Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:50:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142859 пъти)

silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: май 05, 2011, 13:10:23 »

silikonka, какво стана с поканите? Раздадохте ли ги? Остават ти още 20-тина дни, до къде сте с подготовката?
Пристеснението ми вече е доста голямо ...сънищата също започнаха. Ами чанта си нямам и  подаръци за гости също ...иначе всичко останало съм подготвила. Поканите са почти раздадени ... Гримиорката смених в последния момент ... Сега само ми остана да отида на пробна прическа другата или по другата седмица ,за да видя как ще съм с дългото ми було, и реших да съм с  естествени цветя в косата - още не съм решила какъв ще е букета ми,от какви цветя,но трябва каквото е цветето в косата -такъв да е и букета ми ... ? Вие с какво съчетахте цветята на букета си ? С ризата на мъжа ви или с какво ???
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #271 -: май 05, 2011, 14:13:36 »

Цветята в букета ще си ги съчетавам с това, което ми харесва. smile Конкретно мисля да ги съчетая с цвета на украсата в ресторанта, но цветя в такъв цвят ще бъдат като акцент в букета. Основно ще бъдат бели цветя, според наличността през сезона.
Добре ще е според мен цветето в косата ти да присъства и в букета, но не мисля, че е задължително букета да е изцяло от един вид цветя. Поне аз залагам на няколко вида цветя. Потърси в гугъл, има милиони букети. От толкова много красота може да ти е трудно да си избереш smile
silikonka, а кой ще те гримира? Аз се оплаках в другата тема, че не мога да се възприема с грим  cray и ще разчитам на чуждото мнение дали ми отива или не pardon
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: май 05, 2011, 15:00:02 »

silikonka то не остана до твоята сватба... smile Чакам с нетърпение blum...до моята има почти 3 месеца... Като се замисля...колко неща има ... Препоръчайте ми някой гримьор в Стара Загора ?
« Последна редакция: май 05, 2011, 15:02:37 от SaMoDeLiA » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 05, 2011, 15:04:16 »

Силиконка, аз съчетах букета с акценти по мен и съпруга ми. Моят букет беше от бели и червени цветя - алстромерия, тъмночервени рози, гипсофил и не помня още какво smile

Тъмно червеното присъстваше като акцент при мен в бижутата, а при младоженеца - вратовръзката и бутониерата.
Цветето в косата не е задължително да е като тези в букета. Моето беше бял мини гербер, а нямах такива в букета. Но пък аз моето цвете си го сложих сама чак в ресторанта, защото с було (както бях в църквата) не ми се струваше добра комбинация, а по-скоро претрупано.
Samodelia, аз пак да препоръчам за грим момичетата във Feerie good Пробвах на три места, и само там останах очарована. Естествено, запази си ден и час за пробен, за да си сигурна. Всичко е въпрос на вкус Wink
« Последна редакция: май 05, 2011, 15:09:36 от sunray » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 05, 2011, 15:10:02 »

aз пък мога да препоръчам Рене с две ръце и два крака, но уговорката с нея трябва да стане малко по-отрано, защото тя не работи само в стара загора и е възможно да откаже ангажимент good
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 05, 2011, 15:12:16 »

Възможно е да откаже и още как. Аз лично не бих разчитала на нея, имам горчив опит...Тя вече не живее в СтЗ, така че е още по-трудна задача.
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: май 05, 2011, 16:04:43 »

Искра цвета ми беше почти черен, а сега минах на другата крайност русото crazy въпреки, че трябва да мина още една боя да изчезне леко оранжавеещия отенък почнах да се възприемам и чак да се харесвам.Сега да направя и наякой солариум нещата ще станат yahoo
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 05, 2011, 17:44:14 »

Мен ще ме "разкрасява" гримиорка- коята ще идва в салона кадето ще ми правят прическата. И без това не ми се разкарваше по центъра с було - там ще ми е по удобно . На пробен грим не мисля да ходя ,ще и се доверя напълно. Показаха ми снимки,момичетата бяха прекрасно гримирани.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: май 05, 2011, 21:02:20 »

За Рене аз съм малко пристрастна, понеже ми е приятелка и тя ми обеща на 100% да е тук на сватбата ни. Наистина не живее вече в Стара Загора и е доста рисковано да я ангажирате  pardon
Относно букета - не мисля че има значение дали цветето в косата и цветята в букета трябва да са еднакви. Букетите с различни цветя стават много по-красиво (лично мнение) tease Мое букет ще е от лилиуми и рози yahoo , а за цветето в косата още не съм мислила (ако слагам изобщо де)
Вчера ходих из магазините да си търся обувки. Толкова трудно никога не ми е било...  cray Всички модели които видях бяха меко казано УЖАСНИИИИ!!! Все едни такива странни и изкилифинчени...Някой може ли да ми препоръча магазин в който има красиви бели обувки?!?!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 06, 2011, 02:50:44 »

аз като се чух с нея и я помолих, не ми отказа - всъщност дори не си го и помисли да ми отказва - аз също може да се каже, че съм пристрастна, защото се познаваме от доста години, но тя е професионалист и може да си направи сметката дали ще приеме или откаже поръчка smile
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #280 -: май 06, 2011, 07:22:01 »

Ангелче, за съжаление не мога да ти помогна. Положението с обувките е малко трагично. Тези дни обикалях за пантофки, който да използвам за втори чифт, ами то не стига, че нищо хубаво не видях, ами и разни китайски истории, които в магазините във Варна са по 10-15 лв, в Стара Загора ми искаха над 25 лв angry Докато обикалях да търся пантофките, естествено се заглеждах и по другите обувки, но нищо в бяло не можа да ми хване окото, а уж има избор nea
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 06, 2011, 08:05:10 »

Положението в Стз за бели обувки найстина е трагично ..аз доста обикалях до като ги намеря моите обувки - бях приготвила доста пари за обувки - но не можах да намеря магазин в които да си похарча парите..и след дълго обикаляне влезнах в магзина за евтините обувки ,които се намира над пингвините ( има голяма табела с най евтините обувки ) преди магаизина За ЧОВЕКА  , и там намерих моите бели обувчици ..Нямам време много да му мисля и си ги взех ..понеже те бяха единствените които ми харесаха а и струваха 27 лв. и с моя 36 номер. малко ми е било винаги трудно да намеря малък номер. Друго не можах да си намеря ,а ми се искаше да са ми скъпи обувките - но като няма избор и тези ще ми свършат работа. Отидете и вижте за какво става въпрос в самия магазин - а и продавачките са много любезни и ми казаха че всеки четвъртък или петък получавали стока..Вие си имате време ,за разлика от мен  girl_impossible Така че ходете и проверявайте  Girl_hide Продавачките даже ми казаха че ако получат нещо хубаво ,ще ми сменят тези обувки които си купих. Но за сега не мисля да си ги сменям.  danceg И чанта са ми поръчали в магазина - но чакам още да ми е докарът. Там са 2 пъти  по евтини от другите магазини . Същите чанти които струват по 25-30 лв ,там са на половина . Говоря ви за онези -които ги продават уж за абитюрентите....
« Последна редакция: май 06, 2011, 08:08:21 от silikonka » Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #282 -: май 06, 2011, 08:53:34 »

silikonka, аз високи си имам и много си ги харесвам, но не са купувани от Стара Загора. Купих си ги отдавна, проблем ми бяха единствено ниските, но вчера и с такива се сдобих.  yahoo Довечера ще покажа снимки, че сега трябва да излизам.smile
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #283 -: май 06, 2011, 11:34:57 »

Аз да се оплача,откакто правиха нещо по сайта не мога да влизам от лаптопа вкъщи,а само от компа на работа... ужассссссс GROAN l_bye_girl някой ,ако може да помогне  help
Я кажете по подробно за изследванията и къде,какво трябва да ходи да се плаща,че не остана вече време?
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #284 -: май 06, 2011, 11:39:10 »

[аз пак да препоръчам за грим момичетата във Feerie good Пробвах на три места, и само там останах очарована. Естествено, запази си ден и час за пробен, за да си сигурна. Всичко е въпрос на вкус Wink

Дани я кажи колко по-рано трябва да си запазя ден и час и как вървят цените там?
« Последна редакция: май 06, 2011, 11:42:17 от gecuTa » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: