Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 23:00:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176996 пъти)

BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 14, 2011, 17:32:33 »

Ууу и аз го видях това столче там, но не разбрах изобщо че гледа назад, а само му се удивих на цената.. е не, в този ценови клас купувам рекарото без да ми мигне окото! Гледах че axiss-и има и втора ръка, затова разпитвах. Сега един "оборотен" стол чиполино ли, бертони ли, за подмятане по колите сме подсигурили, който първо ми се видя много гаден, после като го огледах отблизо се оказа, че не е толкова различен от прехвалената ни кошница на бебеконфорт, та не знам човек какво получава за прите си точно. Та сега имаме време да търсим и гледаме. А и бебо няма 8,5 кг още и без друго.
Активен
kbal
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #331 -: юни 14, 2011, 21:40:05 »

Не бих купила втора ръка столче за кола (освен, ако не е от познати и им имам 100% вяра, че не е претърпяло удар). Аз исках такова, защото ги дават по-сигурни, а и понеже нашата беба е на 7м., но вече е 9.6 кг и кошницата започва да й умалява. Още не седи стабилно, а за гледащите напред препоръчват бебето да е минимум на 9м, най-добре след годинка. Важна за нас е и материята, бихме купили и калъфа на Макси кози-то за лятото, против изпотяване.
Моля мамите с повече опит да помогнат още малко за избора на столче, както и да споделят има ли ефект от този калъф против изпотяване въобще.
Благодаря предварително  give_rose
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 15, 2011, 08:38:02 »

Аз да кажа за гледането назад: моите дъщери са по 8 кг., нямат 9, дълги са по около 71см. Кошниците за кола, обърнати назад са им неудобни, седят съссвити крака, защото децата очевидно са си дълги за подобен вид стойка. Возим ги в купените столчета Бритакс (при желание, мога да ги покажа на живо), пътуваха в тях 9 часа, като от тези 9 часа имат 1 час сумарно, в който да не са били в тях (по вр. на двете ни кратки почивки).Вторият им дълъг престой в тях беше 5 часа грубо, с една пауза за ъкремен. Спаха през цялото време. Имат едно легнало положение, което представлява леко приплъзване. Назад обаче смятам няма да им е комфортно. Дълги са просто. А да стоят свити (те не са вече бебечета, новородени и малки, за които стойката да е комфортна) просто не мисля, че ще издржат (инцидентно съм ги слагала в кошниците, назад, мрънка и се дразнят).
Сестра ми взе някакво макси кози, доволна е.
Активен
kbal
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #333 -: юни 15, 2011, 18:35:47 »

Благодаря Gostenka_82! Моля те за линк за модела на столчетата, които имаш. На сантиметри моята шушулка също е 71-72, на мен ми изглежда, че й е тясно в кошницата, но тя стои мирна и спи спокойно в нея. За гледането напред засега ме притеснява, че е още малка и не седи напълно стабилно. Искаше ми се минимум до 1 година да гледа назад, но май няма как да стане..Благодаря предварително!
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 16, 2011, 13:46:53 »

Такива са нашите столчета. Аз не съм проучвала много, мъжът ми ги поръча и затова не мога да сравнявам с други.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 21, 2011, 13:07:01 »

Благодаря на всички изказали мнение!
Ечи,много мило ми стана от готовноста ти да ми дадеш твоето кенгуру за проба! give_rose
Взех едно за проба-в най-стегнатия вариянт е пак огромно.

Ergo не мога да си позволя.
Виждам,че се продават доста BabyBjorn втора ръка на прилична цена.

Що се отнася до това дали носенето на бебето в кенгуру е тежко или нездравословно за бебето-ами аз и сега я нося по цял ден на ръце,което не е по-леко,а едва ли поддържам гръбнака в оптимална позиция.

dodo23,  не отписвай още слинга. Ние нашият го преоткрихме някъде към 7-мия месец и досега се носим на него в седнало положение, нищо че минахме вече 10-те кг.
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #336 -: юни 21, 2011, 15:08:07 »

Момичета, дайте идеи за подходящ подарък за първи рожден ден. smile Мислех си за уокър, но ми се струва, че ще се ползва прекалено кратко. Нека мамите на по-големи дечица споделят какво е било полезно/любимо на децата им около тази възраст.  give_rose
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 21, 2011, 21:09:06 »

Зависи дали е момче или момиче, но горе долу-триколка, количка за бутане, конструктор, музикален инструмент, хубави книжки, количка за кукли, сервиз чашки и чинийки.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 22, 2011, 13:44:29 »

Аз бих добавила и колело, от онези, които са от бебе до към 3 годинки. С пластмасови колела, отстрани пластмасов борд, да пирдържа детето, с приставка за педалите, когаот почне саом да ги върти.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 24, 2011, 16:44:19 »

От каква възраст са подходящи тези играчки?Ако някой е ползвал да даде отзиви.

* product_schmusetuecher_3.jpg (23.08 KB, 274x393 - видяно 2856 пъти.)
« Последна редакция: юни 24, 2011, 21:50:00 от dodo23 » Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 28, 2011, 13:22:39 »

Пак аз-има ли по бг магазините жирафче Софи?
Активен
Sunnyday
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #341 -: юни 28, 2011, 13:40:47 »

Здравейте, искам да ви попитам за слинга от каква възраст е подходящ да се носи бебчето в него? smile
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 28, 2011, 13:56:41 »

Здравейте, искам да ви попитам за слинга от каква възраст е подходящ да се носи бебчето в него? smile
Слинга може да се ползва и за новородено!
Водят ги от 0 до ....в зависимост от модела и изработката.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 28, 2011, 14:01:07 »

От каква възраст са подходящи тези играчки?Ако някой е ползвал да даде отзиви.
От 0 .Те са много подходящи именно защото са само от плат.Много бебета обичат да се гушкат с тях,да ги лапат и смучат.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 28, 2011, 22:22:22 »

Додо и ние имаме такава, но това сигурно е единствено нещо, на което Сиана не обръща абсолютно никакво внимание  pardon
Иначе да - от 0 + може да се използва
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: