Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:07:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 137251 пъти)
juji4
Любопитен
Публикации: 48
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #375 -:
юни 17, 2011, 14:08:23 »
Цитат на: Barborana в юни 17, 2011, 13:30:37
juji4, много полезна информация!
А, знаеш ли къде може да се опитат различните им варианти? Ти на какъв принцип си избра пълнежа?
Сладкарницата им се намира на Коматевско шосе от дясната страна като отиваш към Коматево .Аз лично нашата торта не я бях опитвала предварително просто си избрах на външен вид как искам да изглежда от техните каталози от там дойде това ,че глазурата трябва да е фондан и после трябваше да си избера пълнежа от един каталог в който беше описано всяка една комбинация от пълнеж и глазура колко излиза парчето.Аз збаравих първия път да спомена ,че тортата за кумовете беше същата и всъшност на следващия ден след сватбата бяхме в тях и си хапнахме - наистина беше вкусна тората.
Активен
soffyty
Любопитен
«
Отговор #376 -:
юни 18, 2011, 10:09:51 »
Hypnose, на моите шаферки ги купихме от един детски магазин във Форума в Тракия. Малките роклички бяха по 20-25 лв., по-големите по 30-35 лв. Много са им хубави и цените са супер.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #377 -:
юни 18, 2011, 17:37:42 »
Цитат на: juji4 в юни 17, 2011, 08:43:50
Нашата торта беше от ПОпимони .Аз лично не я опитах ,но всички ми казаха ,че била страхотна и парчето беше 1,7 лв .Имаше до колкото си спомням и по-евтини и стигаха до към 2,5 в зависимост от това какъв пълнеж избереш и отделно 30 лв за украса на двете торти .Но те дойдоха и си я монтираха ,от тях наехме фигурката за тортата и платихме около 70 лв. капаро ,което ни върнаха след като върнахме стойката и фигурката.А на външен вид беше много красива.Е поне на мен ми хареса
Вашата е била сметанова, значи. Защото тортите запоюшаха от 1.60 за сметанови и достигаше 2.40 или 2.60.
Ние не поръчахме от там, изобщо не са гъвкави и френдли настроени към клиента. Единият вариант на торта, к харесахме беше 3 или 4 етажа. 3 ет - 90 парчета, 4 ет - 135, а ние сме 115 човека някъде. Не могат да направят торта 120 парчета.
Отделно обслужването им е по всякаква критика. ПОръчахме си принцеси, че бяхме гладни, донесоха ни ги БЕЗ никакви прибори и БЕЗ салфетка, а имахме гарнитура от домати и краставици, к ядохме с ръце
.
Пълно разочарование.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #378 -:
юни 18, 2011, 18:37:23 »
Попимони са фирма, която не е тип "масови" сладкарници, където да минеш и да хапнеш торта, както е Скалата, например. При тях основната дейност е да правят торти, които да пласират, за големи вериги, събития и т.н. Точно заради това, обслужването не е на ниво, защото не им е приоритет да обслужват клиенти, които са дошли само да хапнат торта при тях. Аз лично съм на мнение, че това, което те правят и съм виждала е изкуство и много малко го владеят, а относно парчетата мисля, че нещо не сте се разбрали. Познавам хора с много по-голям брой гости и не е имало проблем за парчетата. Ние, например, сме 120 и само трябва да уточним вкуса и как ще изглежда
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #379 -:
юни 18, 2011, 18:41:05 »
Каква ще е вашата?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #380 -:
юни 18, 2011, 18:51:19 »
Posum, искам нещо подобно, но още мисля дали да е на повече етажи или не
това ще уточняваме
иначе, снимки на торти на Попимони съм качила в галерията ми. Това са също торти, на които съм хвърлила око
Успех ти пожелавам, защото виждам, че ти остават само 7 дни
и нали знаеш: който плаща, той поръчва музиката така, че смело напред!
purple-wedding-cake1.jpg
(35.58 KB, 420x504 - видяно 220 пъти.)
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #381 -:
юни 18, 2011, 19:13:58 »
Да, точно такава исках и 1 пълна, руса жена ми каза, че НЕ може.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #382 -:
юни 19, 2011, 09:11:50 »
Здравейте,момичета!!!
Имам нужда от помощ някоя от вас случайно да ползва или е ползвала услугите на агенция diamanti,интересуваме правят ли украса с изкуствени цветя и горе долу каква излиза цената за цялостна украса на ресторанта,моля ви за помощ-че моята агенция ме изненада неприятно.
Активен
temida_k
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #383 -:
юни 20, 2011, 10:53:52 »
Цитат на: dany_87 в юни 19, 2011, 09:11:50
Здравейте,момичета!!!
Имам нужда от помощ някоя от вас случайно да ползва или е ползвала услугите на агенция diamanti,интересуваме правят ли украса с изкуствени цветя и горе долу каква излиза цената за цялостна украса на ресторанта,моля ви за помощ-че моята агенция ме изненада неприятно.
Привет.За фирмата нямам наблюдения.Но за евтини и добре изглеждащи изкуствени цветя и други неща около сватбата може да провериш във фирма Джовани.Намират се в търговийте- до х-л Филипополис от лявата страна на паркинга му.Отвън са извадени много цветя.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #384 -:
юни 20, 2011, 14:26:58 »
Цитат на: dany_87 в юни 19, 2011, 09:11:50
Здравейте,момичета!!!
Диаманти правят уникални неща,но немисля че много хора могат да си позволят техните украси.На мен лично ми се видя много скъпо,и за това си търсих друга агенция :girl_wink:Разликата в цената ми идваше към 1500лв.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #385 -:
юни 21, 2011, 08:09:54 »
Barborana, видях сега, че си писала в темичката на Lawyer, че в Екзотик било много топло. И аз чух такива отзиви, което много ме учуди, защото там от всички страни може да се отвори и да стане като енда голяма тераса.
Айде сватбата, за която аз знам беше зимата, та тогава може да е топло, но сега.... Също така чух, че били увеличили цените на безалкохолните, което е доста кофти, ама... Тряба да и се обадя на управителката, за да я поразпитам за тези неща.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #386 -:
юни 21, 2011, 12:31:17 »
Момичета,коя е първа със сватба в Лайпциг?Мен също много ме притеснява да не би да е топло в ресторанта,а и не само там!Напоследък все това си мисля и честно казано започнах да съжалявам,че избрахме тази дата.Трябваше да е месец по-късно,но избързахме...Моля се да не бъде на нашата дата прекалено топло,че направо си се представям с размазан грим и с развалена прическа.Не понасям жегите,те са способни да ми развалят дори и един толкова празничен ден като сватбата,но това сякаш го бях забравила,когато определяхме датата и сега истински съжалявам.....
Току що от pink_panther научавам,че lawyer си има тема,но нещо не мога да я намеря!Ще дадете ли линк към нея?Между другото всички ли имате теми?Чудех се и аз дали да си направя...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #387 -:
юни 21, 2011, 12:52:29 »
И аз за пръв път чувам, че имам тема
pink_panther се е объркала най-вероятно с темата на posum, защото от пловдивските булки само тя има
Hypnose, темата може да се направи един месец преди сватбата. Твоята сватба кога е и защо толкова се притесняваш, има си климатици и всичко ще е ок?! Мисля, че назад в темата, имаше мнения на момичета, които са присъствали на сватби през лятото в Лайпциг и споделят, че темперетурата е перфектна в ресторанта
Моята сватба е на 04.09, незнам дали не съм първа, с такова впечатление бях останала
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #388 -:
юни 21, 2011, 16:31:45 »
Да ви кажа честно и мен силно ме притеснява това, че ще е топло в ресторанта. Не можах да се свържа с управителката, но този въпрос трабва да се уточни при всички случаи.
Аз си мислех, че е било инцидентен случай, но щом и вие имате подобна информация ..... става лошо
Пантерке, моля те, ако научиш още нещо по въпроса, да споделиш.
Да не пропусна да кажа, че в ресторанта нямат бели покривки и ще трябва сами да си ги осигурим. Вие какво мислите да правите с тях и изобщо с украсата?
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #389 -:
юни 21, 2011, 23:48:00 »
Цитат на: lawyer в юни 21, 2011, 12:52:29
И аз за пръв път чувам, че имам тема
Сватбата ни е на 11.09.Притеснявам се не само за ресторанта,а и за ритуалната зала,църквата и по време на фотосесията.А като си представя и роклята ми,ми става още по-топло.Дано този Септември бъде слънчев,но прохладен!
Днес с голям мерак си купих обувките за сватбата,но от както съм се прибрала не спирам да ги гледам и все повече не ги харесвам.Не знам какво ще правя,но почти няма вероятност да ги обуя на сватбата си.Много съм разочарована и му ударих даже един рев.Харесах си и бонбониери днес,но имам намерение да ги поръчам другата седмица,понеже тия дни не съм на себе си и има голяма вероятност да направя същата грешка като с обувките.Наистина не знам какво ми става,но или нищо не харесвам или каквото купя спирам да го харесвам от момента,в който го донеса в къщи и започвам да съжалявам и да му търся кусури.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...