Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 18:30:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 111269 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: ноември 13, 2010, 18:49:49 »

Ами аз да си кажа тогава че не обичам прахосъбирачки  blush  Всичко друго би ме зарадвало, естествено имам си предпочитания, но няма да ги кажа че не остава никакъв момент на изненада  pleasantry
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: ноември 13, 2010, 20:04:36 »

Ами тогава и аз да кажа, че не че не харесвам прахосъбирачки, но вече няма място за тях. Иначе на всичко друго ще се зарадвам  good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #122 -: ноември 13, 2010, 22:44:18 »

Най-накрая и аз се включих yahoo Досега не съм пропускала нито една размяна на подаръци и емоцията е страхотна  danceg
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: ноември 14, 2010, 10:56:35 »

И аз не си падам по прахосъбирачки,имам място за тях,но не съм им фен  blush
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: ноември 14, 2010, 19:51:39 »

А прахосъбирачки е много относително - за всеки е различно това понятие според мен.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: ноември 14, 2010, 21:52:34 »

Аз вече набелязах някои неща за подарък, само чакам да разбера на кого ще подарявам!!! danceg yahoo danceg

Да споделя за подарък за мен: Нямам особени претенции, миналата година получих чудесен подарък от 2 части, едната беше много красива Коледна украса, а втората част беше подарък за Коско!!! good

Не че не харесвам книги, но не са ми любим подарък nea
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 14, 2010, 22:25:18 »

Е щом ще казваме какво предпочитаме и аз ще си кажа  blush Много искам нещо готварско. Не книга- имам няколко, а и интернет дава достатъчно идеи smile Искам по-скоро някакви формички за печене, като тази:  http://zmeeborets.com/?page_id=3&record_id=140 или нещо подобно smile Разбира се каквото и да получа, ще се зарадвам. Да кажа също и че не държа на коледната тематика на подаръка. Бих предпочела нещо практично, готварско, което ще ми влезе в употреба smile
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: ноември 14, 2010, 22:56:18 »

funnytooth funnytooth funnytooth Капризче , много си лесна . Направо си каза какво искаш  good като има и нещо още за изненадка и си перфектната избранница  Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: ноември 14, 2010, 23:17:14 »

Гледам пак има уточнения на така наречените подаръци  tease
Аз претенции нямам да кажа  girl_wink Искам да е изненада и поради това участвам  Girl_hide
Ако имам нужда от нещо ще си го купя сама, ако пък взема да изреждам какво харесвам и какво не -то става безсмислено участието ми в подобен вид организации.
И дано човека , на който направя подарък да не вземе да се разсърди, че не съм му изпратила желания подарък  pardon , просто не е писал на правилното място   - не тук във форума, а на дядо Коледа  Santa
Шегувкам се  girl_wink
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: ноември 15, 2010, 08:57:36 »

и аз съм съгласна с Вероника, според мен смисълът на подаръка е да е изненада, ако искам нещо ще си го купя сама. И аз не харесвам прахосъбирачки, но какво от това, ако момичето, което ми подарява е решило да купи нещо такова, изборът е неин и ще го уважа.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 15, 2010, 09:05:41 »

Момичета, аз за съжаление тази година няма да мога да се включа колкото и да ми се искаше, но с интерес ще следя как вървят Коледните изненади Wink
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #131 -: ноември 15, 2010, 09:07:39 »

Гледам пак има уточнения на така наречените подаръци  tease
Аз претенции нямам да кажа  girl_wink Искам да е изненада и поради това участвам  Girl_hide
Ако имам нужда от нещо ще си го купя сама, ако пък взема да изреждам какво харесвам и какво не -то става безсмислено участието ми в подобен вид организации.
И дано човека , на който направя подарък да не вземе да се разсърди, че не съм му изпратила желания подарък  pardon , просто не е писал на правилното място   - не тук във форума, а на дядо Коледа  Santa
Шегувкам се  girl_wink
goodpost
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: ноември 15, 2010, 09:37:35 »

Искам по-скоро някакви формички за печене, като тази:  http://zmeeborets.com/?page_id=3&record_id=140 или нещо подобно smile

Капризче, не се бях замисляла, че това би бил наистина страхотен подарък за всеки, който си пада по майсторенето в кухнята.Дори ми даде много добра идейка за хората около мен.
А относно подаръците - сигурна съм, че всеки, който положи старание и ентусиазъм при избирането на подаръка ще дари емоция и усмивки на избранника си. Няма друг начин.  girl_wink
Аз също обичам изненадките и нямам очаквания. Предпочитам да не слагам рамки и да дам свобода на избиращия-нека да се понесе на вълната на коледното настроение!
Но въпреки че нямам предпочитания или възражения относно подаръка подкрепям всички вас, които давате напътствия, тъй като оценявам готовността ви да улесните Снежанката си и желанието да избегнете излъганите очаквания.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 15, 2010, 09:52:46 »

goodpost

Bravo

аз също съм съгласна, все пак важен е жеста
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #134 -: ноември 15, 2010, 11:06:15 »

Момичета, насочването за подаръци е съвсем нормално. Нека не излиза така, че все едно тези, които си казват, едва ли не, си искат определени подаръци. Дори когато купуваме нещо за близки познати, пак се стараем да им вземем нещо, което да харесват, не само това, което ние смятаме за удачно. При всички положения ще има изненада, а това да насочиш подаряващия към това какво обичаш, е просто едно улеснение за него. Когато участвах в подаръците преди две години, ми отне 6 седмици да обмислям идеята си, защото не исках просто да взема нещо, а да доставя истинско удоволствие. Когато подаръкът е добре премислен със сигурност е по-мил. Иначе е ясно, че е готино дори само да получиш нещо и ще го оцениш независимо какво е. Тъй че, мисля, че е по-скоро предизвикателство да се прочетат симпатиите на човек и да го изненадате с находчивостта си, отколкото просто да купите нещо. Никой не очаква вие да сте Дядо Коледа, то е ясно. Иначе съм съгласна, че човек и сам трябва да следи във форума какъв човек е този, на когото ще подарява и горе-долу сам да се сети какво обича, ама идеята за споделянето е най-вече заради момичетата, които по-рядко пишат и са по-трудни за преценяване. Неслучайно има и тема за споделяне после.

Преди време например, за 8-ми март pleasure, с която иначе никога не сме се виждали на живо, ми подари нещо така хубаво, заедно с писано от нея послание, което много ме трогна и беше така лично замислено, че още го показвам на близки хора и се радвам. Тъй че казвайте си, пък било то, че и всичко харесвате. heart
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: