Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:55:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143776 пъти)

bubita
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #240 -: юни 18, 2011, 17:49:01 »

Здравейте момичета,

моята сватба мина преди 2 седмици по най-прекрасния начин, беше най-щастливия ден в живота ми. Точон затова тук искам да благодаря на хората, които помогнаха денят ни да бъде перфектен:

- Сватбена агенция "Диаманти", благодаря на Венелина за съдействието
 - Ди Джей Станислав Жеков, изпълни всичките ни желания, пусна точно това което искахме, имаше изненади и всички много се забавлявахме
 - Видео - Лазаров, Фото - "Гея" - скоро ще разберем как сме изглеждали на сватбата сим но те бяха с нас през цялото време и ни помагахе
 - Ресторант Бъглария - зала Компас - като цяло сме доволни, единствено имаше проблем с климатика и беше много горещо, а и преди нас имаше дневна сватба, и не спазиха часа, за който се бяхме разбрали
 - Булчински салон "Аз и ти" - роклята ми беше невероятна, всички много я харесаха, това беше и единствената рокля, която бях мерила, но се оказа точната за мен
 - Арт бутик "Божи дар" - едно голямо БЛАГОДАРЯ на Теодора за невероятния букет, цветна украса и бутониери, които направи, съветвам ви директно оттам да поръчвате, просто тези цветя направиха сватбата да изглежда по най-красивия и весел начин
 - Маникюр и педикюр - в един салон на улица Кирил и Методий, много е добра маникюристката, имаше супер идеи
 - хотел "Форс" - гостите ни останаха изключително доволни
 - фризъор - Таня

Този ден беше незабравим за мен, ниога не бях плакала от щастие. Пожелавам на всяка от вас същото, и благодаря на тези, които бяха споделили опита си, и мй помогнаха в избора.

Горчиво!
Активен
Niana
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #241 -: юни 18, 2011, 19:32:40 »

Здравейте момичета! От скоро ви чета но открих доста полезна информация smile Моята сватба е планувана за началото на октомври но от много нетърпение днес реших да направя първи тур по магазините  yahoo и .. нямам думи вече си избрах рокля  blum незнам дали е още рано но.. миля че това е моята рокля за това не се и замислих ще споделя и 1 не много добра снимчица която направих в бързината .Надявам се да ви хареса smile
П.П Роклята е в средата

* DSC_0000022.jpg (42.84 KB, 640x480 - видяно 397 пъти.)
Активен
Plamache
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #242 -: юни 19, 2011, 17:11:34 »

Да, многооо красива рокля. И аз вече трябва да започвам по сериозно с подготовката, защото както има време изведнъж няма да има  smile
Активен
meri_an8285
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #243 -: юни 20, 2011, 16:26:10 »

При нас нещата вървяха много добре;запазихме си всичко фото;видео;ресторант;Дж;агенция.Имаме халки и чаши;но ето че много хубаво не е на хубаво вече нямаме кумове.Много ми е мачно 2 седмици преди да отидем официално да  ги поканим.И сега незнаем какво да правим;как да поканим други като вече всички знаят че са  те и се стрехуваме че ще откажат.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 20, 2011, 18:05:44 »

meri_an8285 тези които искахте да поканите отказаха ли ви.Или ти мислиш че ще Ви откажат и по каква причина го мислиш.Според мен ако не сте говорили с тах го направете освен ако не си сигурна че няма да стане.Помислете за други варианти.Според мен спрете се на вариант.Просто няма как да останете без кумове.
Активен
meri_an8285
Любопитен
*

« Отговор #245 -: юни 20, 2011, 21:12:47 »

Питахме ги и те се съгласиха и след месец ни отказаха;а бяха убедени и казаха че за тях е чест.Сега измислиха причина;която за мен е неусноватилна и ми прозвуча като управдание.Кофтие е че бяхме казали на всички и сега едва ли не като кумпромисен вариант
Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 21, 2011, 05:29:47 »

Наистина доста неприятна ситуация, но явно това не са вашите кумове, като чета в темата за кумовете много хора отказват да бъдат такива по всякакви причини, просто си изберете добри приятели, които няма да ги вълнува кои поред са поканени. Успех и да се похвалиш good
Активен
sunsh1ne
Регистриран

Публикации: 5

Обичайте се!

« Отговор #247 -: юни 29, 2011, 12:16:47 »

Момичета, с риск да прозвучи като реклама искам да Благодаря на двете много симпатични и любезни девойки от булчинска къща ХОЛИДЕЙ "Holiday". Мисля, че най-накрая в Бургас отвори врати един магазин, който предлага красиви булчински рокли! Същото се отнася и за официалните рокли, дизайнер Таня Манова. За обслужването само мога да кажа БРАВО!!! Тук за пръв път не бях посрещната с въпросите, къде и кога е сватбата, както се случи във всички останали булчински магазини в Бургас! Доста лошо впечатление ми направи обслужването в тях. Смятам,че подобни въпроси  биха могли да ми задават едва, когато съм избрала рокля от магазина и консултантките се интересуват дали времето ще е достатъчно да я подготвят. И все пак, въпроса КЪДЕ е повече от неуместен. Ако някои от тях четат сега този пост, нека се замислят, че по този начин биха загубили клиенти. Също така, не забравяйте, че ако днес даден клиент не е успял да хареса рокля от вашия магазин, трябва да запазите любезното си отношение, защото утре същият този клиент би изпратил приятел, просто защото обслужването е било на ниво! Ако греша нека някой ме поправи!!!

http://www.facebook.com/pages/Holiday-burgas/140051816053679
Активен
meri_an8285
Любопитен
*

« Отговор #248 -: юли 01, 2011, 09:57:28 »

Днес си запазихме час за ритуалната :danceg:Станах в 6 часа от вълнение.Днес ще питаме наши познати дали ще ни станат кръстници дано и те да не ни откажат;че нямаме друг вариант.
Активен
Plamache
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #249 -: юли 05, 2011, 11:06:30 »

Eхооо, само от Бургас ли няма булки, че сме толкова активни..... smile  Исками се да си разменяме идеи....
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #250 -: юли 05, 2011, 11:16:39 »

Сигурно след затваряне на темата не смеят да пишат! И аз исках да питам отново за "Атлантис" но смея ли?!
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #251 -: юли 05, 2011, 12:24:47 »

Ам чи питай де.   smile Ако е само за питане сигурно няма проблем. Виж после в отговорите някой може да се изкаже неподготвен и пак да ни заключат... Wink
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #252 -: юли 05, 2011, 16:50:17 »

Сигурно след затваряне на темата не смеят да пишат! И аз исках да питам отново за "Атлантис" но смея ли?!

вярно, че има нещо такова. Страх лозе пази  blum

Нека аз да разкажа до къде съм с подготовката. Сега съм на вълна сватбени агенции. Минах през няколко, често споменавани във форума и се оказа, че цените са по-високи, отколкото планувах. Бях планувала бюджет от около 600 лв. до макс. 700 лв. за украса, в които се оказва, че май никак няма да мога да се вмъкна. Резервният ми вариант е да си направя част от украсата сама. Но със сигурност ще ми трябва и агенция, понеже искам да имам бели калъфи на столовете, които няма как да си измайсторя (т.е. има, но ще ми излезнат по-скъпо). Сега се чудя дали въобще някои агент би се ангажирал само заради едните калъфи. Искрено се надявам да има такъв, понеже иначе ще трябва да мисля втори резервен вариант smile.
Освен това търсим и халки. Първо бях решила да са от Сара Трейд (евтини са и има голям избор), но след прочетеното за тези халки във форума се отказах и сега пак съм на изходна позция. Вие от къде купувахте вашите?
Ами май това е за сега. Дано малко се раздвижи темичката, че наистина много замря smile
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юли 05, 2011, 20:27:01 »

Evalina ние нашите халки мислим да ги поръчваме от Трия-на третия етаж има златар. Но ние ще си поръчваме класически халки, не знам вие на какъв модел сте се спрели горе долу. Ние нямаме халки, покани, аз нямам рокля, младоженеца- костюм.Засега сме поспрели с подготовката и усещам как накрая ще правим всичко в последния момент.Вие в крайна сметка, кой ресторант избрахте?
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 05, 2011, 21:07:16 »

Евалина,сигурна съм,че някой от агенциите предлагат калъфите за столовете под наем.Май наема излизаше солено обаче.
Кажи какво друго искаш като украса на ресторанта?Бюджета ти ми се вижда достатъчен за хубава украса.Моят беше приблизително толкова,но все пак цените сигурно са се променили....

За халки вижте и магазина на Антарис на Богориди.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: