Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 21:03:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 14
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 14 (Прочетена 176888 пъти)
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Покупки за бебето и детето" 14
«
Отговор #45 -:
март 20, 2011, 10:10:15 »
Нямам представа за модел и особености!Трябва да отидем да ги проучим!
Ще докладвам след това,а за сега ще следя ваште мнения!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #46 -:
март 21, 2011, 07:34:00 »
С това нещо спа увита Евелин до 6-тия си месец.
Може да изглежда странно, но само така тя спеше без да я държа повече от 15 мин, иначе се стряскаше от ръцете си при всяко движение и се будеше. Така че дори и да и държах ръцете като заспиваше, малко по-късно пак се почваше ръкомахането. Т.е. така тя спеше по гръб, единствената друга опция беше да я слагам по корем. Сега тя сама се обръща или настрани или по корем, явно спането по гръб и е просто омразно (на майка си се е метнала).
Възглавница за кърмене имам и ползвам и до ден днешен. Имаше един момент, когато кърмех изключително в легнало положение и не съм я ползвала толкова, но напоследък пак влиза в употреба, тъй като детето легнало не иска да яде, става на крака и почва да се разхожда със зърното в уста превито на 2 в кръста, но като съм седнала с въглавницата странно защо седи по-мирна. Относно кой продукт да купите - възглавницата поне тук е $25, пък столовете почват от $200 нагоре, та от вас си зависи. Но на мен възглавницата ми върши по-добра работа, защото не съм вързана за едно място с нея, мога да я разнасям накъдето си искам.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #47 -:
март 21, 2011, 10:55:25 »
Ели това чувалче пашкул ли е? или как точноно се нарича. Май и на нас ни е необходимо такова, че Яна постоянно ръковаха и си вади бибата от устата...
и заспиването е трудно, трудно
Мамчета дайте съвет за готино бънджи? мисля да купим на дивачката Яна, защото мирна не седи, а това поне малко ще я усмири вкъщи
гледах на Фишер прайс, но тези безумни цени
гледах и тези, които се окачват на касата на вратата
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
март 21, 2011, 22:24:01 »
Aз си позволявам да дам
линк
кьм продукта, който ellie_bellie е описала в поста си. Tук му казват 'swaddleme'.
Eто шапчица и костюмче (подарьк ни е) за нашата беба:
«
Последна редакция: март 21, 2011, 22:52:56 от Anichka
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #49 -:
март 22, 2011, 09:16:23 »
Anichka много са сладки дрешките. Друго си е да пазаруваш за момиче. Аз като видя някоя сладка рокля и направо ми остават очите. Толкова силно се надявах на момиче, че все розово ми е пред очите. Дано второто е момиче
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #50 -:
март 22, 2011, 10:07:34 »
Май е доста късно за рекламации, но на поправителния... Ние също знаехме, че е момиче, дори купих няколко дрешки, които сега ест. зазимих. Но сега, пазарейки за мъж, виждам къде по-хубави дрехи. Нищо розово, нищо с пайети и брокати. Моя мъж и той гледаше рокли, но като видя екипа на Манчестър, който поръчах-светна.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
март 24, 2011, 12:06:30 »
Момичета, гледах гледах мамините теми, но нали не съм много веща, не съм сигурна, че поста ми е за тук. Имам една приятелка, която бебче и иска да си купи количка, столче и креватче, втора употреба, знаете ли от къде?
Активен
Gergancheto
«
Отговор #52 -:
март 24, 2011, 12:39:45 »
Цитат на: госпожица в март 24, 2011, 12:06:30
Момичета, гледах гледах мамините теми, но нали не съм много веща, не съм сигурна, че поста ми е за тук. Имам една приятелка, която бебче и иска да си купи количка, столче и креватче, втора употреба, знаете ли от къде?
http://prodavalnik.com/
само да не ме санкционират модовете
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #53 -:
март 24, 2011, 14:48:07 »
Да напише в гугъл модела на количката, "продава" и най-добре града, защото транспортирането на количка си е също цифра, и ще й излезне не само продавалника, но и други обяви.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #54 -:
март 24, 2011, 15:09:33 »
Цитат на: BASTET в март 24, 2011, 14:48:07
Да напише в гугъл модела на количката, "продава" и най-добре града, защото транспортирането на количка си е също цифра, и ще й излезне не само продавалника, но и други обяви.
Аз пращах нашата която е доста тежка (14кг) до Стара Загора и излезе 20лв. и то от врата до офис, ако беше от офис до офис към 10-12лв.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #55 -:
март 27, 2011, 00:06:08 »
Нашето столче за кола е на Cam.
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5022
След голямо избиране и гледане се спряхме на него. Нашето е по-стар модел, разликата е в цветовете на тапицерията само. Първоначално и ние се загледахме по рекаро, нооо много скъпо ни се видя. А столчето на Cam беше на промоция от 365 лв на 250 лв. в магазин prema papa или нещо такова на бул Г.М. Димитров ( между дървеница и дианабад). Ние сме много доволни от него, а най-важното е, че на Пипи също много й харесва да се вози в него и й е много удобно. Столчето е до 18 кг ( до около 4 г). След това мислим да сме със седалка от 15-36 кг.
Аз искам да питам някой купувал ли е обувки на PRIMIGI? Че много ми харесаха моделчетата им, а не знам дали да чакам докато ги доставят тук до нас, дали да търся на друго място и къде, или да купя на капчица или КиК.....
За буйките на КиК - ние бяхме с тези дето имат ципче и връзки, не е добър избор, защото нашата си ги развързваше и се спъваше. Най-добре е да са само с ципче. После обувчици купихме на капчица, защото са по-евтини от КиК, а са по-хубави като модели.
Само да споделя, че видях буйки на PRIMIGI, много сладурски са, по хубави са и от КиК, и от капчица.
Обувките PRIMIGI се шият в Добрич, на ишлеме, иначе са италиански. Ето сайт за инфо:
http://www.primigi.it/products.php?pr=557&size=&collection=&gender=
Ще се радвам, ако някой може да сподели мнение, защото много ми харесаха тези обувчици...
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #56 -:
март 27, 2011, 10:09:56 »
Здравейте момичета,
Първо да отговоря на питането на
Рубин
за столчетата за кола. По френско са най-добре класирани по краш тестовете РОМЕР (немско производство) и определено доста се тачат тук, но не знам дали се продават в България. И аз съм малко от "стресираните" в кола, за които това е една от най-важните покупки за бебе.
Иначе имам питанка за слинговете - чудя се и се мая сега какъв да купя. Дали такъв с халка, но който го пишат по принцип, че е за по-големи бебета и не позволявал бебето да е лице в лице с майката
или такъв от цял плат, който ставал за новородени, но който лично ми се струва супер комплексен, за слагане :
Ако някой има наблюдения, може ли да даде едно рамо!
И последна питанка, някой ако е ползвал този шезлонг Babybjorn,може ли да даде наблюдения?
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #57 -:
март 27, 2011, 17:22:47 »
За слинговете, не е вярно, че тези с халките са за по-големи бебета. Имат и легнали позиции, и с лице към майката. Малко по-назад по темите съм качвала снимки на себе си как нося бебчо от 20-тия му ден. На мен лично с халки ми е супер-удобен. Напиши в youtube "ring sling" и ще ти излезнат купища инструкционно видео как точно се използва. Качвала съм и тук тези, които ми бяха най-полезни. Напиши и "baby bjorn bouncer" да видиш столчето. Тук бях пускала най-сладурското клипче с едно бебче как се люшка на него. Аз имам такъв стол, но от серията Air с мрежата и съм супер-супер доволна. Писала съм за първите си наблюдения и възторг от него в темата по-назад. Сега го ползвам и за хранене. Закачила съм му дрънкалка за количка, но ако имаш възможност, съветвам те да си го купиш заедно с оригиналната дървена играчка. Ако те интересува нешо конкретно, питай
«
Последна редакция: март 27, 2011, 18:08:38 от BASTET
»
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #58 -:
март 28, 2011, 09:20:06 »
Моят слинг също е с халки и е от първия ден на бебето в позиция "Люлка",използва се в много позиции до около 16кг,като "лице в лице" е след 3месец
Мисля вече е въпрос на лично усещане кой от двата вида да се предпочете,не знам да има кой знае какви разлики.Аз съм много доволна и препоръчвам с две ръце да се използва слинг,а не кенгуру.Има много сравнителна информация!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #59 -:
март 28, 2011, 12:55:28 »
Аничка, благодаря
Чудих се, чудих се какво бънджи да купя за Яна и се спрях на Фишър Прайз Делукс, втора употреба
ето го и него
Дайте мнения моля
Ох, а за слинговете и нашия е с халки, но все още не е влязал в употреба... не знам защо но ми се вижда много сложно, въпреки че хората са си го обяснили за индианци като мен. Най-удобна ми се вижда позата хълбок, за вече по-пораснали бебоци
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31