Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:36:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на carlyangel - 05.02.2011 г.  (Прочетена 28039 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: януари 31, 2011, 14:52:32 »

Хей момичета,много ви благодаря за топлите думи и пожелания!Да,взе,че ни изненада тва свеки бе  pardon
Освен това днес на изпита имам 6  yahoo За времето ще видим... :)студ,мраз квото,такова  Wink
Нямам търпение вече да си слагам халката и да си подам документите за смяна на л.к. с новата фамилия,че днес пак ме объркаха  nea Фамилият ми е Кърбанова,а днес лекторката вика коя е Курбанова  diablo ужасно...  girl_impossible Новата е Чакърова,поне няма да имам такива излагащи моменти.Как ли не са ме наричали-Първанова,КърВанова(викат като кръв ли  crazy)или винаги трябва да уточнявам Кърбанова с Ъ,че направо ми писна  angry
Приключихме с покупките,а сметката съм направила в темата за "Колко ни излезе всичко..." smile горе долу сватбата няма да надхвърли 1800 лв. всичко.Ние сме живото доказателство,че човек може да има и евтина и същевременно хубава сватба, good Това е от мен за сега  give_rose
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 31, 2011, 15:42:35 »

Bravo  Bravo  Bravo Поздравления за изпита  good

Carlyangel, вие сте герои! И ние горе долу ще успеем да се поберем около 2та бона за 26 души и с абсолютно всички такси, облекла, почерпки итн smile Много подкрепям разумните бюджети за такива мероприятия, а не да се харчи като за последно..Както си говорихме снощи с мъжа ми - да не се губи главния акцент, а той не е поенето на 1000 гости и десетки ненужни дрънкулки - а празника, че ставате семейство!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: февруари 02, 2011, 12:11:53 »

В суматохата забравихме обувки на младоженеца,за които естествено трябва аз да се погрижа т.е. разхождам се с една обувка в чантата и му избирам нови  ROFL ROFL интересното е,че продавачките хич не се и учудват,понеже било разпространено  pardon laugh Моите роднини са от Хасково и от София и ще пристигнат в деня на сватбата около 12ч.,защото от 12ч.настаняват в хотела.За да не ги мисля и тях съм инструктирала сестра ми,която е живяла известно време в Пловдив,къде какво и защо  Wink blum Ритуалът ни е от 16 и 30,а аз от 12 и 30 съм на прическа и грим.В петък трябва да минем през ресторанта да им оставя гълъбчетата,които поръчах за гостите.На принтера в къщи разпечатах имената на гостите,та всеки да знае къде ще седи.  good да не се натискат и млади и стари до нас да сядат  girl_wink
Това е за сега  give_rose
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #18 -: февруари 02, 2011, 14:28:58 »

carlyangel това с обувката направо ме разби  Bravo, дано и на мен не ми се наложи един ден така да обикалям, ама като си знам моя-няма да се наложи blush
като си помисля, че след 3 дни ще ви е сватбата и  много се вълнувам   Party time
а роднините добре, че ще дойдат направо за събитието, че да не ти висят на главата да ги мислиш и тях
добре сте планирали всичко, браво!  girl_wink
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: февруари 04, 2011, 09:41:23 »

Carlyangel, дано при вас вече всичко да се е наредило и да очаквате с трепет утрешния ден !!!!!  yahoo  yahoo  yahoo

Пожелавам ви мноооогоооо красиви и невероятни емоции, сигурна съм, че ще си прекрасна булка!  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: февруари 04, 2011, 09:55:53 »

Я, виж кой имал темичка  heart, а аз да пропусна.ХАйде и тука да ти пожелая една приказна сватба и невероятни моменти.Всичко най-хубаво на теб и любимият ти. heart
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: февруари 04, 2011, 10:28:05 »

heart Честита темичка, то не остана хич време smile Започвай да релаксираш и се зареди само с позитивни мисли и чуства. Нека усмивката не пада от лицето ти в един от най-важните дни в живота ти. Пожелавам ви дълги години да сте заедно, да не спирате да се обичате и да се заобиколени от топлината и обичта на децата ви.  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: февруари 04, 2011, 10:30:27 »

♥_Veni_♥ ,Morning_Flower,Hekseskud,CabuHka Благодаря ви за пожеланията и милите думи.Утре е денят и аз наистина вече нямам търпение.Времето изглежда ще бъде благосклонно към нас и ще е  Sunshine.Поне за снимките ще става  blum Утре от 12 и 30 съм на грим и прическа,надявам се да успея да обясня какво точно искам,че малко не ме бива  blush
Братовчед ми,който ни е и кум,ще снима с неговата камера,а снимките отново ще прави той(или докато тече церемонията мъжът на сестра ми  good) и така.Приготвила съм вече 2 торби,в едната са нещата за ритуалната зала-бонбони,шампанско,чаши и халки,а в другата са нещата за църквата-бонбони,вино,свещи и кръщелните.Питата я е поръчала свекито,понеже от толкоз настояване главата ме заболя и накрая й казах добре pardon Дано не я забрави,че е доста разсеяна.И да ви се похваля-апартамента,в който живеем е вече изцяло наш(или по-скоро на милото).Тези месеци се разправяхме с прехвърляне,понеже баба му искаше да му го препише. yahoo Днес ще ходим следобед да взимаме готовият нотариален акт  Girl_hide. danceg
А да ви попитам,вие черпихте ли след сватбата или за тези,на които им предстои,смятате ли да черпите?
Аз на 7-ми в понеделник имам изпит и се чудя дали да не почерпя с бонбони моите колеги от университета  pardon
« Последна редакция: февруари 04, 2011, 10:32:57 от carlyangel » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: февруари 04, 2011, 10:49:26 »

Много хубава темичка, с много позитивни и хубави коментари, дано всички да са такива smile а на бъдещата булка, пожелавам всичко да мине по мед и масло, дълъг и щастлив семеен живот и живо и здраво бебенце, което много да ви радва  give_rose А след сватбата, задължително да споделиш как е минало! smile
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: февруари 04, 2011, 11:03:45 »

Carlyangel, супер, че вече и официално си имате семейно гнездо  любов заедно

Ние сме от 19 часа в ресторанта, ритуалът ни е от 16 часа. Имаме пауза след ритуала от поне час и половина - два, но все си мисля, че гостите ще ги използват за кафенце/чай и все пак за придвижване от залата до ресторанта - Красно село-Сименоново, че петъчните задръствания в София  drive

Иначе за черпенето - ще занеса една-две кутии с бонбони/сладки на работа да почерпя, че единия ми колега даже ще ме замества, заради 2та дни дето си ги взех покрай сватбата. Не че съм близка с някой колега чааак толкова де...И мъжа ми ще почерпи също на работа.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: февруари 04, 2011, 13:28:21 »

carlyangel незабравим сватбен ден!!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #26 -: февруари 04, 2011, 19:49:45 »

пожелавам прекрасен ден, изпълнен с положителни емоции, усмивки, любов и много щастие, насладетете му се ! и много щастлив семеен живот ви пожелавам! give_rose
и ще чакаме да разкажеш как е минало
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 04, 2011, 20:00:15 »

carlyangel пожелавам ти прекрасен сватбен ден, изпълнен с много красиви емоции!  heart heart heart
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: февруари 04, 2011, 23:35:12 »

Хайде, carlyangel, остават броени часове!!! Yes Пожелаваме ти всичко да мине по вода, да е супер вълнуващо и да е един от нааааай-страхотните дни в живота ти! Чакаме те вече "госпожа" да разказваш!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: февруари 05, 2011, 10:46:23 »

Момичета,още съм по пижама и пия кафе!  sarcastic funnytooth След малко ще влизам да се къпя и да бягам към салона да ме постегнат малко smile Снощи си направих най-после почистване на лицето и сега е бяло и няма ни една черна точка.Не пропуснах и кола маска на горната устна естествено.  blum Изобщо голяма инквизиция беше.  pardon
Monikamaria,Morning_Flower,rafaeLa,lawyer,Капризче Искренно ме зарадвахте с прекрасните си пожелания  DANCE Много ви благодаря! give_rose
Hekseskud за теб не остана,мила.Надявам се да си също толкова спокойна,колкото и аз.Е,ще видим като вляза в ритуалната,дали няма да се изпари това спокойствие,но..  pardon
Допивам кафето и заминавам в банята.Желая ви прекрасен ден! give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: