Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 17:58:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 177731 пъти)
libertat
Регистриран
Публикации: 4
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #300 -:
септември 23, 2010, 20:57:09 »
Ох не знам вече
Още съм на вълна ресторант, а почвам да се изнервям! Имам някаква представа в главата си за мечтаната сватба, но повечето ресторанти са за по-малко души, а тези с по-голям капацитет или са с колони или са тесни, на някои храната не е вкусна и малко, а на дуги аспирацията и климатизацията не е наред. Не че съм капризна, но може би защото изчетох целия форум и сега ми е по-трудно да реша, а и пращам цялата информация и снимки на годеника ми и той изобщо не ми помага, а само мърмори че нищо не му харесва, а тези които одобрява са със скъпи куверти, а не му се давало толкова пари?! И ми казва има време, и че като се прибере ще решим, а той си идва края на януари за два седмици и после чак за сватбата през май.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #301 -:
септември 24, 2010, 07:53:02 »
libertat
, постепенно ще се ориентираш. А и щом половинката не се меси, то ще направиш всичко, както ти харесва.
Защо не започнеш с нещо по-лесно. Тематика, цветове на сватбатата, примерен график за деня, модели рокли......
Активен
bubble_dreams
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #302 -:
септември 25, 2010, 15:17:24 »
Цитат на: libertat в септември 23, 2010, 20:57:09
Ох не знам вече
Още съм на вълна ресторант, а почвам да се изнервям! Имам някаква представа в главата си за мечтаната сватба, но повечето ресторанти са за по-малко души, а тези с по-голям капацитет или са с колони или са тесни, на някои храната не е вкусна и малко, а на дуги аспирацията и климатизацията не е наред. Не че съм капризна, но може би защото изчетох целия форум и сега ми е по-трудно да реша,
хахаха либертат, това все едно аз съм го писала с тази разлика, че търся по малък ресторант - за да се успокоиш в същата главоблъсканица съм и това не прави избора по-лесен.
Никой никакви наблюдения ли няма за аква азур?
Също да споделя прясна информация за дамите, които са на вълна халки - съвсем случайно попаднах в Тринкетс, незнам какви са мненията из форумчето за тях и т.н, но бяха много любезни 1гр злато там е 58 лв, цена на изработка по модел от снимка - 70 лв, цена на диамант 18 евро ... ми май това успях да запомня, дано съм била полезна.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #303 -:
септември 29, 2010, 14:23:41 »
Момичета, днес ми попаднаха снимки на ресторант "Хоризонт" и останах така
http://www.facebook.com/pages/restorant-Horizont/163023677044354#
!/album.php?aid=38511&id=163023677044354
Не знам как е изглеждал преди и дали това е обновяване, но ми се струва, че за хора, на които им допада по-нестандартна обстановка, това би било хубаво място
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #304 -:
септември 29, 2010, 17:16:47 »
мишелка това е само терасата, а на терасата е доста рисковано ако завали, малко вероятно е ако има хора на терасата вътре ресторанта също да е празен, така че ако завали ...
а самия ресторант вътре не е нещо прекрасно, на мен лично малко ми е като хамбар (дано не засягам никого - лично мнение)
Активен
Stelastar
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #305 -:
септември 30, 2010, 10:32:31 »
По повод на ресторант за малка сватба мога да препорачам вече изпитания от мен р-т Термал. Преди седмица беше моята сватба и съм изключително доволна от всичко. Много любезен и отзивчив персонал. Бяха изключително коректни и точни с нас. Гостите бяха доволни от храната и обслужването.............това е най-важното.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #306 -:
септември 30, 2010, 17:41:45 »
Мишел, и аз се присъединявам към мнението на Виленцето. Ние като бяхме ходили миналата година да гледаме Хоризонт, питахме за терасата, но ни казаха, че там не е удачно, защото по някое време долу в бара пускат силно музика и се смесва шумът. Освен това наскоро бях писала някъде, че бяхме на сватба в Хоризонт и честно казано обслужването не беше изобщо на ниво
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #307 -:
октомври 08, 2010, 15:59:11 »
Момичета ето, че пак се включвам!
Получих видеото от сватбата. Еми какво да кажа останах толкова разочарована, че няма и накъде.
Първо: Млодоженския клип - песен на Barry White - The first, my last, my everything (ние си я избрахме, страхотна) на коята дават младоженеца с майка му, мене с баща ми и може би 3 кадъра на които сме заедно. Ужас!!!!!
Приготвяне на млодоженеца от майка му на песен в кояте се пее за любов, ама много любов. Чак е някак си перверзно.
Идват в къщи - еми аз все едно съм сирак, няма кадри с майка ми, баща ми и какво ли още не. Само кадри на раздвоен екран с наздравици и правене на общи снимки. Няма кадри как той влиза в стаята при мен, а това го заснеха и аз мисля че е важно. Всички знаете, че ви се променя изражението като видите бъдещият си супруг в този важен ден. Да не говорим за това, че тъй като не получих нито една снимка с майка си или баща си или сестра си, се надявах поне във видеото да има повече кадри. Ама не
Клипа от фотосесията озвучен с песен за раздяла. "СУПЕЕЕЕР"
Да не говорим за това, че в предварителния разговор ние дадохме списък с песни и казахме къде какво искаме.
Толкова се ядосах, че написах мноооооооого гневен e-mail. Отговориха ми веднага като искаха да им кажа какво точно искам в най - големи подробности, за да премонтират филма. Е отговорих, но за сега не съм получила отговор. Надявам се да си оправят грешките!
Та мисълта ми е - казвайте на фотографа кога да ви снима, обяснявайте им обстойно какво искате във видеото си и т. н. Защото дори и да ви кажат че ще си оправят грешките не е същото. Искаше ми се като си пусна диска и да ми стане хубаво, но уви просто побеснях. Не е същото !!!!!!!
Успех на всички булки!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #308 -:
октомври 09, 2010, 22:46:14 »
Леле, tanives...Преследвай ги до дупка, та това си е спомен за цял живот, това са поправими неща, целият суров материал е при тях и е редно да ги оправят!!! Не ги оставяй на мира и ще чакам да пишеш, че вече всичко е наред
Активен
Анелия
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #309 -:
октомври 09, 2010, 23:42:24 »
Привет, tanives. Жалко, че така се е получило и не ти е допаднал клипа. Дано го оправят. А ти на кого се довери за видеото и снимките ?
Активен
Анелия
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #310 -:
октомври 10, 2010, 00:00:37 »
Libertat , от хотелите, които си изброила, Романс е много хубав, но не съм сигурна, дали има капацитет за над 130 души. Голдън Тюлип (Бизнес Хотел Варна) също няма този брой места.
За хотела освен по капацитет, трябва да се ориентираш и ценово. От тези, които си споменала, хотел Елена е много предпочитан за сватби. И цените на кувертите не са прекалено високи. Същото се отнася и за Димят и Орхидея.
Освен тези, които си изброила, можеш да провериш и Корал. Той също има капацитетa, който търсиш.
«
Последна редакция: октомври 10, 2010, 01:56:54 от Анелия
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #311 -:
октомври 10, 2010, 22:43:14 »
Като вече старичка булка, търсила хотел за 130 човека имам мнение по въпроса
Корал твърдят, че могат да съберат 130 човека, ама самата зала, като влезеш в нея, не ми се стори много голяма, и те самите си казват, че последните 20-30 гости ще са в едно доста неприятно отделено място, на което даже и настилката е различна. Абе, кои точно гости ще избереш да сложиш там и те няма да се почувстват втора ръка
. Залата на Голдън Тюлип също е дребничка, но не ми се стори видимо по-малка от тази на Корал. Когато аз търсих, достатъчно голяма зала за комфортно настаняване на такава бройка имаше хотел Ерма на Златните. Ама това лято май никой не е писал да е правил сватба там, така че нямам актуална информация.
Голяма зала има Домът на учения в Св.Св. Константин и Елена. Там малко са неприятни колоните, ама трябва да се види, да си прецени човек.
Корабчето на Сириус не знам какъв капацитет има, може да е вариант.
Хотел Азалия, пак в Константин и Елена, е на пясъка и има голяма зала, не съм сигурна, обаче, дали правят сватби. Може да се пита, обаче. То няма да е активен сезон тогава.
Активен
tanives
Любопитен
«
Отговор #312 -:
октомври 11, 2010, 17:00:04 »
Доверих се на Фотостудио Х. Ако трябва да съм честна, може би аз съм първата булка, която има забележки към тях. Не бях чувала нищо лошо. Но ..... За всичко си има първи път. А и явно това, което съм искала се е разиминавало с техния стил на работа. Е надявам се да удовлетворят всичките ми прищевки.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #313 -:
октомври 11, 2010, 18:08:56 »
Ауу и ние чакаме в момента видеото от тях. Дано при нас няма такива работи.
Активен
tanives
Любопитен
«
Отговор #314 -:
октомври 11, 2010, 22:03:18 »
Не се притеснявай
Anelka
, сигурна съм, че ще е наред. Надявам се да съм някакво изключение, за да не се случва на никой друг. А и ако очакваш нещо лошо, това което ти предлагат ще ти се стори страхотно.
На мен проблема ми беше, че бях с прекалено големи очаквания може би.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...