Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 10:27:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Видеооператори
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Видеооператори (Прочетена 206654 пъти)
Pachoran
Сватбен ШАМАН
Re:Видеооператори
«
Отговор #360 -:
март 04, 2013, 07:44:24 »
Честно казано осветлението на ресторанта на една сватба е нищо в сравнение с осветлението на мюзикъл или театрална постановка, или танцов спектакъл, или концерт. При сватбата имаме много малък брой и вид осветителни тела и брой осветителни картини. Във всички случаи ни трябват три вида светлина - цветна запълваща предна, цветна запълваща задна и типично бяло снимачно осветление върху обособения дансинг или място на игрите разигравани от младоженците. Използването на съвременни осветителни тела, по възможност половината интелигентно осветление е задължително. Осветлението задължително се монтира предната вечер и се настройва, когато сватбеното тържество е изнесено на вън.
Постройката на телата е следната : от 2 до 4 бр. LED MOVING HEAD за предна запълваща светлина и като ефектно цветно осветление при танците, LED BAR - няколко броя за цвят на задния план при положение, че стените са светли. Обособяване в периферията на дансинга на място за приветствия и игри разигравани от водещия 2 броя дедолайт, 2 броя за масата на младоженците , 4-6 броя дедолайт за предно тв осветление. За контролиране на осветлението -контролер, осветител лайтдизайнер.
Цената е следната : в най-тежкия случай - 800 лева без ДДС. В най-лекия 400 лв без ДДС. С това осветително оборудване покривате всяка една ресторанска тераса с площ 30 на 40 метра.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #361 -:
март 04, 2013, 09:30:36 »
Цитат на: Deliysky в март 04, 2013, 04:29:23
...Относно колегите от Гоце Делчев - без да те питам за кого става въпрос, познавам ги добре. Хората имат супер много техника и вероятно щяха да се справят по-добре. Цената щеше да е поне Х3 - в пряка връзка с резултата. Въпрос на възможностти (имам впредвид технически, не финансови)
Ние се спряхме на тях и съм щастлива, че виждам добри отзиви от професионалист.
Активен
videoto
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #362 -:
март 04, 2013, 14:05:37 »
Цитат на: theone в март 04, 2013, 04:07:11
Пачоран, Видеото, Делийски
, благодаря Ви за отговорите!
.....
Въпросът с незаснените/пропуснати моменти е основният проблем тук. Това няма как да се извини или повтори...
Да, вярно е, направих грешен избор, този факт няма как да се промени...
Видно е кои е основният проблем и ,че правилно съм посочил като една от основните причини именно -"неббрежността" "незнанието" или "непрофесионалното отношение "
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #363 -:
март 05, 2013, 09:47:24 »
http://vimeo.com/56641932
http://vimeo.com/59656158
http://vimeo.com/58979729
Не съм фотограф и няма да пиша за техники и начини на снимане, но искам да ви насоча вниманието към нещо друго, което е пряко свързано с работата на фото и видео колегите, а и краиният им продукт до голяма степен зависи от това.
Като отделим дневните снимки от това, към което имам желание да ви насоча............
И трите сватби на които има клипове са доста високо бюджетни сватби - на първо и най-съществено място!!!
Едно нещо обаче, което трябва да привлече вашето внимание ако имате желание да се доближите до подобен сватбен филм е - и на трите сватби има ефектно, интериорно и художествено осветление, което коренно променя нещата, както за настроението на хората, така и за снимките и филма които ще получите.
Няма как след сватба на основно ресторантско осветление подсилено с няколко бели прожектора тип "вана" да получите тази цветова гама и такова ефектно възприятие, като на тези филми.
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #364 -:
март 05, 2013, 10:46:51 »
В момента, а и преди това, бъдещите младоженци се интересуват основно от цената на видеото, а не от качеството!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #365 -:
март 05, 2013, 12:39:52 »
ДЖ , фотографите не снимат сватбени филми ! Всичко показано от теб не е снимано от фотографи. Фотографите не използват кран, фарт, стедикам и студийно тв осветление. И всичко е въпрос на бюджет както си споменал. Реализацията на тв продукт е в пъти по-скъпо от фото и ДЖ услуга. Телевизията е винаги екипна работа за получаване на краен продукт. Това има и своята цена разбира се. Пазарът в България не е готов за подобна услуга, просто няма кой да я плати. въпросните филми са създадени в резултат на някакъв компромис по отношение цена-труд. Съществуват като продукт, защото някой е работил почти безплатно.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #366 -:
март 05, 2013, 13:01:56 »
Цитат на: stoyanov в март 05, 2013, 10:46:51
В момента, а и преди това, бъдещите младоженци се интересуват основно от цената на видеото, а не от качеството!
Такава тенденция се забелязва при всички колеги от бранша !!!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #367 -:
март 05, 2013, 13:04:40 »
Така е няма две мнения !!!
Със сигурност младоженците имат огромното желание за по добри неща но за съжаление живота в момента не го позволява на голяма част от българите. Винаги съществува компромис независимо от коя страна са погледнати нещата !!!
«
Последна редакция: март 05, 2013, 13:09:01 от DjNick Mc
»
Активен
raliii
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #368 -:
март 17, 2013, 20:12:26 »
Здравейте, някой може ли да изкаже мнение за оператор Мирослав Иванов от Плевен, работи с Magic art wedding. Предварително благодаря
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #369 -:
март 19, 2013, 10:09:48 »
Цитат на: casky в март 02, 2013, 17:10:50
Мале, тези двамата са големи сладури
И изглеждат толкова естествени и непринудени, направо са страхотни
А клипчето е супер
Невероятни са!
Наистина са естествени и показват за какво се прави сватбата.. Няма я излишната главозамаяност.. Много ми харесват
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #370 -:
април 02, 2013, 09:51:17 »
ние вече си имаме видео оператр и съм доволна от това което гледах като тяхна работа-пък и хората от екипа с които говорихме обясниха за какво трябва въпрос и как би трябвало да протече всичко-все пак първото впечатление е важно
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #371 -:
април 02, 2013, 16:18:36 »
Цитат на: flyin в март 01, 2013, 22:01:27
Бих искала да споделя едно видео, което страшно ме впечатли. Освен че всичко е много красиво и цветовете на сватбата са прекрасни и младоженците са абсолютни сладури, начинът, по който е заснето това видео, наистина е страхотен и ми се иска да има такъв продукт на българския пазар.
http://vimeo.com/49345132#
Разплаках се
Много хубаво видео и много хубава сватба - истинска и емоционална
без преструвки и помпозност!
Активен
poli123
Регистриран
Публикации: 1
видео оператор
«
Отговор #372 -:
април 02, 2013, 16:35:36 »
здравейте на вси4ки току що се регистрирах ,и ако може някой да ме насо4и за оператор ,става въпрос за русе.но да не е цанев някакви други варианти
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #373 -:
април 10, 2013, 22:55:28 »
Здравейте! Препоръчайте ми добър изпитан видеоператор за София. Търся лични мнения на булки. Бяхме се спряли на Волк вижън, но са заети на нашата дата.
Активен
Irrrka
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #374 -:
април 11, 2013, 11:30:04 »
Здравейте, моля ако има свободни видеоператори за 27 април за гр. София, да ми пише на
[email protected]
или на лични тук.
Предпочитам по-ниската цена, благодаря.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]