Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:12:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177512 пъти)

sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #405 -: януари 04, 2011, 13:39:50 »

Здравейте и честита нова година на всички ви! Нека тази година ви донесе много усмивки, любов и най-вече успехи с начинанията!
sill До колкото знам има 2 действащи храма и един в процес на реставрация. Ето ти сайт на католическата църква за връзка http://cp1.host2.bg/~catholic/?act=content&rec=143 Успех!!!
Благодаря много smile утре отивам да ги проверя... да видим докъде ще я докараме. Имам и още един въпрос към всички. Разбрах, че за май месец няма часове вече в ритуална зала.... знаете ли как седят нещата за края на април или началото на юни?
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #406 -: януари 04, 2011, 14:28:12 »

Откъде разбра, че няма часове за м. Май?  huhhuh.gif
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: януари 04, 2011, 14:39:38 »

Най-вероятно за началото на месеца  няма. Доколкото знам записванията за 2011 са започнали декември, а и все пак май месец е най-желания за сватба  pardon
Активен
sill
Любопитен
*

« Отговор #408 -: януари 04, 2011, 16:01:12 »

Така ми каза една позната ... искаха да правят сватбата май, но нямало свободни часове. Дано да не е така , но няма за какво да ме лъже.
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #409 -: януари 04, 2011, 17:09:21 »

Така ми каза една позната ... искаха да правят сватбата май, но нямало свободни часове. Дано да не е така , но няма за какво да ме лъже.
Не мога да отрека, че м. Май е силно желан за сватби!  blum И нашата е тогава, на 14-ти.
По принцип аз знам от миналата есен, че ритуалната зала отказваше да записва за тази година преди края на Декември. Честно казано, далеч съм от мисълта, че приятелката ти те лъже или си измисля. Просто сигурно не е казано всичко. Например, може да е искала определени дати или задължително уикенда, което доста стеснява възможностите - 9 дати.  Wink
Аз мога да ти кажа, че днес се обадих в ритуалната зала и запазих час, след което се обадих и в църквата и там запазих час.  pardon Може би съм мислила положително и всичко стана както трябва. Все пак си е вашата сватба и според мен най-малкото трябва да се обадите и да питате дата по дата и час по час, а може и на място да отидете. Ако нямаш координати, тел. 052/ 639382 - жените са доста любезни!
Късмет, и да кажеш какво е станало!  give_rose
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #410 -: януари 04, 2011, 18:48:49 »

Браво Destiny smile, ще се срещнем ли в църквата?:)Кой час запази? smile
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #411 -: януари 05, 2011, 09:26:33 »

Браво Destiny smile, ще се срещнем ли в църквата?:)Кой час запази? smile
Хех, мерси!
Ние ще сме в 14:00 ч.  heart
Активен
Ekaterina
Любопитен
*

« Отговор #412 -: януари 05, 2011, 15:45:45 »

sill, католическата църква до Винса е ремонтирана. Тя е голяма и много светла - мечта за всеки фотограф lol)

Гримьорката, за която бишкотски е писала е страхотна! Препоръчвам я с две ръце - такива красоти твори! smile

Що се отнася до агенции, фирми за украси - препоръчвам Наталина! По принцип обичам по-различните неща, по-оригиналните и по-идейните решения и затова съм й абсолютен фен - винаги всичко е индивидуално изработено с много внимание и въображение! smile
Активен
coucoumelle
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: януари 05, 2011, 19:56:53 »

Днес ходихме до ритуална зала. Казаха, че за април имат само един запазен час за 30.04 и това е. Единственото, което ме учуди много е, че искат да се плати за фото 69 лв и 30 лв за камера. Но доколкото разбрах фотографа е от тях и няма опция да не искаш да те снимат. Някой друг ходил ли е?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: януари 05, 2011, 20:56:21 »

Единственото, което ме учуди много е, че искат да се плати за фото 69 лв и 30 лв за камера. Но доколкото разбрах фотографа е от тях и няма опция да не искаш да те снимат. Някой друг ходил ли е?

Дават ти право на избор. Или 60 лв и вкарваш свой фотограф или 69 лв и снима техния като ти дава и албумче. Ние си избрахме първия вариант. Техният фотограф ни посрещна на входа, направи ни няколко снимки там. След ритуала бяха изнесени на една стена и ако ти харесат си ги купуваш. По-ужасни снимки не бях виждала, честно.  sarcastic В ритуалната зала беше само нашия фотограф. Проблеми никакви не сме имали, нито вътре, нито вън на двора.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: януари 05, 2011, 20:57:34 »

coucoumelle прочети тук http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,1808.0.html
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: януари 05, 2011, 21:00:27 »

anelcka80 , това е много стара информация и не е актуална. Спокойно. Wink
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: януари 05, 2011, 21:08:34 »

Не знаех  blum
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: януари 05, 2011, 21:27:09 »

Ние си платихме фото право, понеже подписвахме два дни преди сватбата и нямахме много претенции за снимките. Най-ужасното за мен беше как ни наобикаляха един след друг фотографи, ти не знаеш за кой си платил lol) и всеки ти бута снимки в ръцете, моят съпруг нали и той беше много ориентиран плати още 60 лв за 6-7 снимки:), майките и бащите ни си купиха от другите обирджии:) Беше доста гадна част цялото това нещо, заради самото преживяване май вече бих предпочела да бяхме вкарали фотограф smile Иначе не бяха лоши снимките, имаше 9-10 сполучливи smile Но е ужасно досадно.
Активен
coucoumelle
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: януари 05, 2011, 22:42:20 »

Не ни споменаха нищо за фотоправо.Женичката каза : "и 69 лева задължително за фотограф". Другата седмица ще отида пак или ще се обадя по телефона.
А знаете ли нещо за обредните домове в околните градчета като Аксаково или Белослав. Все ми се иска  да имаме и народен ритуал.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: