Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 11:37:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 12  (Прочетена 174507 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #210 -: октомври 20, 2010, 15:43:48 »

Благодаря ви момичета!А,точно това е че аз не смятам да взимам проходилка с цел да се научим да ходим,а за това да успея да свърша нещичко,защото малката подивява,ако няма кой да я занимава!Мислех да взема за да се ползва колкото да ошетам,не да стои по цял ден в нея!Има време ще му мисля.Наистина е много трудно сам и това го знаят жените които са сами в пълния смисъл на думата!Е,майка ми мисли да взима неплатен за 3 дни за да дойде да си отдъхна,а това са си 500-600 км!Жал ме е! :'(Ама това е друга тема.....
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: октомври 20, 2010, 16:06:55 »

:offtopic:Рубин, така е! Ужасно е да няма кой да ти помага! На мен също нямаше и все още няма, макар че сме в един град, но ако можеш да си измислиш начин и смяташ, че е удачен-направи го, все пак това си е твой личен избор! good
А майка ти ако има възможност и може да дойде, нека да ти помогне, защото по-лошо от изтрещяла и изнервена майка няма, а аз на моменти се чувствам точно така, но в такива дни, опитвайки се да не показвам пред детето колко съм зле емоционално и психически, тактично я приспивам вечерта и я оставям на баща й , а аз излизам с приятелки- все пак и Хасан е човек! girl_wink
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: октомври 21, 2010, 13:40:54 »

Здравейте, момичета...Днес съм ужасно щастлива.Най-после купих комплект за изписването  danceg
Всъщност аз вече имам един - чисто бял (пелена+възглавничка+камизолка+гащички+ританки+жилетка,лигавник, шапка и ръкавички), купен от баба ми в момента, в който разбра, че съм бременна..И не че не е хубав, но ми се искаше аз да си харесам и не си падам особено по чисто белите дрехи, без значение дали са за възрастни или деца.Този, който купих днес не е толкова пълен комплект, но аз ще комбинирам и от двата.И така снимах комплекта току-що..надявам се и на вас  да хареса  smile

* 100_1295.jpg (73.63 KB, 698x466 - видяно 170 пъти.)
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: октомври 21, 2010, 13:43:17 »

И още една..

* 100_1292.jpg (72.52 KB, 810x540 - видяно 188 пъти.)
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: октомври 21, 2010, 13:50:51 »

Agent T Много красиво комплектче си купила!  Bravo  Bravo  Bravo Със здраве да си го ползвате. Ти си знаеш, но според мен купи едно боди за отдолу - или мислиш да сложиш камизолката и гащите от другия комплект? Все пак трябва да има нещо отдолу и понеже сигурно ще бъде студено, може да вземеш още едно дебело одеало - поне на мен това от комплекта за изписване (макар и доста дебело) не ми беше достатъчно (средата на ноември, но беше доста студено).
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: октомври 21, 2010, 13:59:03 »

Ами все още се чудя..посъветвайте ме...Какво да направя?Да използвам камизолката и гащичките за отдолу от др.комплект или да сложа едно боди с един чорапогащник, примерно...Пеленката е доста дебелка, а и аз купих едно порт-бебе (от тези, с които си разнасяш бебето като в сакче)..и мисля след като се наснимаме да си сложим бебчето в сакчето.То също е доста добре уплътнено и мисля, че няма да му е студено...или пък да купя едно одеалце?  smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: октомври 21, 2010, 14:01:16 »

Agent T, и на мен ми харесва. МНого е сладко  good. А само да попитам ... Якичката на цялото боди дали е мекичка? Защото ако не е има вероятност да дразни беболина като си върти главичката, а и не само тогава.  smile
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: октомври 21, 2010, 14:06:28 »

Благодаря ви, момичета.Радвам се, че ви харесва  yahoo
Да мекичка е..Имитира дантелка, но това само на ужким   Wink...всъщност е памук..
Дрешките са доста мекички и плътни.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: октомври 21, 2010, 14:10:59 »

Agent T, много е сладко комплектчето! Мисля, че може да вземеш за отдолу боди с дълъг ръкав и по- дълги чорапки (те ще са почти като чоропогащник).
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: октомври 21, 2010, 14:12:29 »

Agent T аз съм фен на бодитата с ето това закопчаване

според мен са най-удобни за малки бебета или също работа вършат и тези с копченца отпред.
Малко ще ти е трудно такова малко бебче да го обуеш с чорапогащник, ританките са по-удобни и лесни за обуване. Това със сакчето е добро решение. Пък винаги можеш да си вземеш и едно одеалце, то със сигурност ще ти върши работа после и ако има нужда (ако е много студено) в деня на изписването - може да го ползваш.
Наталия е много права за чорапките - вземи по-голям размер и готово.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: октомври 21, 2010, 14:16:59 »

Агент,много са сладки нещата,които си купила! give_rose
Аз която нищо не разбирам,мисля,че е по-добре да вземеш боди и чорапки!
Ако сложиш и ритънки и това,което е като гащеризонче,няма ли да стане твърде много?!
Ако пелената от другия комплект е плътничка,може да вземеш нея,щом имаш порт-бебе.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: октомври 21, 2010, 14:19:52 »

Да, прави сте...
Ми да предвид сезона..така ще направя..
Ще го помисля още, де...и много благодаря за съветите  give_rose
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: октомври 21, 2010, 14:24:53 »

svetli и аз купих от тези бодита, с дълъг ръкав- с предно закопчаване, от орг. памук. Намерих ги на много прилична цена. Много познати се оплакват последно време, че трудно се намират точно от този тип. Наистина са най-удобни.
Агентче, много хубаво комплектче- и аз реших да съчетая дрешките, а не да купувам от тези спец за изписване Wink
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: октомври 21, 2010, 16:50:18 »

Agent T, много е бонбонест комплекта  good. И аз както са казали другите мисля, че е хубаво едно боди с дълъг ръкав отдолу. Може и по-дебелко одеалце да си приготвиш, което таткото да ви донесе, ако стане много студено.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: октомври 21, 2010, 18:37:28 »

И пак аз  blum
Някой от вас да ползва такава предпазна възглавничка?:
http://www.kasida.bg/chicco-vyzglavnichka-za-novorodeno-339-6558.html
Мнения?
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре