Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:47:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти  (Прочетена 75093 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: декември 23, 2010, 13:59:17 »

И аз съм била послушна  tease tease tease Въпреки, че по обясними причини не се включих в размяната на подаръци, Ani, Булечка, Стаси и Илката са решили, че много сме слушали и са ни изпратили прекрасни подаръци. Най-облагодетелстван, разбира се, е Джонджи. Има си страхотни подаръци, а баба му направи първото постъпление в касичката от леля Стаси. Благодаря и на Магито и Вяра и Ина за прекрасните картички и милите пожелания. Момичета, страхотни сте.  give_rose
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: декември 23, 2010, 14:36:44 »

И аз, и аз си имам подарък!!! yahoo yahoo yahoo
Днес е страхотен ден! Толкова много подаръци се получават и толкова много щастливи емоции! I-love-winter
Голям късмет извадих, че хванах куриера пред вратата. Точно бях тръгнала да вземам храната на Дари и хоп- кашонче за послушните деца.  bouncinggirl bouncinggirl  :bouncinggirl:Куриера ме предупреди, че е чупливо и аз докато отида до кухнята премислих дали не са чаши, чинии, всякаква стъклария ми мина през ума, но не съм предполагала, че ще открия нещо толкова красиво.
Големи благодарности на СЛЪНЦЕ!!! give_rose @}->--Тя винаги е толкова мила и внимателна с невероятни и оригинални идеи. Няма смисъл да казвам, че опаковката беше супер красива.
Подаръкът се състои от прекрасни ръчно изработени свещник и коледна свещ. За Дари има весела детска закачалка за тоалетите й. Те и сега са повече от моите, не ми се мисли по- нататък как ще е. girl_wink Може би най- голямо впечатление ми направи уникалната картичка- правена е от майки на деца с увреждания и е с благотворителна цел. Толкова мил жест и прекрасна идея на Слънце! Bravo
Хубаво е да спрем, да осъзнаем колко сме щастливи, да помислим колко хора има в неравностойно положение и как с минимално усилие можем да им помогнем и те да се усмихват и да се радват на празниците. С тази картичка сякаш и аз макар и индиректно съм допринесла за това.
Много, много благодаря! give_rose Личи си, че всичко е внимателно избрано и премислено! Всичко вече си намери мястото и допълва коледната украса в къщи. На Дари обясних предназначението на закачалката и сега я размахва в къщи в опити да сложи една жилетка на нея.  funnytooth Ето и снимки.

А това е подаръкът за Дари от valka27. smile Огромни благодарности отново! give_rose Още не съм й го дала. Ще го сложа под елхата за Коледа. Ще видим какво ще ни сготви за Нова година госпожицата. girl_wink

За поредна година се убеждавам, че идеята с подаръците е невероятно добра! Толкова положителни емоции и празнично настроение! Christmas tree
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: декември 23, 2010, 14:43:58 »

Ето ги и моите подаръци
Шал-прекрасен за мен
Моливи и тефтерче Хана Монтана за кака
Смееща се карава за Тео

Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: декември 23, 2010, 15:17:48 »

Имам си подаръъъъъъъъъъъъъъккккккккк! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Благодаря на leni_beni за страхотната изненада! give_rose give_rose give_rose
Лени, шалът е страхотен и е жълт - любимият ми цвят! В понеделник съм на банкет и ще се изфръцкам с него! danceg danceg danceg А за Пипи има страхотна Пуховска шапчица! yahoo yahoo yahoo Вече и я премерих - направо й залепна! Wink blum blum blum И нежната коледна украса вече е наредена на елхата ни, която тази година е украсена основно в червено и златисто, т.е и тук си ми улучила цвета! yahoo yahoo yahoo
Снимки тук:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1608187398853&set=a.1608186878840.2079781.1061241781&pid=31448070&id=1061241781
Много, много, мноооогооооо съм щастливааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!1 yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: декември 23, 2010, 15:32:49 »

Santa2 мила kali_gali,
радвам се много, че са ви харесали подаръците!
Наистина са избирани с много чувство и се надявам да ви носят добро настроение...
Още веднъж да ви пожелая както на теб, така и на всички момичета тук и техните семейства една красива, спокойна, изпълнена с топлота коледа! give_rose
целувки за малкия Тео kiss2
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #215 -: декември 23, 2010, 16:04:17 »

Всички подаръци са страхотни и носят много коледно настроение. Аз пускам и обещаната снимчица с подаръка от Рубин, вече облечен :

* PIC_2271-9.JPG (65.56 KB, 200x267 - видяно 2416 пъти.)
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: декември 23, 2010, 17:18:07 »

hoty , радвам се , че ти е харесал подаръка  smile Доста време търсих шал в жълт цвят ....вече бях се отчаяла и точно там където не очаквах и хоп - шала за hoty  tease Добре, че и шапчицата е станала, че тя пък нямаше размер  pardon А щом и украсата съм улучила .... доволна съм  Girl_hide
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #217 -: декември 23, 2010, 17:19:45 »

Лелеее, Нати, колко се радвам, че подаръкът е пристигнал навреме  yahoo защото имаше малко проблеми, когато трябваше да го пращам - разболях се и не бях добре. Радвам се, че не си снимала картичката отвътре, защото когато я надписвах бях много зле, треперех и не можех да си контролирам ръката и съответно стана мнооого грозно  Girl_hide (не знам и доколко смислено съм писала тогава girl_impossible ) Опаковането пък стана на връщане от Спешното  tease Изобщо, много шантаво се получи цялото изпращане  pardon
Картичката наистина е много хубава, щанда, от който я купих, предлагаше много други красиви неща, изработени от родителите на дечицата и всчики се продаваха благотворително. Така че вие помогнахате за едно добро дело, украсявайки дома си с нея  girl_wink
Нещата ги избрах в червен цвят, защото гледах снимки от коледната ти украса   smile
Страшно забавно ми стана като прочетох как Дари се мъчи да сложи жилетка на закачалката  blum

Ей, много готини емоции са това с получаването и още повече с подаряването на подаръци  chee

Сега си вземам моя от мис-чето вкъщи и ще го снимам да ви го покажа smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: декември 23, 2010, 17:32:55 »

Аз пак влизам да се похваля... отново Girl_hide
Първо получихме подаръка от Сабинка, после подарък от Кали-гали, а сега можем да се похвалим и с подарък от Наталия.Много, много ме трогна подаръка, Наталия, сукманчето е толкова яко, яко, яко сладуресто... а книгата - ти много добре знаеш, че съм фен на Стъклен дом...

Освен това получихме и страхотна картичка от Рени, пожеланието много ме трогна, мила Рени.
Знам колко малко свободно време имаш и въпреки това си помислила за нас.Огромно благодаря!

Обожавам Коледа... yahoo  yahoo  yahoo  Christmas tree santz
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: декември 23, 2010, 19:53:51 »

И аз си имам подарък  yahoo  yahoo santz
Благодаря много на Miri за страхотната презокеанска изненада  Girl_hide
Днес след обед ми звъннаха на вратата и един мил чичко ме попита "Тук има ли Ваня ?"
Не можах да  снимам опаковката... много бързах да видя какво се крие вътре smile
И ето го и моя подарък - страхотен шал и ръкавички (Мири, улучила си и цвета и стила  give_rose), много, много красива коледна играчка, която вече е на елхата и най-прекрасната коледна картичка, която съм виждала  heart
Мири, наистина ми усмихна деня smile Желая на всички весели празници, изпълнени с незабравими моменти!

Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #220 -: декември 23, 2010, 20:09:56 »

Влизам, за да кажа благодаря на моята Снежанка, макар още да не знам коя е   pardon Тази вечер ми се обади куриер от "Спиди" и с лъчезарен момчешки глас ми обяви, че имам доставка. Сигурно е било много симпатично коледно джудже  Wink , но уви, изпуснах да го  видя blum Разбрахме се утре до обяд да мина през офиса му да си взема подаръчето.
 Благодаря, Снежанке, обещавам утре да пиша  give_rose
« Последна редакция: декември 23, 2010, 20:18:22 от michelle » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: декември 23, 2010, 20:49:21 »

И аз имам картичка от Маги и Вяра  danceg Не я очаквах и много и се зарадвах. Благодаря ви! yahoo Друго си е да получиш реална коледна картичка в пощенската кутия   yahoo Тези дни обещавам и подаръка да покажа и картичката  blum
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: декември 24, 2010, 08:36:22 »

Ето ме отново с обещаната допълнителна информация за прекрасния ми подарък  yahoo Ех, много хубави емоции носят тези подаръци, още ме държат и май скоро няма да ме пуснат.
Даже още не бяхме станали с дребо, когато позвъни куриерът, че адресът не бил пълен и само номер имало и не знаел къде точно в блока да донесе пратката. Нищо, че бях по пижама, веднага казах, че ще сляза аз да си го взема  danceg , облякох се и на бегом. Ама още тогава ми стана едно приповдигнато и празнично...
Прибрах си пакетчето, но за жалост нямаше време да го отворя, защото трябваше да излизаме да пазаруваме, но когато се върнахме вечерта първо с това се заехме с дребо. Той обожава да разопакова и отваря разни неща. Та ето това са тайнствените пакетчета

Няма да ви показвам на колко малки парченца бяха направени красивите опаковки, но пък дребо се забавляваше от сърце. И ето какво се показа под празничната хартия

Много красива коледна свещичка, свитък с коледно послание, прекрасна чаша за чай с капаче и лъжичка и много интересен пеещ снежен човек. Гого в началото го гледаше с подозрение, но много скоро се наложи да му го взема за да оцелее  tease Иначе до сега щеше да е на малки парченца и той.
Отново искам да благодаря на моята Снежанка savka за прекрасния подарък и положителните емоции, които ми донесе той и сигурна съм ще ми носи още много дълго време  give_rose  give_rose  give_rose Савка, Весела Коледа и Щастлива нова година на теб и цялото ти семейство и само положителни емоции!  give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: декември 24, 2010, 08:38:03 от svetli » Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: декември 24, 2010, 09:42:37 »

Светли много е радвам че си харесала подаръка и с малкия сте се позабавлялали  smile smile smile
Снежнежния човек на мен много ми хареса и ми е много забавен  smile
Весела Коледа и на теб и на цялото ти семейство  give_rose give_rose give_rose
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #224 -: декември 24, 2010, 10:19:55 »

Eliss,благодаря за снимката,невероятно красиво е твоето ангелче!Радвам се ,че ви е станало гащеризончето и се надявам дори да й е малко големичко,за да може да го носи по дълго!Целувки и Весели празници! heart
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: