Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 19:50:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 14
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 14 (Прочетена 176650 пъти)
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Покупки за бебето и детето" 14
«
Отговор #420 -:
юли 07, 2011, 14:17:36 »
Дани
,идея си нямам как се казва тази играчка.Правилно си се ориентирала,че е на ДМ.
Дари не проявява никакъв интерес към нея-дъвче си пелената,но не й нея.
Ето това ми се вижда по удачно,предвид пластмасовите си краища,а цената е същата:
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5264
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #421 -:
юли 07, 2011, 14:26:13 »
Виждам че тази играчка е предназначена за 0+ , може и да е по-удачно за бебе което тепърва започват да го сърбят венците
тази дето аз показах е за 4+ но май е за чесане главно
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #422 -:
юли 07, 2011, 15:17:42 »
Цитат на: iveto90 в юли 07, 2011, 14:08:01
sunray
играчката не е масивна и няма да натежи но ще я пробвам в магазина на някоя друга кошара и ако е стабилно ще я вземем
Количката
попринцип ако си виждала в JUMBO продават (аз не знаех, един път случайно ги видяхме) имитации на всякакви марки и са по 150 лева а е същата като тази
но пък казват че тази марка Cangaroo е добра и мисля че си заслужава парите, ами честно да ти кажа много са 320 лева... както и да го погледнеш но пък не всеки ден се купува количка
Иве, по принцип не бих се намесила по финансови въпроси, но си го позволям в този случай. Не го приемай лично или като критика.
320 лв за количка не са никак много според мен. Нашата струва 800 лв например. Имам приятелка, която има количка на Бертони за 500 лв- зимен, летен кош и кошница за кола. На 11-тия месец на детето се счупи на 2, буквално. Сега трябва да даде още пари за втора количка и пак ще и излезе колкото нашата едва ли не. Не казвам, че ние сме застраховани срещу повреди или счупване на количката, но шанса е по-малък. Освен това ние имаме гаранция, а те не. Защо те нямат гаранция не мога да си обясня, не знам как са я купили без такава. Мисля че всичко трябва да върви с някаква гаранция. За това ако имате възможност купете си среден клас количка, не купувай най-евтиното, само заради цената. Аз ти писах и преди, ние някои неща ги взехме на заем, други втора употреба, но някои са ни по-скъпи, не защото много ни се дават пари, а защото гледаме различни критерии. Количката ни например ще я ползваме до 3 години(надявам се) и си струва по-сериозна инвестиция. Нашата е лека, но изглежда здрава, четох доста добри отзиви в нета за нея. Нека не забравяме по какви улици ще я караме все пак. Направи проучване за марките, които си харесала. Ако трябва виж и по-скъпи, но втора ръка, но не се хвърляй на нещо, само защото е евтино. Знаеш, че евтиното обикновено излиза по-скъпо.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #423 -:
юли 07, 2011, 15:34:14 »
Капризче
съгласна съм, особено за количката да така е но аз пак казвам ние имаме вече 1 много здрава и стабилна и искам друга която да се сгъва максимално защото все ще се наложи да я качим в колата а тази заема много място и е тежка...за тази дето пуснах по-горе четох доста хубави неща и нито едно оплакване
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #424 -:
юли 07, 2011, 17:37:47 »
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/16774?osCsid=7cc01c729aa217c6e833d5951c161d8f
Ето ти вариант,цвета е примерен.Щом ще купуваш по-нататък ще вземеш само този кош. Има напълно легнало положение, лека е-9кг,сгъната се събира в багажник на Голф 2-ка и то с газова уредба. Има гаранция и при евент.повреда на рамата ти сменят веднага, не се налага да чакаш ремонт,стоейки без количка. Аз съм много доволна,още се шматкаме със зимния.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #425 -:
юли 07, 2011, 18:37:37 »
Ивето, играчката в синьо, която си показала я имам също както се вижда на кошарата е закачена,( на мен ми е подарък), но не е за кошара, идва много ниско на бебето и се удря в одеалцето, много ниско и до очите, аз я преместих настрани, за да не й пречи на нея и на мен, но вече я заглежда забелязвам. Тази играчка ще е удобна за по-долно ниво или за дървено легло.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #426 -:
юли 07, 2011, 20:34:58 »
Виждам,че говорите за колички и гаранция-нашата е за 110лв,защото не можем да отделим повече,и въпреки всичко има гаранция 1 година.Взехме я от Хиполенд,комбинирана е.
Друг е въпроса колко ще издържи по тия наши родни чукари,но това само времето ще покаже
«
Последна редакция: юли 07, 2011, 20:43:14 от carlyangel
»
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #427 -:
юли 08, 2011, 07:03:07 »
tweety bird
може и да не я вземем веднага а някоя която е подходяща за кошара макар че тази си я харесвам от много време
carlyangel
няма значение колко е както казах и в JUMBO има за по 150 лева...
ние ако става на въпрос и 600 лева можем да отделим за количка ама не си заслужава чак толкова аз не възнамерявам да я ползвам дълго време, моите познати от както проходиха децата им си купиха от тези и са много доволни и забравиха за количките...и аз мисля така да направя защото нашия баир не всеки може да го мине с 15 кг. количка+бебе например
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #428 -:
юли 08, 2011, 09:55:28 »
Триколката е супер, но за лятото. За зимата не е подходяща. Ами когато вали? Освен това комфорта в количката не може да се сравни с триколката. Тя е забавление, но не мисля, че става за постоянна употреба.
Децата прохождат около годинката, но и след това е нужна количка, защото се изморяват и няма как на ръце да се носят.
И ние сме с ужасен баир, направо се чувствам все едно тикам камъка като Сизиф
Но няма как, свиква се. Освен това не всички колички тежат 15 кила, без бебето. А да не говорим, че след 5ти-6ти месец, като се махне коша за новородено, който наистина допринася за тежестта, и се сложи летния - нещата коренно се променят
Ти си решила и никой не се опитва да те разубеди, но винаги е добре да видиш другите гледни точки
.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #429 -:
юли 08, 2011, 12:44:57 »
Тези триколки са хубави, но ако се правят по- дълги разходки бебето няма как да спи в тях. Освен това са само за хубаво време. И аз си мислех, че няма да ползвам дълго количка, но и сега се придвижваме основно така. Освен детето трябва да нося топки, кофички за пясък, вода, храна и т.н. и т.н. Освен това като беснее на площадката 2 часа, няма как да я накарам да върви още 20-30 минути до в къщи. Затова си ползвам една малка лятна количка.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #430 -:
юли 08, 2011, 15:21:00 »
Искам да се изкажа относно това нещо като колелце. Първо за мен е олицетворение на ужаса-пластмаса-свирукане-и-мигане, но това е субективно. Другите минуси са, че не е сгъваемо, не може да се транспортира лесно в кола и заема много място вкъщи. Изключително трудно се качва по бордюри и други препятствия. Виждала съм го предимно в паркове и по квартали с по-равни и широки междублокови пространства. Освен това качествените такива са доста скъпи, по-скъпи от хубава количка-чадър, а другите издържат по-малко от един сезон - първо се чупи пръчката, наречена "родителски контрол" и остатъка отива на село или в продавалника
В други държави изобщо не съм виждала такива по улиците, там хората си ползват колички тип-чадър за по-големите деца. Подкрепям и доводите на
Nataliya
и
sunray
.
iveto90
, тези колички, за които ти смяташ, че няма смисъл да се дават пари, тежат около 10 кг, а не 15 и не може да ти се опре никой баир с тях.. само да знаеш, де
Малко са хората, които правят такъв избор само от снобски разбирания "заради марката", повечето имат много други доводи. Доказателство е всеки, който купува такива колички втора ръка и скоростта, с която изчезват обявите за читавите.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #431 -:
юли 08, 2011, 21:07:11 »
Явно, че не съм се изказала правилно-не казвам че като проходи бебето или зимата ще хвърля количката, естествено че ще я ползвам...
както и да е...
Няма да задълбавам вече в темата, ще продължавам да я следя с интерес...
Благодаря за мненията ви момичета, аз изказах своето и това е всеки сам за себе си преценява нещата
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #432 -:
юли 08, 2011, 22:14:05 »
Понеже скоро ни предстои рожден ден, моля ви дайте някакви идеи за подарък за две годишно момиченце. Първо мислех някаква триколка без родителски контрол
Струва ми се, обаче че ще я ползваме само един-два месеца това лято, защото като гледам на 3 години вече май се купуват на децата от най- малките колела с помощни гуми. Гледах също детските лаптопи, но повечето са за 3+ години и не знам дали изобщо е подходящо. Кукли и конструктори имаме, но Дари не им обръща много внимание. Любими са й книгите и ще й купя задължително, но искам още нещо ново и интересно. Дрехи със сигурност ще й подарят. Нещо образователно с букви и цифри ли?какво?
Активен
dodo23
«
Отговор #433 -:
юли 08, 2011, 22:55:34 »
Наталия,племенницата ми има подобна триколка и майка й е ужасена от пластмасовите колела!Ако ще е нещо такова да е с гуми.
Подарявала съм книжка-пъзел,животинките се вадеха и подреждаха...
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #434 -:
юли 08, 2011, 23:20:23 »
Наталия, аз се сещам за 2 подарька, но май са 3+ (не сьм сигурна
).
Но все пак да споделя - дьска за рисуване и кукленкса кьща.
Сьщо така меко детско диванче, мини дьрвена масичка сьс столчета, детско сервизче за хранене/чай, игри от този род
http://kasida.bg/sevi-dyrvena-igra-memory-152-9368.html
Успех
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30