Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 00:47:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69766 пъти)

Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #120 -: април 28, 2011, 12:59:34 »

Здравейте момичета да се отчета че на 20.04 се появи Валентина нашето ангелче и вече сме в къщи  danceg
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 28, 2011, 13:35:30 »

Bebe_chaka честитоооооо!!! Много се радвам за теб и малката  yahoo yahoo yahoo Да ти е жива и здрава и много да те радва(а и ти нея  blum).
Знаехме си ние,че с това затишие ще ни сервираш някоя новина  girl_wink  blum
Като имаш време,разкажи как е минало!  good
Желая ти бързо възстановяване и много спокойствие  give_rose
Много те  gu6 и  kiss
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 28, 2011, 13:37:18 »

Bebe_chaka, честито миличка!
 Да ви е жива и здрава малката Валентина, много да ви радва и слуша.На тебе бързо възстановяване, а на таткото Наздравее!!!
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #123 -: април 28, 2011, 23:29:16 »

heart heart heartBebe_chaka, честита ви  дъщеричка  heart heart heart
Да ви е жива и здрава и да носи много радост на мама и тати! give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 29, 2011, 22:12:29 »

Привет и от мен  smile и нашия юнак Теодор ни изненада - роди се на 22.04 в 5:55 ч, 2490 гр / 49 см. Изписаха ни в сряда, наложи се да постоим в болницата, защото го извадиха с форцепс. Ще пиша повечко по-натам, че още се възстановявам!  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 29, 2011, 22:29:46 »

Little flower честит ти син!Нека да е жив и здрав,това е най-важното!Той е подранил до колкото виждам някъде със седмица,не е чак толкова много smile Килцата ми се сториха малко,но то при всеки е индивидуално,важното е всичко да му е наред и да е здраво  good Когато се почувстваш по-добре,ще разкажеш,сега си почивай и не ни мисли  Wink give_rose
Нещо и menyanthe ми се губи тези дни?Дали не я е споходило нейното щастие?  blush
Ето,че малко по малко започнахме да напускаме темичката  tease Аз съм една от последните.Терминът ми е на 14ти Юни,но датата за секциото е 5ти(10 дни казаха преди термин и 5ти ми се видя ок).
На 13ти съм на държавен изпит,тъй че до тогава трябва да съм на крак  blum Такъв е живота-забързан  pardon
Поне няма да имам време да охкам и да се вайкам  girl_wink
Започна да ми става все по тежко да върша ежедневните си задължения.Тези дни правя пролетно почистване и покрай прането на одеала,покривалки и пердета кръста ме скъсва от болки.Баба ми дойде да ми помогне с миенето на прозорци и сега ни е на гости.Все си викам хайде още малко остана и стискам зъби. angry ама ми се вижда цяла вечност,а ако се налага и да повървя повечко,го правя на хиляди малки почивки  pardon
Хайде оставям ви,че нещо много се разписах!Ще пиша след прегледа на 2ри Май  give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #126 -: април 29, 2011, 23:26:47 »

Little flower да ви е жив и здрав малкият мъж и да ви носи много щастие и усмивки, а на теб ти желая бързо възстановяване и скоро да ни разказваш как е минало всичко около раждането  give_rose give_rose give_rose

carlyangel права си че една по една напускаме темичката, даже ще ми е мъчно за нея  blush, ти си с термин на 14-ти, но вече знаеш кога ще се появи бебчо, а аз съм последната на 17-ти юни чак  nea
да не стане така че всички да са напуснали темичката до тогава и само аз да си водя монолог тук  sarcastic
А за натоварването наистина почва и на мен всичко да ми тежи и гледам да си почивам повечко, напоследък спя по 12-14 часа вечер, точно като в началото на бременността, явно се изтощавам много от пъшкането и охкането като почна да правя нещо  sarcastic

Надявам се скоро пак да има радостни новини в темичката  heart
Целувки по пупите  kiss
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 30, 2011, 09:19:30 »

carlyangel, тук съм още!  girl_wink Пожелавам ти успех на държавния изпит! Аз две дипломни работи защитих по време на бременността!

Аз все си мисля, че беба си е харесала датата 2 май, ама дали ще се окаже вярно предчувствието ми, не се знае...  pardon Силно се надявам да се получи така. Ама то май на мен ми харесва тази датичка, пък за беба не е ясно - тя може и по Коледа да й харесва, така като я гледам!  sarcastic
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 30, 2011, 09:46:27 »

Little flower- скорошно оздравяване ти желая и много сладки моменти със съкровището!  smile
Бебе_чака - честита дъщеричка! Да вие  жива и здрава!  give_rose
Настия, спокойно и аз съм тук  smile Нямам намерение да раждам още  smile
Вече съм в майчинство и ми светна пред очите - енергия бол, добре че и занимания се намират, че да не скучая.
Ходя на басейн доста и това ми дава тонус, пък и темепературите спаднаха, та се диша по-лесно.
И контракции нямам както преди, че това доста беше почнало да ме плаши.   

Лекциите за бременни са супер, научават се доста полезни неща и е някак успокояващо да говориш с акушерка, която е правила хиляди израждания и знае за какво говори.
Ходя и на събирания на Лече Лигата, досега само на едно, но беше прекрасно! Бяхме 7 майки, от които само две бременни, в апартамента на жената, която анимираше срещата и опитът, който се сподели е както интересен, така и полезен. Позволява да се вдигне мистерията около доста неща, дето на книга звучат едно такова теоретично и много отдалечено от реалността. Срещата завършва с хапка и пийка с това, което всяка майка е донесла и развива сладката приказка  smile Днес ще ходя на втора среща за носене на бебето в шал - ще пиша после какво ми е мнението.
Знам че и в България ги има тези срещи, така че ги препоръчвам, за майките, които искат да кърмят. Лично аз си имам една на ум, защото според информацията, която имам, всяка ръководителка, си има повече или по-малко развит "интегристки рефлекс" (първата, която видях беше прекрасна, изобщо не в този стил), но важното да го знаеш и да взимаш информацията, която само на теб ти е полезна.

Иначе и аз трябва сериозно да разчистя у дома, да направя малко място на бебче. Другите ми занимания са готвенето (но не много сладко, че нали заради този диабет съм на диета) и фотографията, на която най-накрая намирам време да се насладя пълноценно.

Бебчето вече не прави бум-бум, а едни движения с голяма амплитуда, като да покаже, че място вече хич не му оствам и трябва най-малко да се изправя. Снощи бяме на театър и не престана, спря чак когато взехме да пляскаме (май нещо го оплашихме)  sarcastic
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 02, 2011, 19:17:20 »

minalina Блазирам ти за басейнчето,обожавам да плувам  yahoo
Nastiq няма страшно,ще седим да те подкрепяме до края smile

Аз да ви се отчета от прегледа днес,който ми бе и последен за ЖК при този лекар(изключително съм му благодарна и горещо бих го препоръчала на всички)
Бебчето е 2400гр.,околоплодните води са ми нормални,главично разположено е(не,че в моя случай това има значение) и дори си беше сложила ръчичките пред личицето  blum беше много сладка.Казах,че сме си избрали датата 5ти Юни с оглед да е по близо до термина,но лекарят е на мнение,че плацентата ми е по-зряла за седмицата и казва дата 1ви Юни,което на нас много ни харесва като дата,понеже е деня на детето  yahoo Та сега и лекарят,който ще ме оперира в "Селена" трябва да я одобри и имаме зелена светлина за 1 Юни. good Wink Много съм радостна и нямам търпение да дойде  yahoo yahoo yahoo
На 16ти ще си взема направлението и останалите неща и се записвам в "Селена",за да започнем подготовката.  good
Всичко за бебчо е готово,почистването е направено и сега остана само да чакаме  pardon
Решила съм,че ще кърмя,но не на всяка цена  nea  Ако тръгне,добре,ако ли не здраве да е  good
Полът се потвърди с думите цитирам "нищо не му е пораснало на бебето,съответно остава момиче"  Xixixi Мъжът ми много се зарадва,понеже той си иска момиче и туй то  pardon
Това е от нас,целувки на всички  give_rose
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 02, 2011, 22:52:31 »

carlyangel, браво на вас! А защо ти е последен прегледа? Или ще ходиш вече при лекаря, който ще ти прави секциото?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 03, 2011, 10:51:07 »

menyanthe,ще ходя вече при лекаря,който ще ми прави секциото.  good
Ти как си?Как се чувстваш?  smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 03, 2011, 10:55:51 »

Никак не съм добре, ама не ме притесняват бременлийските работи - просто съм ужасно отпаднала, боли ме главата и искам да се свършва, а калпазанката имам чувството, че накрая насила ще трябва да я вадят. Хич не ще и да чуе да излиза навънка.  beating

Иначе болки си имам - я в кръста, я в корема, я в гърба, я в краката, я във врата... Киселини също си имам - ама това се преживява.  girl_wink Но това да се чувстваш като парцал и да нямаш желание за нищо - е, от това ми е по-гадно. И заради това искам да раждам вече, ама като гледам, май ще си преносвам... sad
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 03, 2011, 14:48:06 »

Привет момичета  cap Гледам аз прекрасни новини

MILISH, Bebe_chaka, Little flower ЧЕСТИТО момичета да са ви живи и здрави бебочковците  give_rose

Да се отчета и аз, че от доста време не съм писала. Днес ми взеха кръв и у....а за последни изследвания и от другата седмица съм на консултация всяка седмица. Всички около мен загат кога ще се появи нашата малка принцеса, че корема ми се е смъкнал доста и продължава  smile

menyanthe напълно  те разбирам и при мен е същото положение и тази отпадналост ме изморява два пъти повече, ама още малко и ще мине  danceg

carlyangel а ти как си? Кажи ни и ти как се чустваш? Първи юни е супер дата  yahoo

kiss по пупите и много леки финални метри
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 03, 2011, 16:19:04 »

mstoqnova,menyanthe чувствам се също като вас-отпаднала,натежала и изморена.Постоянно ми се спи и не ми се прави нищоооо,а ме чакат 60 страници дипломна,та сега печатам,когато не спя  pardon angry
Мисля,че сънливоста от началото се завърна при мен.Постоянно се прозявам,а като легна се въртя и сменям позите за спане доста често,та на сутринта ставам също толкова уморена,колкото съм легнала.
mstoqnova то и при теб не останало!Всяка седмица на консултация си е голям кеф  yahoo Какво ти правят?Тонове ли мерят? На мен ми остана едно дупчене и да се надяваме,че вече ще ме перфорират чак на операционната  beating 
mtoqnova видях,че имате чуденка относно името на бебчето.Надявам се да го решите бързо.Ние си избрахме Лора и така оставаме.Не сме я кръстили на никой,но кумата ни се казва Лора,а това е добре дошло  pardon
menyanthe вие на какво име сте се спряли?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: