Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 14:54:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126492 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: октомври 19, 2010, 21:24:15 »

Настя,при мен сърдечна дейност се отчете в 9г.с.
Щом имаш 3 седмици закъснение,би трябвало да си близо в 7г.с.
Не знам какво да очакваш,но се надявам да се впишеш с хубави новини! smile

Яна,съчувствам ти за случилото се-пожелавам ти бързо възстановяване и обратно в бременелските темички!Кураж!  give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #76 -: октомври 19, 2010, 21:49:01 »

Здравейте момичета,какво става при вас?Как сте?Надявам се всичко да е ок. Аз засега се чуствам добре,вече нямам гадене,дано така се задържи smile Настя добре дошла  give_rose Яна какво е станало,ако не е твърде лично разбира се и много много съжалявам,каквото и да е станало  cray Надявам се всичко скоро да отмине и да се забрави  give_rose Хайде оставям ви ,че утре работа ме чака и целувки  Wink
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: октомври 20, 2010, 04:33:08 »

МИ..... Бебео няма веюе сърдечна дейност и спря да се развива  cray... стана си в 8ма седмица..... сега кюртаж и никой от лекарите ми не знае защо  sad .... което май е най гадното, защото всичките ми изслдевания са перфектни и забременях на парвия опит, но явно това не е от значение.... общо взето и аз не знам какво стана  cray
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: октомври 20, 2010, 09:26:26 »

Ужас... миличката... много съжалявам...  cray Бог да ви даде сили да преодолеете загубата, и скоро дави благослови с детенце отново!!!  cray
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #79 -: октомври 20, 2010, 13:27:10 »

Яна, много съжалявам за случилото се...пожелавам ти скорошно възстановяване и много скоро да се похвалиш отново с хубава новина  give_rose

Аз сега се връщам от лекаря и новоните са хубави - бременна съм в 6-7г.с., бебо е 23мм и на ехографа се видя сърдечната дейност  yahoo yahoo yahoo много съм щастлива в момента  Girl_hide и таткото също се зарадва много, особенно като разбра, че термина ще ми е на 17 юни и може бебо да се роди около неговия рожден ден -ужас 2-ма близнака вкъщи... girl_impossible Само се надявам всичко от сега нататък да е нормално, че ужасно много се притеснявам  blush
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: октомври 20, 2010, 13:30:41 »

Честито Настя!Много се радвам за теб и ти пожелавам лека бременност!
Първия ми съвет към теб(ако позволиш) е да не се притесняваш,защото не правиш добро нито на себе си,нито на бебчо!
Пази се и се радвай! give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #81 -: октомври 20, 2010, 13:50:00 »

Благодаря ти, Додо  give_rose Ще се опитам да съм спокойна заради бебо  good
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: октомври 20, 2010, 21:14:35 »

Настя, юни е чудесен месец за бебче  Wink аз съм родена през юни. Така че лека бременност, и го карай по-спокойно. girl_wink
Аз утре съм на преглед, да видим бебчето колко е пораснало  Girl_hide много се радвам! Жалко, че мъжа ми няма да може да дойде този път, но е на нова работа и няма как да отсъства.
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #83 -: октомври 20, 2010, 21:45:18 »

Здравейте мацки smile Радвам се че имаме нови попълнения към групата smile Яна много съжалявам за теб и дано скоро всичко да се оправи и да се забрави  girl_in_love и разбира се скоро пак да ни зарадваш с добра новина  good.Само един последен въпрос относно това,че предполагам не ти е приятна темата,почуства ли нещо,в смисъл да ти е зле или нещо такова,незнам и аз ?Извинявай отново,че засягам темата  blush give_rose Аз да ви кажа съм се вкарала в някакъв филм и все си мисля че като не ми се гади вече и не чуствам нищо,нещо е станало,да чукна на дърво де  crazy Чисто изкукуригвам вече и нямам търпение да стане 1 ноември,че да отида на преглед  blush Лелее вече не съм у ред хич,айде няма да ви занимавам с глупостите си  Wink лека от мен засега  give_rose
« Последна редакция: октомври 20, 2010, 21:49:02 от didkam » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: октомври 21, 2010, 08:30:39 »

Ехеее, от кога не съм гледала темичката и колко нови попълнения. give_rose
Янче, съжалявам мила за загубата, дано бързо се въстановите и те чакаме тук с нови сили  heart
При мен нищо ново за сега, освен,че вече бебчо се усеща като се търкаля.Особенно вечер когато си почивам се усеща едно въртене, едно скачане  tease
Вчера бях на отворени врати в нашата ОРБ в Бургас.Бяхме бая мамчета, показаха ни предродлна, родилна зала и бебчетата (малко ми стана странно,че ни пуснаха ей така при тях)  crazy, но им се порадвахме на малките беборини на бързо.Общо взето няма никакви промени, едно такова задушливо и едно бяло , абе болница.
Е, това е всичко от мен, целувки по пупите  heart
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: октомври 21, 2010, 09:59:37 »

Привет, момичета, ето го и моя отчет от днес: всичко с бебчето е наред, главичка, гръбнак, ръчички, пръстчета, краченца, мърда си детето (ако знаете като се смея как подскачаше!  yahoo ), беше се опънало като директор в корема ми - скица!  Bravo Вече е малко повече от 7 см, според лекаря съм 13 г.с. и 2-3 дни, според лентичката още не съм стигнала до там, ама здраве да е - важното е, че расте. След месец пак съм на преглед и ще видим кога ще се записвам за ФМ.

Дидкам, стига си се шашкала, какво да му е на детето - и на мен не ми се гади винаги, имала съм дни без гадене... и после става много силно... сега пак намаля, надявам се скоро съвсем да изчезне. Пазете си спокойствието, че и мъничетата усещат! Пък ако толкова ти е притеснено, иди на един частен преглед да го видиш бебчо, и това е вариант. Макар че то сега ще литне времето, и ще дойде 1 ноември!

Хубав ден на всички, и се пазете!
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: октомври 21, 2010, 16:03:55 »

Здравейте момичета !
Записвам се и аз в моята любима тема и се надявам и другите желаещи за тази тема скоро да се запишат .
Термина ми за сега е 1 Юни 2011 ,но когато тогава ,само всичко да е на ред с мен и бебчето ми.
Така като гледам на повечето са им минали неразположенията а мен много ме мъчат вече 3 седмици.
Ще мина на деган ,че не се издържа ,иначе съм дбре стоя си в нас ,гледам тв.Леко бременеене от мен и се надявам да си пишем често и да си помагаме.
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #87 -: октомври 21, 2010, 17:21:54 »

maia_svet добре дошла, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и на края едно много, много сладко бебче  give_rose
Не си единствена с неразположението, на мен от една седмица почна да ми става много зле, така ми се гади  bad постоянно, не ми се яде нишо, а знам че трябва да ям заради бебо. Аз си намерих една тактика и да ти кажа до сега действа безотказно - хапвам по малко през час-два, примерно сутрин като стана ям един банан, след час една филийка със сирене или кашкавал, след още час някоя бисквитка и така.... иначе ако се наям наведнъж и по много после ми става толкова зле  bad За сега ми действа безотказно, а като ми е много гадно ям нещо кисело и ми помага много. Надявам се да съм помогнала  give_rose И все пак, колкото и да ми е гадно, като знам че на финала ме чака едно малко, сладко и пухкаво човече  Girl_hide се примирявам и търпя.
Аз съм на консултация на 10 ноември и вече нямам търпение  blush, иначе и аз си лежа вкъщи, но от понеделник съм пак на работа, та да видим как ще се справя там с това гадене  pardon
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: октомври 21, 2010, 21:18:19 »

Това с хапването на често и по малко наистина помага, аз още в началото установих, че като съм гладна, ми се гади... и от разни миризми. Maia_svet, а говорила ли си с лекаря си за дегана?  huhhuh.gif Че сега не знам точно кои лекарства са разрешени... Между другото, на мен ми помагаше при гадене малко газирана вода с лимон, опитайте, може и при вас да помогне. Иначе вече почти ми е изчезнало гаденето, с леки изключения, така че няма страшно, ще ви мине, момичета!  good
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: октомври 22, 2010, 10:27:20 »

Благодаря ви момичета ,а относно повръщането нищо не помага какво ли не пробвах ,но уви има си го и това е ,а то най-гадно е гаденето защото е по цял ден , ям честичко по малко и каквото задържа задържа.
Дегана ми го изписа лекарката ми ,а и аз съм слабичка и не е желателно още да отслабвам , че тогава ще се притесня ,но се надявам че скоро ще отмине и даже ще забравя.
Бебчето го искаме от давна и толкова много че това да е само ще го изтърпя. smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: