Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:32:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема на сватбата II-ра част  (Прочетена 225312 пъти)

madlene
Новак
*
Публикации: 14

http://nunkata.wordpress.com/

« Отговор #60 -: януари 24, 2012, 23:03:12 »

Пак съм аз  blum
Днес в един магазин видях тези бутилки и веднага се сетих за Темата Прежда , доста работа ще падне ако решите всичко да е ръчна плетка, обаче съм сигурна, че ще стане много красиво  smile

* (800x450).jpg (45.98 KB, 400x225 - видяно 4023 пъти.)
Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #61 -: януари 24, 2012, 23:12:35 »

Аз от малка си харесвам винтидж и ретро нещица, та обмислям нещо подобно... Ще видим. Има време още доста:)
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 24, 2012, 23:22:12 »

Благодаря ти madlene!Обещавам,че веднага когато имам нещо готово, ще ви го покажа. good
А време имам многоооооо.... Wink
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #63 -: януари 27, 2012, 16:47:40 »

Iztre6tqlka страхотна тема!  Bravo Страшно много ми допаднаха "плетените" букети, пом-помите на подаръчетата  и кълбенцата  smile good по темата може да се направят чудеса, стига да си сръчен в ръцете и да ти се занимава  smile а и можеш да хванеш бабите да помагат-така ще се чувстват и те ангажирани в подготовката и сватбата  Wink
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #64 -: януари 27, 2012, 19:14:50 »

Нашата тема възникна случайно, не планирах да има такава изобщо...Като цяло в началото изобщо не ме интересуваше украса и я смптах за излишна, но вече и аз се побърках lol

Та, при нас темата е пеперуди, а цветовете- бяло, екрю и златно. Иска ми се обаче да го съчетая с тема шоколад (бял и кафяв), ще отива като цветове, но не знам дали ще отива като идея- пепрудите какво общо имат с шоколада ..?

Дайте идеи за украса...Засега съм измислила:
-поканите са с пеперуди
- подаръците за жените също
- може би по столовете ще "кацнат" пеперуди, ако намерим подходящи
- по масата- или на тейбъл картите, или на чашите

Шоколад:

- тейбъл картите ще са от шоколад

- може да разпръснем нещо в бяло и кафяво по масите като настърган шоколад...има ли такива изкуствени ? тъй като иначе ще се разтопи и ще изцапа всички покривки...
- една приятелка има и фонтан от шоколад, но не знам дали да я помоля да го донесе...

Много ли ви се вижда? Дайте и други идеи в тези теми...А цветя се чудя още дали да има...Може би по една ваза на маса с бели цветя и отделно за нашата маса..
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: януари 27, 2012, 21:50:01 »

Iztre6tqlka страхотна тема!  Bravo Страшно много ми допаднаха "плетените" букети, пом-помите на подаръчетата  и кълбенцата  smile good по темата може да се направят чудеса, стига да си сръчен в ръцете и да ти се занимава  smile а и можеш да хванеш бабите да помагат-така ще се чувстват и те ангажирани в подготовката и сватбата  Wink

Благодаря ,emocia_wa!Аз си имам много сръчна баба и ще я включа задължително  danceg пък и аз не съм за изхвърляне  give_rose
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 27, 2012, 22:40:56 »

Нашата тема възникна случайно, не планирах да има такава изобщо...Като цяло в началото изобщо не ме интересуваше украса и я смптах за излишна, но вече и аз се побърках lol

Та, при нас темата е пеперуди, а цветовете- бяло, екрю и златно. Иска ми се обаче да го съчетая с тема шоколад (бял и кафяв), ще отива като цветове, но не знам дали ще отива като идея- пепрудите какво общо имат с шоколада ..?

Дайте идеи за украса...Засега съм измислила:
-поканите са с пеперуди
- подаръците за жените също
- може би по столовете ще "кацнат" пеперуди, ако намерим подходящи
- по масата- или на тейбъл картите, или на чашите

Шоколад:

- тейбъл картите ще са от шоколад

- може да разпръснем нещо в бяло и кафяво по масите като настърган шоколад...има ли такива изкуствени ? тъй като иначе ще се разтопи и ще изцапа всички покривки...
- една приятелка има и фонтан от шоколад, но не знам дали да я помоля да го донесе...

Много ли ви се вижда? Дайте и други идеи в тези теми...А цветя се чудя още дали да има...Може би по една ваза на маса с бели цветя и отделно за нашата маса..

Харесва ми “сладката“ ти тема,а и с пеперудите според мен ще се получи доста добре  Bravo.Има толкова много интересни варианти в google,че направо се чудя кой да постна.......затова ти предлагам да погледнеш там good
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 28, 2012, 17:26:34 »

Аз се колебаех много докато си избера тема. Все исках да има различни неща и да вдъхва различни емоции (пеперуди, цветя, светлина, пролет, нежност, ненатрапчива елегантност и още много много други) и се чудих как да ги обвържа в една тема. Накрая го измислих. Темата е "вълшебна приказка" (Fairy tale), а аз съм принцесата в нея smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 29, 2012, 18:22:18 »

Момичета, искам да споделя с вас една много интересна идея за тема на сватбата. Едва ли някой в България ще тръгне да прави такава сватба, но не пречи да се порадваме на идеята. За Ерин и Мат обаче сватба в приказките се е оказало не просто мечта, но и реалност. За булките с въображение:

Тема на сватбата: Алиса в страната на чудесата

« Последна редакция: януари 29, 2012, 18:44:04 от Ariel » Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 29, 2012, 19:07:42 »

Ariel наистина невероятна тема  Bravo Истинска приказка и нещо наистина различно  good
И на мен много не ми се вярва някой в България да си направи точно такава сватба, но може да използва идеи за торта,декорация,букет би било невероятно...ех прииска ми се пак да се омъжа  bouncinggirl
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 30, 2012, 01:52:54 »

Момичета намерих много интересни снимки на една двойка решила да направи своята сватба по старите български обичаи,за което ги поздравявам  Bravo
Сватбата е била през 2011 и всички гости са били облечени в традиционни български носии от различни краища на България smile

« Последна редакция: януари 30, 2012, 01:59:50 от miauka » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 30, 2012, 12:28:30 »

miauka, просто страхотно, невероятно вдъхновително!!!  good Много ме зарадва с този пост - значи има хора, които мислят различно,out-of-the-box, и не се страхуват да го покажат! Браво!  cap
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #72 -: януари 31, 2012, 21:43:09 »

Страхотни предложения, момичета  Bravo Ariel, много са чаровни сватбите на тема "Алиса"   give_rose Една наша съфорумка - Hekseskud, беше направила фотосесия в този стил в сватбения си ден. Жалко, че не показа снимките  sad miauka, за мен едни от най-красивите сватби са тези в традиционен български стил. Нашият фолклор е толкова богат, че може да се направи невероятна сватба като се използват само елементи от него.

Тази вечер видях в един хубав сайт тема по модерният тази година цвят - Tangerine Tango  smile Изглежда свежо, нежно и приятно и ми се прииска да споделя някои от снимките.

А тук е цялата статия с всички снимки:
http://greenweddingshoes.com/wedding-inspiration-with-tangerine-tango/
« Последна редакция: януари 31, 2012, 21:45:09 от michelle » Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 31, 2012, 21:57:38 »

Miauka, чудесна е тази сватба, всъщност булката е моя приятелка от Университета, страхотна жена, много красива и много весела smile
Иначе и аз да споделя за темата на нашата сватба - копчеста Wink
Плануваме декорацията да е с различни копченца, ето някои идеи, които са в процес на работа сега smile
Харесали сме книгата за гости, букетчетата и бутониерите, рънърчетата ще си ги правим ние, че с тези копчета :0

* Buttons4.jpg (32.54 KB, 207x321 - видяно 3842 пъти.)
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #74 -: януари 31, 2012, 22:24:07 »

Уау, моичет като гледам колко сте креативни, направо ме разбивате! Поздравявам ви за усилията!
Срам не срам трябва да призная, че нямаме тема на сватбата  blush Повечето ни неща ще са в бежово-кремав цвят и малко шоколодово за контраст, ресторантът също е в тази гама. Но тема нямаме...
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: