Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 18:04:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 14
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 14 (Прочетена 176434 пъти)
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
Отг: "Покупки за бебето и детето" 14
«
Отговор #405 -:
юли 05, 2011, 08:10:22 »
Надявам се да е полезно ако момичетата с оцелели кошари споделят техните какви са, защото ето от какво не съм доволна аз:
разнищване
изкривено матраче
цялостен изглед
Ето една дрешка от Джъмбо
така изглежда след 1 (едно) обличане, респ. и едно пране (на снимката е след второто пране, но копчето беше вече скъсано)
Имах и други така и по-фрапиращо садрани дрешки, но трябва да призная, че или бяха с фабрични дефекти и очевидно лоша материя, или издържаха поне 3-4 обличания. Те отдавна са изхвърлени. На това ромперче обаче наистина се вбесих, защото го избирах много старателно.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #406 -:
юли 05, 2011, 09:39:39 »
Аз предпочитам истинските си легла, така и ще обзаведем стаята на бебка, но като временен вариант и ние взехме кошара на Чиполино- Ясмин. За сега съм доволна, но все пак сме я ползвали малко време.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #407 -:
юли 05, 2011, 12:52:22 »
Здравейте дами
Капризче
как да не се връзвам мила като 100 пъти казах че това е мое мнение и не го налагам...това ме дразни не друго
Нашата кошара е взета от братовчедка ми и е изцяло розова и хич не ми пука също че е ползвана (та аз не знам и марката дори, нито как изглежда опъната) ама хич не ми пука защото знам че е здрава и запазена... Ние ще си я облечем в синьо с ципове за да не се преправя и да се ползва пак
Така че и аз съм от хората дето биха взели нещо назаем и не ме е срам
Кате
и нашия матрак е цял а цената е направо супер браво
BASTET
съжалявам че при теб така се е получило, но като гледам и чета мнението на
carlyangel
при положение че и нейната е употребявана май само при теб има тези дефекти...а пък и дрехите-не знам какво да кажа...
tweety bird
и аз предпочитам дървено легло но за момента сме решили докато сме на нашия (сегашния) етаж да сме с кошарата защото нямаме много място, а догодина като се преместим вече и бебо ще си има собствена стая и хубаво легло дървено каквото съм му харесала...иначе вашата кошара също е много готина
Дами доверявате ли се на онлайн-магазините? Бихте ли пазарували и за детето от чуждестранен магазин...ето на какво попаднах
http://www.toysrus.co.uk/index.jsf
има интересни неща
«
Последна редакция: юли 05, 2011, 13:53:25 от iveto90
»
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #408 -:
юли 05, 2011, 14:58:50 »
Кате
честити придобивки с много здраве и весел детски смях да си ги ползвате!Кошарката е много сладурска!
Иве
наистина си попаднала на много интересен сайт...има доста хубави неща и взех да се позамислям.
Аз имам още доста време да реша,но се спрях на два модела кошчета за спане и сега ще има да се двуомя!
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_166_10751_-1_14697_86049_10001_14053
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_82_10751_-1_14689_131629_10001_14053
И понеже ще ни се наложи да купуваме бебефон много бих била благодарна на съвети и препоръки относно марки.
«
Последна редакция: юли 05, 2011, 15:19:54 от rosit@
»
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #409 -:
юли 05, 2011, 16:14:08 »
Аз пазарувам доста (да не кажа основно) от онлайн магазини, че с беба ми е трудно да налазвам тези из града спокойно
От чуждестранни съм пазарувала само от Редут-а - дрешки. Другите са все български. Предимството им е, че има голямо разнообразие. Недостатък - не може да се види и пипне, но то си има и рекламация и условия за връщане и замяна
Росито
, на мен по-ми харесва първото кошче, но съдя само по визията. Поне аз не видях описание и размери.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #410 -:
юли 05, 2011, 16:41:34 »
Дрешките от Джъмбо-ами моя мъж ми носи една дреха и се смее "Виж какво качество". Щом на мъж е направило впечатление,аз съм без коментар.
Мойсеевата кошница е супер-бях тръгнала да поръчвам,но се ползва не повече от 3 месеца. На големина е като зимния кош на количка. Ние сме на 3,5 месеца вече,шаваме и макар,че не е едро бебе-5700 е,коша на количката отеснява.На мен ми досвидя 120 лева за коша за 3 месеца. Стойката не е включена в цената, тя е поне още 15-20 паунда. И пак идва 200 лева за 3-4 месеца.
Другия кош също е малък. В Бг има на Бертони един такъв модел-виж го на живо.
Пазаруването е основно от Асда,Теско,Спорта,Мадъркеър,Адамс-малко са уголемени,но вече знам:)
Тук ми харесват дрехите на Карфур-тази седмица са на -50%,Сали има доста добри неща и в Чиполино-само холандските. В момента и в Зара има намаление и има страхотни якенца за по 30 лева и блузки тип Лакоста за по 9 лева.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #411 -:
юли 06, 2011, 09:10:05 »
Роси
първото е по-симпатично но май е по-малко от другото, не знам нито една моя позната не е ползвала такова за да кажа дали е удобно, но аз ти предлагам като тези кошари които показахме защото ще може и да играе по натам в нея а и за път е много удобно
Аз имам още сайтове ама нещо не мога да намеря къде съм ги записала ако изкочи някой ще го постна
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #412 -:
юли 06, 2011, 14:41:12 »
Момичетаааа намерих още нещо интересно
Това е единия сайт
http://bebeshkidreshki.com/index.html
http://www.bebcho.bg/bg/sorted.php?cat=45&subcat=89
-това съм си харесала за спане
Разглеждах колички от онези дни ами какво да ви кажа най-много ми хареса тази
лека е удобна и много я хвалят а пък и кумата препоръча тази марка Cangaroo била българска
а и аз искам да има място за чаша и багажника е голям...
Комплекта за изписване съм решила да е от Вис Виталис там има избор
Такова ни е столчето/кошница за кола но не е тази марка,нещо не мога да я намеря
И последно това съм си харесала за леглото/кошарата ни
Нямам търпение само да идем и да ги купим
«
Последна редакция: юли 06, 2011, 14:45:04 от iveto90
»
Активен
Данитка
«
Отговор #413 -:
юли 06, 2011, 14:50:47 »
Роси
имаме бебефон на Джъмбо (демек техните си) ползваме го вече 2г и близо 7м. и нямам никакви забележки,ама никакви.
Кошарата
ни от Джъмбо (пак тяхна марка с техен сгъваем матрак) и тя ползвана същото време - от постоянно ползване вече 9м. пълни,скачане,катерене и какво ли още не ...нямам никакви проблеми,като нова си е като механизъм и т.н. (само дето онзи ден голямата дивачка измъкна ципа -там,където е направено да влиза и излиза...ама то е нормално на 10000 път ...вече колко пъти бързо отваря скача птри бебето и затваря отвътре,та за момента е си е "вечно" затворено и забранено за влизане на каки
),ползвана е при пренасяние,пътувания и т.н. Имаме и още една на Бертони,но с нея нямам големи наблюдения,защото я ползваме само,когато някое дете спи при нашите.
Дрехите
от там (Джъмбо) са "на каквото попаднеш" - имаме дрешки прецакани след първия път,но има дрешки,които са носени от братовчедката(на 3г и половина),Йоаннка,една друга мадамка и сега Яна - ами не са мръднали.
Демек носим бодита,панталонки,блузки и всякакви подобни вече 3г и половина.Одеялцата и пелените са супер за мен!
«
Последна редакция: юли 06, 2011, 14:56:33 от Данитка
»
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #414 -:
юли 06, 2011, 14:55:32 »
Съгласна съм, че е на "каквото попаднеш" а за другите неща не мога да кажа нищо все още
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #415 -:
юли 06, 2011, 19:20:12 »
Иве, много хубави неща сте харесали. За количката, имам позната с такава и е много доволна. Освен това често я гледам по улиците
Мисля, че не е и много скъпа
Много ми харесва играчката за над леглото, само провери дали става за сгъваемите кошари, защото нашите кумци ще са с такава кошара и като тръгнаха да търсят въртележка и от всякъде им обясниха че не стават за сгъваема кошара, защото са и меки стените. Ставали само за дървени кошари. Така че преди да купиш питай за всеки случай
Иначе е много хубава. Каква и е цената? Нашата въртележка е пак на заем от едно друго бебе и е много шарена, но тази много ми харесва и ако не е много скъпа може и ние да си вземем
И спалния комплект е много готин
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #416 -:
юли 07, 2011, 08:33:39 »
Диде
, как се наричат тези играчки, които беше постнала по-назад в темата, за приспиване? Виждам, че тези са на DM, съдейки по марката. А в друг онлайн магазини дали ги има, не знам как да ги търся...При нас се започна едно смучене на пръстите...Не ми се говори. Ще ми се да й дам някаква играчка, с която да свикне, но да не е от онези кърпички, които ще ме е страх да не натъпче в устата си
Тези играчки поне имат по-едра част.
Благодаря ти предварително!
«
Последна редакция: юли 07, 2011, 08:36:10 от sunray
»
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #417 -:
юли 07, 2011, 08:48:13 »
Капризче
количката сега е 315 лева в някой магазини я гледам 320 лева което малко тъпо, но ние поне мислим да взимаме количка чак догодина началото защото тази която имаме ще свърши работа временно (бях писала за нея) а и няма да ходим на разходки зимата из баирите много много
до тогава не се знае може и да е вече и по-евтина...
Играчката
мисля че става за нашата кошара защото стените и са твърди горе
ще проверя все пак преди да я вземем а иначе цената и е 24.00 лева в Пакостник и 24.30 лева в Штъркел (виждаш ли каква конкуренция
) то там има много подобни това е една от евтините музикални играчки
Ние на кошарата видях че имаме една от тези които се закачат пак над бебето но нещо не ми харесва и може да си вземем друга, а има и много готини за колички играчки пак си харесах една с мечета, ама като ходим на пазар ще гледам такива неща
sunray
виж такива лелята при нас беше взела с гел когато започна да пъха пръсти в устата за да ги смуче малката
на мен този заек много ми харесва не за слагане в устата де
Ох много се отнесох хайде спирам
«
Последна редакция: юли 07, 2011, 08:50:40 от iveto90
»
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #418 -:
юли 07, 2011, 14:00:06 »
Ивето
, мисля, че Капризче има предвид, че самите механизми (панели) на въртележките понякога са масивни и им трябва стабилна основа. Не знам дали тази, която ти си показала е с такъв панел за закрепване, но нашата определено не би се задържала стабилно дори и на твърди в горната част стени.
Това е нашата и определено панелът е тежък и изисква цяла, твърда стена.
http://kasida.bg/tiny-love-muzikalna-vyrtelejka-sweet-island-dreams-mobile-117-6115.html
Това го казвам, разбира се, само като още едно пояснение, за да не стават гафове и да се харчат пари на вятъра
А за гризалката, да, мисля да взема и аз. Не знам доколко ще я вълнува, но трябва да опитам.
А количката, принципно, която си харесала, не е особено скъпа. Не знам което ти се е сторило тъпо. В смисъл, че това си е доста разумна цена за бебешко возило
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #419 -:
юли 07, 2011, 14:08:01 »
sunray
играчката не е масивна и няма да натежи но ще я пробвам в магазина на някоя друга кошара и ако е стабилно ще я вземем
Количката
попринцип ако си виждала в JUMBO продават (аз не знаех, един път случайно ги видяхме) имитации на всякакви марки и са по 150 лева а е същата като тази
но пък казват че тази марка Cangaroo е добра и мисля че си заслужава парите, ами честно да ти кажа много са 320 лева... както и да го погледнеш но пък не всеки ден се купува количка
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31