Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:09:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177503 пъти)

polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #390 -: януари 03, 2011, 11:01:56 »

Здравейте и от мен! Честита нова година на всички с пожелания за много здраве и само хубави емоции.
Имам нужда от помощ, моля ви... решихме че ще правим сватба лятото, но плановете се провалят и трябва да действам бързо изместваме датата за края на април. ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАМЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯТА. Като за начало някой знаели във Варна има ли католическа църква, тъй като обмисляме и този вариант за венчавката, и според вас да търся ли агенция или да се оправям сама?
16:15 е нашия час:), вие запазихте ли вече?С ресторанта до къде стигнахте?И аз за роклята мисля да изчакам, сега умуваме върху фото и видео все още:) после следва украсата и така по ред:)
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #391 -: януари 03, 2011, 11:08:34 »

16:15 е нашия час:), вие запазихте ли вече?С ресторанта до къде стигнахте?И аз за роклята мисля да изчакам, сега умуваме върху фото и видео все още:) после следва украсата и така по ред:)
Какъв час приказваш, аз преди два часа разбрах, че се налага да изместим сватбата ... едва сега започваме .... не знам от къде да я подхващам.  girl_impossible
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #392 -: януари 03, 2011, 11:39:03 »

Извинявай мила, отговора ми беше насочен към Destiny blushЯвно още не съм се събудила:) Пък ти не се притеснявай, за никъде не си закъсняла smile
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #393 -: януари 03, 2011, 12:49:32 »

Здравей Sill във Варна има католическа църква, но беше в реконструкция миналата година, когато ние сключвахме брак. Моят мъж е католик и търсих за всеки случай, ако не ни разрешат да се оженим в православната църква. В крайна сметка всичко беше наред и не ни се наложи. Доколкото разбрах ремонта е приключил вече. http://karadzhova.blogspot.com/2008/12/100-000.html
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #394 -: януари 03, 2011, 13:01:42 »

polilqshka, не сме още.
Трябва да се активизираме сега и да запишем ритуалната зала, църквата и да изберем ресторанта възможно най-скоро, за да може всичко друго да върви по реда си. smile
Можеш ли на ЛС да ми напишеш някакви координати за "Св. Атанасий" и за Ритуалната зала, ако сте се обаждали вече? Там има ли актуални цени за тази година? Знаеш ли нещо? smile
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #395 -: януари 03, 2011, 15:17:22 »

polilqshka, получих ти съобщението и благодаря!
Май ти е пълна кутията, защото не мога да ти изпратя отговор. Знам къде е църквата, само за телефона имах предвид. Ще отидем на място възможно най-скоро! Отново благодаря!  heart
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: януари 03, 2011, 17:40:15 »

Здравейте и честита нова година на всички ви! Нека тази година ви донесе много усмивки, любов и най-вече успехи с начинанията!
sill До колкото знам има 2 действащи храма и един в процес на реставрация. Ето ти сайт на католическата църква за връзка http://cp1.host2.bg/~catholic/?act=content&rec=143 Успех!!!
« Последна редакция: януари 03, 2011, 17:43:48 от anelcka80 » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 03, 2011, 21:44:56 »

Честита нова година на всички варненски булки.
Като една от 1391 булки в морската столица пожелавам тази година двойките сключили брак да са повече, да се обичате много и заедно да посрещате предизвикателствата на живота!
Активен
desi_jivko
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #398 -: януари 03, 2011, 22:31:08 »

Здравейте! Предстои ни да органозираме сватба септември месец. По принцип имаме доста време до тогава, но все-пак искам да попитам някои неща. Дали някой се е възползвал от сватбени агенции и съответно дали излиза тази услуга доста по-скъпо. Въобще не сме наясно и ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори.
Благодаря предварително!
Активен
desi_jivko
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #399 -: януари 03, 2011, 22:33:22 »

Здравейте! Предстои ни да органозираме сватба септември месец. По принцип имаме доста време до тогава, но все-пак искам да попитам някои неща. Дали някой се е възползвал от сватбени агенции и съответно дали излиза тази услуга доста по-скъпо. Въобще не сме наясно и ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
  Сватбата ще бъде във Варна
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 04, 2011, 00:30:26 »

Честита нова година на всички момичета! smile Пожелавам ви много любов и успешна подготовка на всички бъдещи булки!!! smile
Активен
vivy84
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #401 -: януари 04, 2011, 10:08:27 »

smile Здравейте на всички.Честно да си кажа не съм много запозната с тези форуми,но ми предстой сватба и една приятелка ме посъветва да потърся из форумите. Тя подготви нейната сватба почти изцяло благодарение на форумите. Искам да Ви питам можете ли да ми препоръчате добър фотограф за сватбата и да ми кажете,ако знаете как вървят цените ?  girl_wink
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: януари 04, 2011, 10:22:03 »

vivy84 Разгледай първо сватбените албуми на вече били-булките. Така ще се ориентираш какво търсиш точно, цените вариират според името и качеството на работа (около 400-600 лв). Моят съвет е да не спестявате от фото и видео, това е нещо което остава за цял живот. Успех! smile
« Последна редакция: януари 04, 2011, 10:25:37 от anelcka80 » Активен
vivy84
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #403 -: януари 04, 2011, 10:24:03 »

vivy84 Разгледай първо сватбените албуми на вече били-булките. Така ще се ориентираш какво търсиш точно, цените вариират според името и качеството на работа. Успех! smile
Много благодаря !!! Bravo
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #404 -: януари 04, 2011, 10:48:28 »

Моят съвет е да не спестявате от фото и видео, това е нещо което остава за цял живот. Успех! smile
Напълно подкрепям anelcka80! Това е уникален спомен, особено фотографиите!!
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: