Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 18, 2025, 17:21:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 264764 пъти)

heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: март 06, 2012, 20:53:17 »

Привети и от мен, момичета! Вмъквам се, само да кажа, да напомняте на гримьорите си да ви тушират и деколтето и видимата част на гърба, особено ако роклята ви е тип корсет или друг отворен отгоре модел.

Когато мен ме гримираха, питах гримьорката дали ще нанася грим по деколтето, тъй като то при мен се виждаше, но тя каза, че за всичко си има техника. Може би уцели точния цвят на кожата ми, не зная, но освен на лицето, нанесе малко количество и по шията ми. На снимките няма никаква разлика с деколтето ми, кожата ми изглежда еднаква, нарочно се заглеждах и тогава, и после на снимките.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: март 06, 2012, 22:14:27 »

Не знам да ви кажа, аз лично не смятам, че е нужно. Аз нямах никакъв грим по деколтето и нямах никаква разлика нито на живо, нито на снимките. Ако ФДТ е избран добре защо да има разлика? Не искам да си представям какво щеше да стане с бялата рокля и всичко, което се докоснеше до мен ако имах ФДТ и пудра дори по шията...  angry
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: март 06, 2012, 23:54:04 »

И за мисля като Ариел.  good Но смятам, че Etoile пише за лъщенето. То обаче не се коригира с грим и фдт по гърба и деколтето. Може да се ползва талк за тяло, ако има момичета с подобен проблем. Ще бъде добра идея и ако е парфюмен, същият като аромата, който сте избрали.  smile
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: март 07, 2012, 02:46:56 »

Лъщенето на кожата се премахва с оризови кърпички за грим, които попиват излишния себум, но не развалят грима.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: март 07, 2012, 11:04:28 »

Това е хубава идея, което казва Моника за талка. Предполагам, че гримьорите имат такъв, аз така и не попитах.

Kalama, откъде могат да се купят тези оризови кърпички, знаеш ли? Аз досега съм използвала само обикновени за попиване на лъщенето. Но трябва само с потупващи движения да се използват, без да се трие иначе става мазало. И те вършат работа, но ако има нещо по-добро кажете.  smile
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: март 07, 2012, 14:09:00 »

Малко трудно се намират, защото се водят професионална козметика. Използват се от всички телевизионни водещи. Проверявайте по всички по-скъпарски козметики и там където продават точно такъв грим.
Преди време бях намерила и е нета, но скоро не съм търсила, тъй като имам още.

essence и шанел имат такива кърпички

http://shopthebest.eu/product/1102/palladio-matirashti-salfetki-s-orizova-pudra-dvustranni.html

« Последна редакция: март 07, 2012, 14:17:26 от Kalama » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: март 12, 2012, 15:40:07 »

Много от идеите, които имаме за гримирането не са толкова модерни, колкото си мислим.  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=2Yz4ucqK0xc&feature=fvwrel

Да не се уплашите от инструмента, който използват...  biggrin
http://www.youtube.com/watch?v=jwjEJ1C2J4Q&feature=relmfu
« Последна редакция: март 12, 2012, 15:48:32 от Ariel » Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: март 15, 2012, 09:58:23 »

Ariel, по този повод се сещам за думите на един мой познат: " Всяко ново е добре забравено старо." Естествено вкарват се разни подобрения, но като цяло топлата вода е открита доооста отдавна good good
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: март 18, 2012, 09:57:18 »

Здравейте,
да си оплача мъката от вчера.  sad Към 18ч ми звъни непознат номер, вдигам - от салона в който ще ми правят грим и прическа. Звънят да отложат часа ми за пробна защото се появила спешна булка. След първоначалния шок /понеже бях оставила и капаро за този час поне 3 седмици по рано, самия час е след седмица/ им казах, че щом е спешно може но искам някаква компенсация- бонус от салона. Собственичката се ядоса и почна да разправя как това и била редовна клиентка, внезапно решила да се жени и че щом ще си говорим така няма да ме прави. Стисна ми ръката и вика върнете й капарото аз съм несериозен човек и си ме изпрати. Аз даже не можах и две думи да кажа от изненада. И сега ми е малко тъпо понеже от два месеца съм капарирала при нея. Казвам Ви ако има булки от Пловдив и са се спрели на Кати Стил много ама много внимавайте. Може да е добър професионалист, но с това отношение мисля, че  е рисково да се оставяте в нейни ръце!
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: март 18, 2012, 10:00:49 »

punk_girl123, съжалявам, че така се е получило. Побързай да избереш друг гримьор, защото сватбата ти наближава.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: март 18, 2012, 10:06:48 »

Надявам се Слави Стоянов да ме вземе. Чухме се вчера и се разбрах да си уговорим среща за се комбинира грим и прическа. Стискайте палци да стане!
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: март 18, 2012, 10:19:08 »

Здравейте,
да си оплача мъката от вчера.  sad Към 18ч ми звъни непознат номер, вдигам - от салона в който ще ми правят грим и прическа. Звънят да отложат часа ми за пробна защото се появила спешна булка. След първоначалния шок /понеже бях оставила и капаро за този час поне 3 седмици по рано, самия час е след седмица/ им казах, че щом е спешно може но искам някаква компенсация- бонус от салона. Собственичката се ядоса и почна да разправя как това и била редовна клиентка, внезапно решила да се жени и че щом ще си говорим така няма да ме прави. Стисна ми ръката и вика върнете й капарото аз съм несериозен човек и си ме изпрати. Аз даже не можах и две думи да кажа от изненада. И сега ми е малко тъпо понеже от два месеца съм капарирала при нея. Казвам Ви ако има булки от Пловдив и са се спрели на Кати Стил много ама много внимавайте. Може да е добър професионалист, но с това отношение мисля, че  е рисково да се оставяте в нейни ръце!

Ама ти после отиде в салона ли? Кофти се е получило, доста!

Аз също скоро трябва да си насроча пробни, поне прическа, за да видя какво ще стане, за грима не се притеснявам никак.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: март 18, 2012, 10:24:49 »

мале какво отношение... не съжалявай, че така е станало, щот това е за пробния, а за самият ден може и пак да стане така-добре, че си се махнала  give_rose нещата ще се нагласят и дет се вика-всяко зло, за добро  Wink и хитро си постъпила за бонуса-така трябва-човек да си търси своето  give_rose give_rose give_rose
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #448 -: март 18, 2012, 12:23:03 »

За Кати стил- правих си прическата и грима за бала там. Добре стана, но трябваше да се боря неистово, за да ми пръскат лак, защото прическата започна да пада в салона още  Oh my ...
Активен
Divinitas
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #449 -: март 19, 2012, 14:35:51 »

Гримът е много важен. Особено ако човек иска да има хубави спомени от снимки и видео. На последната сватба, на която присъствах, булката беше с много лек грим и изглеждаше бледа.  smile

danceg danceg
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: