Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 18:10:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 137035 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
-:
март 08, 2011, 17:58:02 »
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
«
Последна редакция: март 08, 2011, 18:00:13 от fiibi_bg
»
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #1 -:
март 08, 2011, 18:01:52 »
Айде, да се разпиша първа.
Освен намирането на агенция за украсата, се вълнувам и за поканите. Още не мога да реша дали да си ги правя, или да купя готови.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #2 -:
март 08, 2011, 19:21:41 »
Зависи на какво държиш - да вложиш нещо от себе си или да си спестиш неминуемите нерви по направата им.... което не означава, че при варианта купуване на готови не влагаш нещо от себе си или пък няма да има нерви
Аз заложих на второто, като допълнително си усложних живота от и от 80 покани, около 40 една с друга няма да се повтарят
.
Що се отнася до агенциите и украсата - цените горе-долу са изравнени. Аз реших да заложа на украса на ресторант, без да украсявам църквата, където ще сме само за 1/2 час, а и обстановката е друга... Украсата на ресторанта ще ми се състои от балони, украсена младоженска маса и органза, камъчета и свещи по масите на гостите. Малко украса около диджея и едни цветни топки, висящи от тавана, 4 стойки с цветя на тях - в този вариант ще ми излезе около 500 лв. Мисля да не давам повече пари, не ми е толкова важна тя. А, забравих и калъфите и панделките на столовете - още към 200 лв. Излиза доста прилична сума
«
Последна редакция: март 08, 2011, 22:01:44 от once_upon_a_time
»
Активен
juji4
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #3 -:
март 08, 2011, 19:37:36 »
Аз за сега съм решлила да си правя поканите сама
и то защото една приятелка ми даде страхотни идеи и естествено предложи да ми помогне в направата ,иначе аз нямаше да се справя сама.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4 -:
март 08, 2011, 21:11:16 »
Уха, мн, бе.
Ти в кой ресторант ще си? Нашият ни предоставя безвъзмезно калъфите за столове.
Активен
once_upon_a_time
Професор
«
Отговор #5 -:
март 08, 2011, 22:03:26 »
В Лайпциг - 2 лв/стол за калъф + панделка. Бих те посъветвала непременно да видиш това, което ти предлага безплатно ресторанта - да се застраховаш срещу лекета и дупки от цигари
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #6 -:
март 09, 2011, 16:53:42 »
Здравейте.Интересува ме какви са цените за камера фото и ди джеи тъй като са страшно много хората в този бранш? За камера 400 лева, фотограф 400 лева и ди джей 300 лева нормални цени ли са в момента как мислите?
Активен
juji4
Любопитен
«
Отговор #7 -:
март 09, 2011, 16:58:59 »
Цитат на: mimi84 в март 09, 2011, 16:53:42
Здравейте.Интересува ме какви са цените за камера фото и ди джеи тъй като са страшно много хората в този бранш? За камера 400 лева, фотограф 400 лева и ди джей 300 лева нормални цени ли са в момента как мислите?
еми ние наехме камера за 350 лева , фотограф за 400 и ди джей за 300 лева и горе долу където и да съм питала запачват от тези цени на горе с много малки изключения!
«
Последна редакция: март 09, 2011, 17:26:58 от juj4
»
Активен
once_upon_a_time
Професор
«
Отговор #8 -:
март 09, 2011, 18:03:42 »
Моите трима са за обща цена 1200 лв.
Активен
mimi84
Любопитен
«
Отговор #9 -:
март 09, 2011, 18:33:55 »
Цитат на: juj4 в март 09, 2011, 16:58:59
еми ние наехме камера за 350 лева , фотограф за 400 и ди джей за 300 лева и горе долу където и да съм питала запачват от тези цени на горе с много малки изключения!
Благодаря ти много!Би ли казала на кои имена точно се спря и от сватбена агенция ли ги нае всички или всеки по отделно?
Активен
juji4
Любопитен
«
Отговор #10 -:
март 09, 2011, 19:11:22 »
Цитат на: mimi84 в март 09, 2011, 18:33:55
Благодаря ти много!Би ли казала на кои имена точно се спря и от сватбена агенция ли ги нае всички или всеки по отделно?
не съм ги намерила чрез сватбена агенция ,а сама с много ровене в интернет с много е-мейли с молба за оферти към различни фотографи видеооператори и ди джеи.Много от тях вече бяха заети други предлагаха доста големи суми и в крайна сметка се спрях на студио POPOFF за фото и видеозаснемането на сватбата. В сайта им има доста неща качени и на срещата също ми показаха много неща много любезно и търпеливо отговориха на всичките ми въпроси.А за ди джей в крайна сметка се спряхме на този който предложиха от ресторанта.
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #11 -:
март 09, 2011, 21:44:31 »
Ние си бяхме капарирали нашите DJ, фото и видео още през 2009г. а сватбата ни беше на 17.04.2010г. и ни струваха тогава помня добре: DJ - 300 lv, foto i video - 850 lv. Не сме ги наемали от агенция а си ги харесахме от сватби на наши приятели. До колкото разбрах от една моя приятелка, която ще се омъжва лятото и на нея дадох техните координати пак, цените са вече малко по-високи от тези на които капарирахме нашите зимата на 2009г.
Активен
mimi84
Любопитен
«
Отговор #12 -:
март 10, 2011, 00:47:00 »
Цитат на: juj4 в март 09, 2011, 19:11:22
не съм ги намерила чрез сватбена агенция ,а сама с много ровене в интернет с много е-мейли с молба за оферти към различни фотографи видеооператори и ди джеи.Много от тях вече бяха заети други предлагаха доста големи суми и в крайна сметка се спрях на студио POPOFF за фото и видеозаснемането на сватбата. В сайта им има доста неща качени и на срещата също ми показаха много неща много любезно и търпеливо отговориха на всичките ми въпроси.А за ди джей в крайна сметка се спряхме на този който предложиха от ресторанта.
Juj4. *THUMBS*Разгледах интернет сайта на фото и видео Попоф и ми харесаха нещата които предлагат, а цените които си написала мен лично ме устройват не са ми космически. Каква е толкова разликата от камера за 350 лева и камера за 500-600 лева ? Проучваме цените тъй като си правим сметката,че сватбата сами ще си е организираме и никой от нашите няма да ни дава пари, и не желаем.
Момичета някоя от вас може ли да сподели отзиви за DJ AR-G - Арсений Солуев? -
http://djarg.com/index.htm
«
Последна редакция: март 10, 2011, 00:54:56 от mimi84
»
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154
«
Отговор #13 -:
март 10, 2011, 10:43:13 »
mimi84
, бяхме наели ДЖ АR-J за нашата сватба.Останахме много доволни.Моят съвет е да се срещнеш с него и да поговорите...вероятно ще ти покаже и сватби,които е водил. Така ще можеш да прецениш на място дали това е човекът.
Активен
neonka
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #14 -:
март 10, 2011, 11:50:43 »
mimi84
Разликата е там че после цял живот гледаш снимки и видео и може да те е яд,че не си дала още 200 или 300 лв отгоре които се дават за други по маловажни неща,аз миналата година платих 950лв за видео и фото и не съжалявам изобщо.После се вижда разликата когато покажеш твоя албум и сравниш на приятелките които не са отдали значение.
Коментирала съм го с няколко от тях,е трудно се признава защото не може да се върне....
Успех момичета със сватбените приключения и мигове които ви предстоят.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>