаш представа дали ще са удобни !!!!

защото има удобни обувки с много висок ток и неудобни обувки с нисък ток !!!! smile smile smile smile
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #177 -: февруари 01, 2007, 14:02:52 »

Юле трябва поне да мериш някакви обувки със същия ток !!!!  за да си имаш представа дали ще са удобни !!!!

защото има удобни обувки с много висок ток и неудобни обувки с нисък ток !!!! smile smile smile smile
Момичета аз ниския ток много го харесвам,специално този на фирма Дейзи и е много удобен,точно 5 см е!!!Изпробвано pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 01, 2007, 14:43:23 »

Да и аз да кажа едно голямо Благодаря!

И аз и аз!!! girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 05, 2007, 00:10:27 »

Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 81   Нагоре
  Изпечатай