Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 21:47:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176924 пъти)

wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: май 17, 2011, 05:33:39 »

Здравейте момичета  give_rose
Тъй като времето започна усилено да се затопля, реших да се допитам и тук за обувчици на беба  smile
В момента ползваме от тези кожените буйки и въпреки, че са с дупчици и я обувам с много тънки чорапки, крачетата й все са потни  sad
вече се опитваме да ходим, та се огледах за някакви сандалки  crazy
по принцип знам, че е много важно отзад обувката да е твърда, за да крепи глезена и поаднах на този модел:
http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=67&products_id=810
Обаче ми изглежда малко неудачно обувката да е толкова отворена отпред, та се загледах и в тези :
http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=67&products_id=801
но те не са толкова високи и твърди отзад  crazy
Моля дайте съвет кой вариант е по-удачен и ако се спра на първия модел колко разстояние трябва да остане отпред ?
« Последна редакция: май 17, 2011, 05:37:25 от wanting » Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: май 17, 2011, 07:02:23 »

Lina81,  не ми е позната тази марка и сперед мен трябжа да си я огледаш на живо и да си решиш!
wanting, на нас още ние  рано, но и аз от сега се чудя какви обувчици да подбирам за малката  crazy
Аз имам следното питане : от доста време се каня да направя на бебка от тези гипсови отливки за краче и/или ръчичка, а времето си лети и те порастват... Чудя се какъв модел да взема, който да е лесен за употреба  blush Дали да е от тези изтърчащите http://family-bg.com/prX_3211.htm?osCsid=2eubhqt0fddus9rjeqmuoeo203   или пък вдлъбнати http://family-bg.com/prX_3090.htm?osCsid=2eubhqt0fddus9rjeqmuoeo203 или да е и със снимка ... http://family-bg.com/prX_3212.htm?osCsid=2eubhqt0fddus9rjeqmuoeo203  . Моля ако някой има и е доволен да сподели мнение и ако може да покаже и снимки от резултата smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 17, 2011, 12:05:52 »

Според някои теории обувките при прохождане не бива да имат нищо "ортопедично" и "укрепващо" в себе си, защото идеята е крачетата да си развият форма и мускулатура за ходене без помощни средства. Все пак homo sapiens може да ходи и бос smile. Според тези теории обувките трябва да са тип терлици, цвички и т.н. Не знам какво се случва със запарването през лятото, но някак си тези "укрепените" не ми се струва да са мнооого по-проветриви от буйките.

И аз се вълнувам от темата, мислех да купувам коженки.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #213 -: май 17, 2011, 15:04:33 »

svetla_ety, на мен ми се струва най-добър 3ия вариант или съответно 1ия (просто без снимка).
Относно обувките и аз съм в чуденка, Влади не ходи още, но иска да се изправя...прави някакви опити и аз му купих буйки на колев и колев(естествена кожа и тн знаете ги). Обаче като отидохме при ортопеда ни - ами той е твърдо за твърдата подметка и добре обхванато глезенче. Аз също съм чувала ЗА - боси или с максимално леки и тънки неща на краката, но имам доверие в този лекар и решихме да спазим препоръката му. heart
wanting, на мен на първо виждане ми се видяха първите по-добри, но според мен обувките трябва да се видят наживо
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 17, 2011, 15:19:25 »

На нас кумът ни подари от тази вдлъбнатата отливка, но ние не изчакахме да поотрасне и я направихме още преди повече от месец. Дали поради факта, че внимавахме като и натискахме ръчичката и крачето не знам, но не се получи ясно и не съм кой знае колко очарована. Може би ще вземем друга и ще направим пак, когато вече е по-силна тя и не се налага ние да натискаме.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #215 -: май 17, 2011, 15:44:57 »

Моля ако някой има и е доволен да сподели мнение и ако може да покаже и снимки от резултата smile

Исках да купувам тази средната, но четох тук мнения на потребителите, че не е достатьчно мек материала и трябва силно да се натисне. Пипала сьм го на живо докато е в пакетчето и наистина не беше мек.

После купих на сьщия принцип, но друга марка. Направихме й я като беше на месец и се получи доста добре. Ще гледам да направя и да кача снимка
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 17, 2011, 16:49:12 »

Само да ви кажа, че в Благоевград намерих такава пяна за отпечатъци, мека е и лесно се оформя. На същия принцип е като на клипче, но вместо 50лв (тук влиза и рамката де) е 3.50лв. , което е супер малко и после може да си направите рамка за снимка.
Предполагам, че във всяка арт книжарница може да се намери.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 17, 2011, 22:37:00 »

Ние имаме тази http://family-bg.com/prX_3090.htm?osCsid=2eubhqt0fddus9rjeqmuoeo203 , правихме я около когато беше на около един месец. Тъкмо сложихме ръчичката и тя я сви, та пак всичко отначало smile Много е твърдо действително, в крайна сметка направихте само на краченцата, защото ръчичките тогава си ги държеше свити  Wink Не стана много сполучливо, ако не ми беше подарък не бих си го купила  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #218 -: май 18, 2011, 10:25:06 »

Аз точно за тази бях чела, че е твьрда.

Рьчичките наистина много трудно се правят. Ние сьщо пробвахме и не успяхме, та направихме само крачета.
После за албумите правих отпечатьци с боя, но пак само крака, рьцете досега бяха невьзможни. Трябва пак да пробвам.

Аз купих нашата, защото никой не ми я подари, а много исках отпечаътьци, намирам, че е добра идея. Модельт е такьв:
http://pearhead.com/product_detail.php?id=59
Не ми хареса, че кутията е твьрде шарена. Тази другата повече ми харесва като модел. А сега като гледам цената много се е качила. Аз я платих 6е в Амазон, сега я виждам на 28  crazy

Та в заключение - на тази марка (Pearhead) материальт е мекичьк и лесно се правят отливките  good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 18, 2011, 11:38:46 »

Ние сме правили отпечатък на ръка и краче, когато Жорко беше на 2 месеца като подарък за рождения ден на баща му. Беше ми трудно най-вече с ръката, защото все беше в юмруче, но все пак успях и съм доволна от резултата. Дори ни остана от материала и направих още една ръчичка. Ето как изглежда:

Тази зима му правих пак, защото имахме като подарък, но не съм виждала крайния резултат, тъй като остана при майка ми и баща ми и забравям да го поискам. Наистина не е много мек материала и трябва по-силно да се натисне, но щом на двумесечно бебе се виждат линийките на ръчичката, значи не е ак толкова зле!  girl_wink
Цената, обаче е доста висока и както tweety bird е писала, ако можете да си намерите такава пяна за отпечатъци е много по-изгодно. Рамка винаги може да си купите!  good
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #220 -: май 18, 2011, 15:04:16 »

Момичета, аз преди малко попитах в една книжарница за такъв материал за отпечатъци на ръчички и крачета и ми каза че предлагат с цена 2,5 - 3 лв. Другата седмица щяли да имат в наличност, че сега нямаше и ще ви покажа нашия резултат Yes
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 18, 2011, 15:26:38 »

3 лв звучи много приемливо.Аз също не бих си купила подобно нещо за 30 лв примерно  nea
Малинке,да не забравиш да покажеш  blum
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #222 -: май 19, 2011, 10:44:34 »

Момичета, кажете ми инвестирали ли сте в кошара за игра и има ли смисъл от такава покупка? Оставам с впечатление, че бебоците като проходят, хич не им се стои в такива кошари. А не са много евтини и освен това искам да избягвам да натрупвам вещи. Помогнете със съвети!
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 19, 2011, 10:54:44 »

Момичета, кажете ми инвестирали ли сте в кошара за игра и има ли смисъл от такава покупка? Оставам с впечатление, че бебоците като проходят, хич не им се стои в такива кошари. А не са много евтини и освен това искам да избягвам да натрупвам вещи. Помогнете със съвети!
Ние имахме такава, но Жорко много малко е стоял вътре и то преди да проходи. после въобще не искаше да го салгам и за мен е излишна покупка, NO но пък има деца, които много се заиграват там и можеш да ги оставиш известно време, а ти да сивършиш спокойно някаква работа.  pardon
Според мен е по-добре да се направи някакъв кът, където детето да си играе и да знае, че там са му играчките и това е "негова територия".  good
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #224 -: май 19, 2011, 13:47:07 »

И ние така процедираме - не сме купували такава кошара за игра good. То детето се заиграва където и да е(ако иска разбира се). Когато върша нещо и се притеснявам за бебо го оставям в кошарата в която спи и там си играе girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: