Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 14:46:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Tcveteto-02.10.2010г.
Страници:
1
[
2
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Tcveteto-02.10.2010г. (Прочетена 8899 пъти)
evane
Ентусиаст
Публикации: 145
Отг: Сватбата на Tcveteto-02.10.2010г.
«
Отговор #15 -:
септември 28, 2010, 10:36:45 »
покрай момичетата във форума изпитах толкова радости, прочетох толкова разтапящи разкази и истории, че все още намирам време да почета и попиша... просто ми е много прияно
и мнооого ми се иска да кажа на бъдещите булки - спокойно, за всичко има време и винаги има кой да се погрижи - не мислете за организацията в самия ден, все пак сте до най - любимия човек, с всички най - близки за вас хора, в един от най - щастливите дни в живота ...
Активен
jivetoo
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
октомври 02, 2010, 22:02:55 »
Честито
Пожелавам ви много,много любов и семейно щастие.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #17 -:
октомври 03, 2010, 18:53:54 »
честит първи ден като семейство
!
бъдете мнооогооо щастливи !!!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #18 -:
октомври 03, 2010, 22:40:56 »
Честито и горчиво
, желая ви много любов и семейно щастие.
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #19 -:
октомври 06, 2010, 21:38:39 »
Честито, Цветенце!
И вашата приказка вече се случи... надявам се всичко да е било такова, каквото си го виждала в мечтите си през дългите месеци на очакване, или поне... да е било малко по-хубаво
Нека пътят пред вас бъде гладък, сърцата ви - пълни с любов, домът ви - изпълнен с детски смях. И нека винаги останете така влюбени един в друг, както на вашия 2 октомври
И, нали знаеш, чакаме разказче
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
октомври 10, 2010, 19:26:01 »
Здравейте момичета, много ми липсвше форума, но тази седмица нямах никакво време да влизам в нета и да пиша. Благодаря
roxanne, plamak_,vilenceto, jivetoo, evane
за хубавите думи и пожелания. @}->--Сега вече положението е по-спокойно и ще имам повече време. Сватбата мина много добре (с малки изключения разбира се). Скоро очаквайте разказчето...
«
Последна редакция: октомври 27, 2010, 14:36:10 от ˙·٠Butterfly™٠·˙
»
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
октомври 12, 2010, 13:22:31 »
Открадвам си малко време да ви разкажа как мина нашата приказка с малко предистория.
За щастие си взех отпуск седмицата преди сватбата, защото сигурно нямаше да се справя - беше едно лудо препускане по магазините - кошници, фрукети, подаръци за гостите, подаръци за малките, подредба на ресторанта и разпределяне на гостите, опаковане на подаръците за децата ... и така седмицата неусетно се изниза. Поръчахме си секция за хола в последния момент и искахме да е готова до сватбата, защото милото тръгна от там и беше празна стаята почти и монтажа беше в петък след обяд. Между другото аз отидх на маникюр и педикюр и така чистихме в петък до 1,30 през нощта. Спах вкъщи, защото нямах сили да отида при родителите ми. Пропуснах да кажа че ми дойде в петък на 01, както си и предполагах че ще стане. В началото бях доста кисела, но после го преглътнах
За нас сватбения ден започна в 8,30 сутринта - аз отидох при родителите си, а милото се залови с неговите си задачки - колите на автомивка, после подреждане на маси и така нататък.
За мен меше по-приятната част - отидох на фризьор и в 11,30 вече бях готова с прическата.
Прибрах се, чакахме да дойде гримьорката, после кумата дойде гримираха я, след това мама, леля и последна бях аз. Много съм доволна и от прическата - стана точно това, което исках за което благодаря на фризьорката ми, и от грима съм много доволна
.
Имаше и напрежение естествено - без това не може - гривната за кумата, която беше от естествени цветя беше направена вместо със сатенена панделка, както исках с ужасно грозен голям ОРАНЖЕВ
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #22 -:
октомври 12, 2010, 13:40:23 »
.....ластик за коса, от което направо щях да припадна
. Естествено послеедва преправяне от моя страна с помощта на една позната, пак не беше това което исках - но все пак.... Не беше оранжевия ластик ,който перфектно щеше да й пасне на синьо-зелената й рокля
След това ми се обажда бъдещият ми мъж, че няколко столове са без калъфи
. И аз пак трябваше да оправям нещата - звънни тук, звънни там за да разплета от къде идва проблема - оказа се че всички нещо не са доразбрали - в крайна сметка агенцията отиде и сложи калъфите, за което много им благодаря.
Лошото е че успяха да ми скъсат нервите 1 час преди да дойдат да ме вземат и ......крайният резултат беше че ме изби на лицето - на първите снимки не се вижда, но в черквата вече - да
Когато чух клаксоните и музиката отвън забравих всичко - чувствах се като в безтегловност - все едно не се случваше на мен. От този момент всичко мина ужасно бързо - не знам как е било при вас момичета, но за мен беше като един миг, като един дъх...
Интересно ми е как се е справила стражата на вратата - още не съм гледала видеото
Както си стоях в стаята и чаках изведнъж влязоха фотографа и оператора и се започна - погледни натам, погледни насам.... В следващия момент и милото вече беше при мен а след него ....окло 30 човека още...Следваха снимки, закичване, наздравици, след това баща ми ме изведе, едно хоро пред блока и в колата към ритуалната зала
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
октомври 12, 2010, 14:12:46 »
Много ми беше забавно, всички хора се обръщаха да ни гледат, някои даже махаха...беше много забавно. След това пак фотосесия преди ритуалната, защото не беше минала предната сватба.
Влязохме с кумувете ни, обясниха ни как ще протече церемонията. Жената ни обясни - вървете бавно и тържествено, но ние с кума така се затичахме - смях голям
Церемонията е кратичка, но много хубава - на няколко пъти щях да
. Естествено аз настъпих, ако знаете как съм се ухилила на снимката - до ушите направо.
Изнесе ме милото на ръце- даже го питаха дали ще може да ме вдигне, а аз веднага - не съм толкова тежка, роклята създава такава илюзия.
Последваха пак снимки с роднини и приятели и се отправихме към черквата...
Свещениците бяха с чувство за хумор, пускаха смешки, само единият щеше да ми пробие главата от натискане с короната .....не разбра този човек че не може повече да влезе короната на главата ми, а аз на ум си повтарям - дано да не ми развали прическата, дано да не ми развали прическата
След церемонията пуснахме гълъбчета - много бяха красиви, а на моето така му тупкаше сърчицето - сигурно и моето така е биело, когато дойдоха да ме вземат от вкъщи.
Следваха пак снимки, малка фотосесия и отидохме в ресторанта. Посрещането също беше
много трогателно - свекървата ни захрани, а мама ми предаде семейния огън.
Последваха много, много танци и хора, почти не седнахме цяла вечер.
На едно хоро както си играя виждам че ме вика кума от масата и ми казва - скъсана ти е роклята - като прочетох това по устните му направо изтръпнах.
После се оказа че просто се е отвързала връзката, нали роклята ми става и къса - и дългата част се захваща към другата с една панделка, завързахме я и продължих с танците.
Естествено за да има равнонесие в семейството мъжът ми отчупи по-голямото парче от кумската питка.
Беше весела сватба, всички се забавляваха и съм много доволна от този факт.
Пожелавам на всеки, който не е изживял този момент да го направи - чувството е нописуемо и несравнимо...... Изживейте своя приказен ден... Пожелавам ви да е слънчев като нашия 02,10
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #24 -:
октомври 19, 2010, 11:21:23 »
Цветето, ама какъв ден само оцелихме
02.10.10 - последният слънчев ден, страхотноооо .... Изглеждаш чудесно, толкова си нежна , прекрасна булка
Пожелавам ви много любов, семейно щастие, и нека всичките ви дни да бъдат така слънчеви като сватбният ви ден ...
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #25 -:
октомври 19, 2010, 12:32:56 »
Благодаря ти
Lilium
, дано да е така
Наистина си избрахме хубав ден за сватбените ни тържества
Активен