Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 11:24:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 12  (Прочетена 174473 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: септември 28, 2010, 07:56:19 »

Аз не мога да те посъветвам, само ще допълня инфото, за Бертонито, което дадох по-напред в темата.Кумата ми има Бертони Карера, всичко беше добре като бяха със зимния кош, но с летния, плата се закъса много бързо и то точно под малкия.Сега кумата мисли за нова количка, защотот я е страх бебо да не пропадне.Също така не е компактна.Трябва ви голям багажник за нея.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: септември 28, 2010, 09:01:01 »

Светле, и аз първоначално се бях спряла на Плазмата, защото ми хареса и като цена и като цветово разнообразие, а и това, че е с големи задни гуми и амортисьори оказа голямо влияние върху мен, докато не говорих с една мама, която има такава само, че модел 2009. Според нея главен недостатък на количката е, че летния кош няма напълно легнало положение и ако детето заспи в нея дори и да отпусне облегалката назад крачетата винаги остават свити и вдигнати над нивото на главичката. Иначе за проходимостта по неравности равна няма. Затова моят съвет е да провериш точно това. Иначе не каза да има проблем с плата, това, за което е говорила магито при Карерата. успех в избора give_rose
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: септември 28, 2010, 16:59:56 »

Аз определено ти препоръчвам да не се отказваш от хаук. Предимствата са доста, като включим и това което е казала Рени за легналото положение.
Не съм фен на Бертони, на вид са добре, но до там...много тежки и трудни за бутане.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: септември 28, 2010, 21:16:54 »

Благодаря ви за мненията момичета  give_rose Утре се надявам и на живо да ги огледам и да преценя. Утре и вдругиден ми предстои сериозно пазаруване за бебето и се надявам след това да мога да ви се похваля с много хубави нови придобивки  smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: септември 29, 2010, 02:17:13 »

svetla_ety, аз съм за първияти ти избор. Разпитвах приятелки (майки) за марки колички и те категорично бяха против Бертони. А когато ги попитах " коя марка - хаук, бертони или чиполино" те ми казах ХАУК.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 29, 2010, 06:53:55 »

Определено Хаук са много леки , аз миналата сряда излизах с една приятелка и докато моя буташе нашата количка и тя влезе в един магазик аз като я хванах нейната ,тежеше ужасно и се усеща в самото управление, но незнам каква и е марката не обърнах внимание просто.А на племеницата е тази :
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: септември 29, 2010, 07:25:52 »

Немога да разбера,защо така се заклеймяват Чиполино,Бертони,Кенгуру ....  huhhuh.gif

Изгледах Йоанна с Чиполино (комбинирана)- страхотна количка,бях я взела втора ръка,ние бяхме 2-ро дете,което тя отгледа...е да изпя си песента,но мисля,че 5 години са си добро време за експлоатация good Лятната пак ми е Чиполино,пак 2-ра ръка,пак съм супер доволна,пак 2-ро дете отгледа,та другото лято и трето живот и здраве.
Сега купих комбинирана количка Бертони Карера пак не е нова,похвалиха ми я доста....засега мога да говоря за летния и вариант,в момента я бутам с Йоанна от време на време....изключително маневрена,просто страхотна,НО....наистина летния кош не е особено подходящ за много малки и спящи дълго бебета,но никак не ме притеснява нали си имам лятна,ако усетя неудобство веднага ще я сменя.Като цяло съм против точно тези летни кошове на количките.Като минус,ако може да се каже минус,че е доста широка и няма да влезе във всеки един асансьор,но аз влизам,като супер елементарно демонтирам едната гума на влизане и излизане(всичко това става за секунди и с 1 ръка,в блока сме с широк асансьор иначе) и не е за малка кола от гледна точка на това,че една част ще е в багажника,а друга на седалката не,че няма да се побере ,но ние сме с комби и проблеми нямаме,разглабя се супер бързо и лесно...Друго немога да се сетя на този етап...ако има нещо ще пиша пак...

Може и малко объркано да го обясних,но много мисли,малко време ...това е положението  pardon
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: септември 29, 2010, 12:41:33 »

Данитка, за сега и аз съм се спряла на марката Чиполино, но модел MAXIMA (нормалната, не екстрийм). Все още съм в процес на събиране на изформация за този модел. 
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 29, 2010, 12:55:44 »

някой с отзиви за Чиполино Пуки?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: септември 29, 2010, 13:18:29 »

Момичета, почти окончателно реших количката да е тази: ( вие не ми помогнахте със съвети за предишните, които питах, надявам се, ако има мами с наблюдения над тази да пишат.Дори и да нямате лични наблюдения пак ще се радвам да чуя мнение).
http://www.bebe-best.com/x-lander-x-go-rocky-x-pram-20102.html

..а за Пукито събирам инфо за приятелка ..

Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: септември 29, 2010, 13:48:52 »

някой с отзиви за Чиполино Пуки?
Точно с този модел отгледах Йоанна,чудесна е!Препоръчвам!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: септември 30, 2010, 21:43:47 »

Аз от много търсене най-сетне открих сайт, който прави доставки в САЩ. В момента съм на вълна колички и определено се спряха на Jane. Единственото , което ме притесни е , че количката може да се ползва до 18м , добре де , а след това нова ли трябва да се купи, все пак тези колички не са много евтини.  И другото , което не разбрах е, този кош от летен на зимен ли става или просто са два коша, с които количката идва. Ето и линк към модела на който съм се спряла.
http://www.lullabys.co.uk/shop/jane-slalom-reverse-matrix-light-travel-system-12399-0.html
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #87 -: септември 30, 2010, 22:05:45 »

Им два коша. Тези които са по-надолу в линка. 18те месеца е за Infant Car Seat, после си го сменяш с друго.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: септември 30, 2010, 22:52:26 »

Ина мерси за бързия отговор,  give_rose не бях просто сигурна, а и не искам да купя нещо скъпо, което ще се ползва една година и след това хайде , нова количка!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: септември 30, 2010, 23:34:25 »

Miri, количката е супер  Bravo! Малко е тежичка, но иначе е много готина.  good На какъв цвят си се спряла?
« Последна редакция: септември 30, 2010, 23:38:29 от *mum to be* » Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: