Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:02:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177733 пъти)

Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: ноември 04, 2010, 17:24:51 »

Благодаря! Утре ще се пробвам и да видим какво ще стане. pardon
Активен
sisony
Любопитен
*
Публикации: 45

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: ноември 09, 2010, 11:59:42 »

Здравейте момичета, аз също се подготвям за моята сватба  на 30.04.11 , но не съм от Варна и събитието няма да е във Варна. Включвам се в този форум, защото искам да попитам дали някоя от вас си е поръчвала халките от златарско ателие Зиго http://www.zygosilver.com/show_cat.php?id=35 ??? Питам защото като отидох ателието беше затворено, а от вън изглеждаше много долнопробно  shok а цените им са свръх високи. Ако някоя от вас може да ми помогне с информация ще съм ви много благодарна. 
Активен
bella100
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #332 -: ноември 11, 2010, 12:09:27 »

Здравейте момичета,
Аз не съм се включвала в темата досега, но следя с интерес вашите препоръки/коментари. Сватбата ми ще се състои дрyгата година през Юни и сега си търся добра агенция/сватбен координатор от Варна. Засега най-много ми харесват VIP Service, изглеждат ми също и най-отзивчиви, само дето са прекалено скъпи. Опитах и дрyги няколко фирми, но останах доста разочарована от отношението им (аз не живея в България и някои от тях дори не ми отговарят обратно на имейлите). Както и да е, някой работил ли е с VIP Service? Много ще съм благодарна за съвета тъй като не мога да се запозная лично с тях.  sad
« Последна редакция: ноември 11, 2010, 12:11:19 от bella100 » Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: ноември 11, 2010, 16:33:38 »

Здравей bella100,
нямам впечатления за VIP Service, но аз лично ти препоръчвам сватбена агенция Бижу (потърси в гугъл) смятам, че напълно можеш да им се довериш и определено няма да останеш разочарована.
С нас се държаха много мило, въпреки че младоженеца ми по едно време си показа рогата.
Активен
mmmmMona
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #334 -: ноември 13, 2010, 11:38:49 »

Здравейте момичета,
на мен също ми предстои сватба догодина и се опитвам малко по малко да се ориентирам в обстановката. Нямам никаква представа откъде да започна, кои са най-важните неща, които трябва да се свършат и т.н. Абсолютно сама съм в цялата организация smile имам само една омъжена приятелка, но тя се жени в Добрич, и не може мн да ми помогне,така че ще разчитам на вас за съвети.
Сватбата ще е към края на август, засега гостите са около 110 човека  иииии дотук с нещата които знам със сигурност.Всичко останало ми е пълна мъгла  smile За мястото- много ми се иска да е на Калиакрия, но идея си нямам за какви пари говорим. Може ли да ми кажете как вървят горе долу кувертите.Преди няколко страници една потребителка беше писала, че 38,10 лв. е добра цена за човек scratch one-s head, това ли трябва да търся? Другото място, от което съм възхитена е Мелия Ермитаж - преди две години бяхме там за един уикенд и случихме на румънска сватба- беше приказно красиво.Някои бил ли е на сватба там, знае ли как стои въпроса с цените и организацията?
А и още нещо, бях чела, че българската църква вече забранява църковните бракове в събота, защото това било ден за задушници.Знаете ли нещо такова?
Благодаря ви!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: ноември 15, 2010, 14:33:25 »

Здравейте на всички нови момичета!  Hide
bella100 определено има много предприемачи, които има още какво да учат to pick ones nose . Аз имах същият проблем (не с агенциии, но с ресторантите и т.н.). Но има и хора които може да се разчита, и тенденцията е да стават все повече good. Така че не се отчайвай, ще си намериш хората. Аз лично не мога да ти помогна с агенции, не съм ползвала такава, но съм сигурна, момичетата тук ще те напътят.... Успех!!!  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: ноември 15, 2010, 15:21:42 »

mmmmMonawelcome-2
По всички детайли около сватбата има теми в няколко части. Прочети поне последните две части от всяка и ще ти се избистри кое, къде, как. А за останалото ще помагаме с каквото можем.

За "Бижу" и аз споделям хубави впечатления.

Относно моята дилма с регистрацията - реших първо да се пробам в ЕСГРАОН Приморски и едно много мило момиче обработи всички документи, които и занесох без възражение. *YAHOO*Остава да мине през районното.
Активен
bellka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #337 -: ноември 19, 2010, 00:04:37 »

Здравейте,
булките от Варна биха ли споделили какви са цените за кувертите в Димят? Благодаря предварително smile
Активен
bella100
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #338 -: ноември 19, 2010, 07:10:23 »

Благодаря момичета. Ще чакам още препоръки за агенциите.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: ноември 20, 2010, 12:28:13 »

Благодаря момичета. Ще чакам още препоръки за агенциите.

Ами, аз мога да препоръчам само агенцията, която ползвахме за нашата сватба. Не съм търсила конкретно, просто се видяхме с мацката и "рекох и отсекох" (тая дума как е всъщност, никак не ми звучи), та затова нямам информация за никои други. Агенцията е Органза, момичето е Деница.

За Димят - по-назад във Варненските теми момичетата бяха писали - към пролетта беше - различни цени. Така че - ориентировъчно можеш да се информираш, но от сезон на сезон може да не са еднакви нещата, така че за най-сигурно се свържи направо с тях.
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: ноември 20, 2010, 13:53:57 »

Здравейте,
булките от Варна биха ли споделили какви са цените за кувертите в Димят? Благодаря предварително smile
на една сватба, на която ходихме през октомври куверта в Димят беше 41 лв.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: ноември 20, 2010, 16:26:31 »

Някой бил ли е на сватба в хотел Атлант или Парк хотел Европа на Дружба или парк хотел Джоя на Златни пясъци??? Моля ви, ако някой може да сподели мнения, впечàтления ......ще съм много благодарна  smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: ноември 29, 2010, 16:20:21 »

lionelsa и за потърсих, но няма такава информация. Мисля , най-добре ще е да се обадиш и питаш, така ще си сигурна поне че инфото е правилно. good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: ноември 29, 2010, 16:22:31 »

Намерих един много подробен сайт, който публукивах в темата за личните карти. Yes
Активен
bellka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #344 -: ноември 29, 2010, 16:40:08 »

Моля ви да ми помогнете в избора на видео оператор. Препоръчаите ми някого, който да предлага само видео тъй като фотограф вече си имаме. Някой има ли мнение за Лорета видео ?

Благодаря ви предварително.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: