Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:51:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ГАБРОВО  (Прочетена 92024 пъти)

goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 15, 2009, 20:40:10 »

Абсолютно подкрепям. Роси Колева беше водеща и на моята сватба и на сватбата на кумците ни. Просто прави страхотен купон и всички много се забавляват
Активен
chakrata
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #31 -: март 05, 2009, 19:20:39 »

Да ако искаш да стане купон и аз съм за Роси Колева , прави сватбата според хората които присъстват а не със заучени фрази , работил съм/видеозаснемане/ доста пъти с нея и винаги се справя перфектно,имам и дискове с нейни сватби , ако с нещо мога да помогна  smile
Активен
Kameran
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 16, 2009, 12:27:43 »

Ей аз съм нова тук.Предполагам повечето вече сте се оженили.Така,че бихте ли ми помогнали като ми кажете към кого се обърнахте за организирането на сватбата и колко ви стъпи горе долу всичко. smile
Активен
nadi_ra
Регистриран

« Отговор #33 -: март 28, 2009, 23:06:25 »

момичета нуждая се спешно от вашата помощ!нашата сватба ще бъде в дряновски манастир(и гражданския брак,и църковния,тържеството ще бъде в ресторанта им и ще останем в хотела),обаче сме от варна.трябват ми координатите на тази сватбена агенция "катерина" или сайт?др агенции също ще ми бъдат от полза.става дума само за украсата.благодаря предварително!

И аз като последните дами тук съм нова, но виждам, че iv07 е имала същия проблем като мен и ако вече е имало сватба, каквато е желаела преди година много бих желала да обменя инфо с нея, само се притеснявам, че вече не е редовен посетител тук crazy. Ние сме в София и много бих желала такава "дистанционна сватба"  smile
Активен
chochka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #34 -: март 30, 2009, 15:48:34 »

здравейте бъдещи булки.моят ден е 26.09.Сега започвам защото нямаме много време много работим.И на мен ми препоръчаха агенция "Карина" засега съм взела само телефона и мисля до края на седмицата да се отбия за повече информация.Кога са вашите сватби?
Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #35 -: април 03, 2009, 11:41:44 »

булки къде сте.Само аз ли съм истерясала покрай тази сватба?
Активен
pep2009
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #36 -: април 10, 2009, 09:46:40 »

здравейте и на мен ми предстои сватба юни месец  :danceg:за датата която искам агенция карина има 3 записани и май ще се наложи да е друга. Аз сущо се притеснявам от това че обредния дом не работи, и ще е церемония само за пред гостите без длъжностно лице, но повече ме притесни това, че в останалите сватбени агенции не бяха запознати с това, че вече длужностно лице не присъства на самата церемония, а бяха взели пари на хората записали се при тях. Една от които е дори моя позната. Единствено в Карина момичето ми одясни че всичко е само за пред гостите, а самото гражданско разписване е на друго място.
Та какда се довариш, на някой като не знае нещо за мен доста важно което е така от вече 4-ти месец, а взимаш на хората парите. Та реших след като церемонията е фиктивна да я направим в ресторанта.
Моля ви напишете името на някой водещ, фотограф и за видео заснемане от които сте доволни, че да знам към кого да се обърна! Моля!
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 10, 2009, 11:06:26 »

На моята сватба беше Роси Колева и нейния диджей, оператор Косьо Косев от Севлиево. Много съм доволна от работата им горещо препоръчвам
Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #38 -: април 10, 2009, 11:25:31 »

здравейте момичета бях се отчаяла че само аз ще се женя в габрово.Нашият ритуал също ще е в ресторанта и ще ни го правят агенция Карина.много ми хареса отношението на момичето имам чувството че в другите агенции падат от марс.остава ми да уточня украсата на ресторанта но и тя ще е от там.Имате ли рокли?Искате ли да си водим статистика кой какво и от къде си е купил ще сме си полезни.
Активен
pep2009
Новак
*

« Отговор #39 -: април 14, 2009, 20:18:05 »

Здравейте, и аз мисля, че водеща ще ми е Роси Колева, сега ще избирам видеооператор и фотограф дано има останали добри, мисля лично да се свържа с тях да не е през агенция, моя позната ни даде номерът на един и утре ще звъня, че да ги уредя тези неща и да се захвана с мерене на рокли и т. н. има още два месеца и половина  yahoo  danceg
Ще сме в ресторанта на Люляците там покривките били в екрю и сега ровя в чуждите сватби да видя каква да е украсата, че да подхожда на покривките, предпочитам естествени цветя, да не е от балони ама то нищо не се знае.
« Последна редакция: април 14, 2009, 20:23:47 от pep2009 » Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #40 -: април 15, 2009, 07:34:40 »

здравей pep 2009 явно само двете с теб ще си контактуваме .Къде ли са останалите булки?къде ще ви е гражданския ритуал-в залата или в ресторанта?За украсата ти замисляла ли си се за екрю и тъмно червено?
Активен
desita123
Регистриран

« Отговор #41 -: април 17, 2009, 09:13:57 »

Здравеите ,момичета моята сватба е на 9.05.2009 аз също ще се възползвам от услугите на сватбена агенция Карина от там съм си подсигурила рокли костюми и всички останали дреболии
А сватбеното ми тържество ще се проведе в ресторанта на Етъра бях там на сватба и останах възхитена Bravo Bravo кухнята и обслужването са на ниво
все още не съм измислила от коя фирма да взема сватбената торта моля да ми препорачате най-добрата фирма в габрово
 heart
Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #42 -: април 17, 2009, 10:33:19 »

Здравейте и аз съм си харесала рокля в Карина.Кой ще ти води сватбата?
Активен
pep2009
Новак
*

« Отговор #43 -: април 23, 2009, 16:35:53 »

Здравейте момичета имам проблем с водещата оказа се че няма да е Роси Колева от агенция Сиана ми се обадиха да ми кажат че  ще е заета с друга сватба и се разочаровах  много sad сега се надявам да намеря друг водещ crazy че не остана време И аз имам вина за това че не потвърдих веднага дадоха ми от агенцията да гледам видео с нея и то беше ужасно но днес гледах друго на което случайно се натъкнах и много ми хареса как води мислех да звънна да им потвърдя а то  ме изненадаха angry
Мисля да пробвам в Карина ще меря и роклите там дано харесам нещо  има доста добри модели а и отзивите за тази агенция са добри
Ще има церемония в общината и после църковна венчавка отказах се от тази в ресторанта за да може църковната да не се получава преди гражданската
В момента ми е голяма каша в главата и за видеото и фотото не сме решили а за поканите мисля да посетя агенции в София и Ст Загора понеже ще пътувам до там единствено с текста на поканите може да се каже че имам някакъв напредък
« Последна редакция: април 23, 2009, 16:50:53 от pep2009 » Активен
chochka
Любопитен
*

« Отговор #44 -: април 23, 2009, 17:10:05 »

аз съм най-щастливата мисля че си избрах роклята но ще преспя и утре ще знам danceg
харесах си и украса  абе днес свърших работа
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: