Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 21:34:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176895 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 02, 2011, 18:44:16 »

Аз самата ползвам само нокторезачка за моите нокти, за това си мисля че и  за бебето ще ми е по-удобно с нокторезачка. И друго да ви питам: има ли смисъл от четка и гребенче за коса?
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 02, 2011, 18:56:08 »

То и аз ползвам нокторезачка за себе си, ама според мен при бебето е по-друго smile Първо пробвах с нокторезачка, но не се получаваше. Сама ще разбереш good
От четката за коса в началото мисля, че има смисъл, защото се масажира скалпа и падат люспички и тем подобни, ако има такива. И, разбира се, ако има повече косичка като нашата, е още по-необходима smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #287 -: юни 02, 2011, 19:21:59 »

Гребенче и четка - за тези, които имат коса.  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #288 -: юни 02, 2011, 19:57:52 »

Аз пък никога не съм ползвала нокторезачка за моите нокти, но на Бо мога да ги изрежа само с нокторезачка. Хич не ми е удобно с ножица - не знам защо. Капризче, има много хубави комплектчета нокторезачка, ножичка с тъп връх и пиличка - защо не вземеш такова, има ги в бебешките магазини?

Четка за коса е необходима, дори и малко косичка да имате, за да го пригладиш след банята все пак, но гребен чак... в началото поне не трябва.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #289 -: юни 02, 2011, 20:33:30 »

Offtopic постовете взеха да става малко... всичко си зависи от бебчето за това има такова изобилие на пазара... не мога да кажа кое е по-добро ножичка или ноктеризачка - зависи на кой какво му е удобно (на бебето му е все тая). Гребен и четка пак зависи от човека - ако Влади нямаше много коса нямаше да купувам... Offtopic
« Последна редакция: юни 02, 2011, 20:49:45 от malinkata » Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 03, 2011, 07:42:43 »

Аз си взех комплект гребен и четка с естествен косъм на Чико и ги ползвах и двете много.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 03, 2011, 09:13:52 »

Аз си взех комплект гребен и четка с естествен косъм на Чико и ги ползвах и двете много.

И аз точно на Чико харесах един комплект заради естествения косъм.

А за ножичките и нокторезачките толкова разпитвам, защото аз много рядко попадам на свестни за себе си и не искам да дъвча на бебето ноктите...
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #292 -: юни 03, 2011, 13:25:22 »

Аз съм доволна от този комплект за нокти на Nuby е, първият, симият  good
http://www.kolko.bg/bg/nuby-komplekt-za-manikyur-bg/p/1186815
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 03, 2011, 13:43:10 »

И нашите четка и гребен са на Чико, засега съм доволна от четката, макар и да падат по малко косми от нея.
За ноктенцата на бебето, Капризче, те са като хартия направо - много лесно се режат. Даже и сами си се откъсват в самото начало smile Няма шанс да ги надъвчеш, поне докато не станат твърди, но това ще стане след повече време good
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 03, 2011, 21:10:55 »

Имам едно въпросче... от кога мога да започна да слагам Крис в ей такова нещо ?
Моето момче направо не може да стои мирен, постоянно се мърда и подскача, особено като го държа на ръце. Иска постоянно да е във вертикално положение. Вратът му е стабилен от месеци, а вече е и доста координиран, когато сяда, но все ме притеснява,че е още малък и да не му се изкривят краката.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 03, 2011, 21:21:14 »

Тук в бг им викаме бънджита, на английски е door bouncer. Пише, че детето трябва да може да държи стабилно главата си. Аз слагам Ясен от средата на 5-тия месец някъде. Някои специалисти не препоръчват тази играчка, но те не идват у нас да дундуркат бебето ми с часове, затова - сори много smile Моето е на Линдам, но имам едно оплакване - разтворът на щиплката не е голям, ние сме в жилище старо строителство, стените са дебели и можем да го закачаме само на една-единствена врата, която се намира на стена, която изградихме миналата година при ремонта и затова е по-тънка. Та внимавай да не се изненадаш неприятно
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 03, 2011, 21:41:37 »

Bastet , благодаря за бързия отговор. Крис става на 4 месеца след 10 дни и си държи стабилно главата. Освен това не иска да лежи вече в шезлонга, така че най-вероятно ще почна да ги проучвам тези бънджита, та да не остна и аз неприятно изненадана.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 05, 2011, 13:47:47 »

Имам едно въпросче... от кога мога да започна да слагам Крис в ей такова нещо ?
Моето момче направо не може да стои мирен, постоянно се мърда и подскача, особено като го държа на ръце. Иска постоянно да е във вертикално положение. Вратът му е стабилен от месеци, а вече е и доста координиран, когато сяда, но все ме притеснява,че е още малък и да не му се изкривят краката.
Kраката няма сигурно да му се изкривят, но може да има по-нататъшни проблеми с таза/гръбначния стълб. Ако иска да скача, просто го хващай с ръце за гръдния кош и го вдигай да се пружинира. Да, изморяващо е, но пък е упражнение и за теб  Wink Или го носи вертикално в слинг, много ще му е интересно. Дори можеш да си вършиш домакинската работа така с него, поне аз така практикувах в много случаи. Оставяй го и по корем да си развива гръбначните мускули.  Wink Ние шезлонг или люлка така и не ползвахме, тя се ужасяваше от тях за мое неудобство.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 06, 2011, 08:20:50 »

Miri, това бънджи, заедно с кошара за игра и проходилка, ортопедът каза, че не го препоръчва. Нищо не съм ползвала за забавление освен активна гимнастика.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #299 -: юни 06, 2011, 08:35:04 »

За проходилката и бънджито преди 8-ми месец съм съгласна,и на нас така ни каза ортопед. Но кошара за игра защо не?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: