Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:59:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 384166 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #495 -: май 07, 2007, 21:56:07 »

Маслинка поздравления!Много са нежни и стилни!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #496 -: май 08, 2007, 07:17:27 »

браво Маслинка, много са интересни, не съм гледала роклята но и тя е златиста предполагам и много се връзват Wink
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #497 -: май 08, 2007, 07:23:46 »

Ооо, maslinka,много са ти красиви сандалките,честито!Ама много са хубави,браво!Ще споделиш ли откъде ги взе и колко струват?! blush
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #498 -: май 08, 2007, 11:04:17 »

маслинка,поздравления за обувките!Завиждам ти за високите токове-всички красиви и елегантни обувки,които харесвам са високи, а аз не мога да си позволя такива(любимият е висок колкото мен),затова ще ми правят по поръчка в Романтика с 5 см ток и от плата на роклята,но едва ли ще мога да ги обуя втори път  Boy cry
Активен
mary
Ентусиаст
**
Публикации: 88

a woman in love...

« Отговор #499 -: май 08, 2007, 11:08:22 »

estrella, можеш ли да ми кажеш подробности за обувките в Романтика - колко струват и колко време ги правят, в кой офис се поръчват? Защото аз си шия там рокля и мисля, че най-добрият вариант е да са от плата на роклята. smile
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #500 -: май 08, 2007, 11:19:38 »

миличка,бяха около 60лв,от салона на Витошка,но още не съм ги поръчала
Активен
mary
Ентусиаст
**
Публикации: 88

a woman in love...

« Отговор #501 -: май 08, 2007, 11:24:43 »

благодаря ти, аз ще отида до офиса им на Екзарх Йосиф, защото от Витошка ми бяха казали там да ги поръчам, но още се чудя crazy дали да обикалям магазините
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #502 -: май 08, 2007, 17:52:11 »

Ооо, maslinka,много са ти красиви сандалките,честито!Ама много са хубави,браво!Ще споделиш ли откъде ги взе и колко струват?! blush
Роси от варна са,123лв.
роклята има малко златиста бродерия,но е екрю основния цвят,дано се вържат с нея.
сега ме  е яд че цяло лято ням ада мога да ги обуя да не ги обеля за сватбата Mad girl
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #503 -: май 08, 2007, 20:19:43 »

не ги обувай, да не им направиш нещо-само ги разтъпчи в къщи да не ти направят пришки,че едни неодобни обувки могат да ти развалят деня angry
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #504 -: май 08, 2007, 20:23:35 »

тъкмо една приятелка ми дава съвети как да си ги обуя сега на дипломирането,пък за сватбата да си купя други............май няма да я послушам
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #505 -: май 08, 2007, 20:28:02 »

на мен много ми харесват тези които си си взела :girl_in_love:и са подходящи за сватба(стига да пасват и с роклята) :Pно ти си решаваш с какви да бъдеш.моето мнение е че по добре тези да си ги оставиш за сватбата за да не се тревожиш след това да търсиш други които да са подходящи и да ти харесват good
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #506 -: май 08, 2007, 20:30:59 »

на мен много ми харесват тези които си си взела :girl_in_love:и са подходящи за сватба(стига да пасват и с роклята) :Pно ти си решаваш с какви да бъдеш.моето мнение е че по добре тези да си ги оставиш за сватбата за да не се тревожиш след това да търсиш други които да са подходящи и да ти харесват good

И аз така мисля, maslinka. Остави тези обувчици за сватбата--като на принцеса са, а потърси други за дипломирането, така ще се сдобиеш с още един чифт красиви обувки. girl_in_love
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #507 -: май 09, 2007, 07:46:52 »

не ги бутай P-(божествени са обувките, знаеш ли как може да не намериш по- хубави и да се ядосваш после, по- добре потърси още един чифт, а ако намериш по- хубави, тях остави за сватбата danceg
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #508 -: май 09, 2007, 09:12:44 »

maslinka ,честито и от мен!!!Обувчиците са прекрасни!!!Аз си купих едни,който са в същия цвят!!! *THUMBS*Те ще ми бъдат вторите/в смиъл,ако другите ми убият/ crazy За съжаление обаче все още не съм си купила официалните!!! :'(Всичко е на високи токове,а аз нямам нужда да ставам по-висока!!! cray
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #509 -: май 09, 2007, 09:25:17 »

maslinka , много са хубави! Поздравления за добрия вкус!
Моите също са такъв цвят и на глезена са по този начин, но отпред са по-различни. Моят крак е доста слаб и тези като ми станаха и не ми "бягаха" напред пръстите, хич не се и чудих - ами ги взех направо. Още повече че мога и да ги стесня ако се поразхлабят.
Активен
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: