Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 12:32:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 8  (Прочетена 177407 пъти)

vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 18, 2010, 09:37:41 »

Благодаря момичета, много сте мили, но нека първо преживеем сватбения ден  , че нещо започва да ме хваща предсватбената треска  huhhuh.gif
Активен
bubble_dreams
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #286 -: септември 18, 2010, 10:50:43 »

няма да й се даваш lol) на треската
не остана вече smile
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 18, 2010, 13:31:16 »

Без да подценявам мненията на другите, бих казала, че предсватбената треска е едно от най-хубавите чувства които съм изпитвала.. Така че дали повече положителни и за жялост понякога отрицателни, на човек веднъж(понякога повече) му се случва да ги изживее..така че отдавайте се на емоциите с пълна сила...защото самият ден толкова бързо минава, и накрая остават точно тези спомени..около подготовката и на самия ден.. smile Това е един съвет от една вече минала булка по този път...а да знаете как искам да изживея всичко от начало............... sadsad
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 18, 2010, 13:52:20 »

О, и аз се присъединявам към мнението на reni_vn:) Има моменти, в които ти идва до гуша от детайли...но наистина после остава едно прекрасно чувство... Мъжът ми каза след сватбата: 'беше ужасно изморителна тази организация, но....СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ' lol))
Относно резервацията на ресторанти /bubble_dreams честито и от мен, чета тази темичка, но нямам време да пиша по нея всеки път...smile/ - и на мен от запитвания по e-mail ми отговориха много малко ресторанти, а и така доста по-рано сигурно не отговарят тези, които нямат добра организация и не си заслужават, непрофесионално отношение е това! Тук из темичките има доста отзиви за ресторанти - дано да ти служи за насока, на мен лично много ми допада Sea side  в морската градина - за доста по-малка сватба е, но е с гледка към морето, има басейнче, много харесват от кованото желязо столчетата, има вариант и за вътре  - моя колежка беше ходила на сватба там и много ми харесаха снимките като обстановка...Но това просто от странични впечатления:) Аз като търсих бях изчела цялата тема тук за години назад и си бях направила списък с препоръчани хотели и ресторанти...Все пак изпитаното е най-добро!:)Успех с организацията и ако може да помагаме с нещо - с радост!:)
Активен
bubble_dreams
Новак
*

« Отговор #289 -: септември 18, 2010, 15:50:16 »

Благодаря Milataaa, В Sea Side съм била няколко пъти, но ми се струва, че не е подходящо за сватба.
Все съм ходила в студено време, закритата част на ресторанта е доста мъничка, но пък за рожден ден или друг повод е чудесно.
Аз също изчетох темите за ресторантите, но за момента още се лутам, тези които ми харесват са големи, за по-малките няма много мнения и така...
Някой бил ли е в Детелина?
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: септември 18, 2010, 19:44:27 »

Аз съм била в Детелина на Златните, от Свободния към Журналист..ако е същия. Бяхме в градината(или по-точно на нещо като веранда), беше много приятно..само че ние бяхме през май и беше адски студено.. Иначе за вътре нямам наблюдения като цяло..но не ми хареса особено
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: септември 18, 2010, 20:09:17 »

Сега се сещам за още един вариант, само че не знам какво търсите - по-луксозна обстановка или романтична визия:) Понеже мъжът ми е музикант, бяха свирили на сватба в Романтика - Галата, беше очарован много от мястото - със собствен плаж, гостите на терасата...гледка към морето, даже ние първоначално искахме там, но преценихме че е малко за нашите гости. А и при този вариант има опция за извозване на гостите с корабче до там, което е много романтично...Ще мисля ако се сетя друго:) Сега изведнъж ме просветли мисълта, а...иначе бях правила запитване по и-мейл през техен сайт  - отговор никакъв:)
Активен
bubble_dreams
Новак
*

« Отговор #292 -: септември 19, 2010, 09:36:43 »

да, заради градината и верандата ми хареса детелина, но явно всичко е като за снимка
набелязала съм още няколко
Много ми хареса
Мелиа Гранд Ермитаж – зл.пясъци - но мисля, че е доста огромен и не е подходящ за по-малки сватби, ако някой знае дали имат няколко зали ще ми е полезно да знам
Слънчев Ден - ресторанта много ми хареса
Романс
http://www.hotelslavey.com/
Оазис
http://www.aquaazur.com/restaurant.php?lang=1
Май тези останаха след отсяването, ако някой ги е посещавал по повод или без да споделя smile
Milataaa, Романтика на Галата имат ли вътрешна част, защото може да е студено?
Активен
vilenceto
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 19, 2010, 13:17:38 »

bubble_dreams
аз също съм била на "Романтика" и го мислехме като вариант за нашата сватба, но там има доста "но"-та, пътя с кола до там е много труден, колите се спират доста далеко и след това се слиза по един баир. Наистина е много романтично с корабчето, но гостите трябва да се съобразяват с това корабче, което не мисля че ще работи по-късно от 00:00 часа, а ми се струва много сложна работа да изкчваш баира посред нощ. Вътрешна част има, но не мисля, че е подходящо за сватба, малко простее. Иначе наистина ако е хубаво времето е невероятно красиво, но си е рисковано - ако завали.
За останалите ресторанти, които питаш нямам лични впечатления, но ти препоръчвам да видиш и в Спа Хотел "Орхидея" - много красив хотел, имат една зала , която е за около 35-40 човека , в която аз просто се влюбих, но нашите гости са доста повече (даже се шегувахме с милото, че за тази зала си заслужава да посъкратим гостите  laugh ) аз даже имах оферта от тях, ще се поразровя из архивите и ще ти пратя инфо на лични.
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 19, 2010, 17:27:41 »

Слънчев Ден - ресторанта много ми хареса
Романс
http://www.hotelslavey.com/
Оазис
http://www.aquaazur.com/restaurant.php?lang=1
Май тези останаха след отсяването, ако някой ги е посещавал по повод или без да споделя smile
Milataaa, Романтика на Галата имат ли вътрешна част, защото може да е студено?

Нашата сватба беше в хотел Романс (малката зала)...останахме много доволни...ако имаш въпроси питай- насреща сме smile

Wink
Активен
libertat
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #295 -: септември 20, 2010, 17:34:55 »

Здравейте  smile Отскоро чета форума и реших и аз да се присъединя към бъдещите булки през месец май. Още не е определена дата, защото годеникът ми не е в България. Датата ще се реши средата на януари и ми е малко притеснено дали ще намеря подходящ свободен ресторант, защото напръв поглед като разгледах снимките в сайтовете на повечето хотели с ресторанти, харесах - Ресторантите на хотели- Димят, Мелиа Гранд Ермитаж, Аква Азур, Арабела, Астера, Романс, Палас, конферентната зала на хотел Елена, Бизнес хотел Варна и още 2-3 които са подвъпрос. Нашата сватба ще е с околко 130 гости което затруднява избора ми. Още не съм обикаляла, нито съм звъняла да попитам за оферти, но не знам защо все си мисля, че е прекалено рано.
И сега идват моите въпроси към вас- Сещате ли се за други големи ресторанти и знаете ли как вървят кувертите в тези които съм изброила?
Благодаря предварително  smile
Активен
bubble_dreams
Новак
*

« Отговор #296 -: септември 20, 2010, 19:29:38 »

Благодаря Ви момичета, много сте мили наистина!

Тони как е в Романс, можеш да ми пишеш подробности на лични за обстановка, обслужване, цени и тн

Libertat - добре дошла и на теб! Виждам, че сме на една вълна, мисля, че ресторантът в Астера от изброените и този на Мелия е с най-голям капацитет. За Бизнес хотела не съм чувала много добри отзиви, но и си мисля че капацитетът на залата няма да е достатъчен, но може и да греша.

Аз също си мислех, че започвам прекалено рано, но всички момичета ме успокоиха, че е по-добре по-отрано да се започне всичко, за да няма тичане много в последната минута.
Активен
vilenceto
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: септември 23, 2010, 11:06:48 »

Момичета,
тъй като из варненската темичка доста се споменава името на Максим от Ескпейп, да ви съобщя, че вече не е в "Ескейп", а заедно с още едно от момичетата от Ескейп - имат собствен салон, ако някой търси координати да пише на лични.
(ако поста ми се счита като реклама -няма проблем да го изтриете  smile )
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 23, 2010, 11:20:06 »

Аз определено се интересувам от новите му координати, защото съм много доволна от начина му на работа.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 23, 2010, 17:30:44 »

Libertat, аз мога да ти дам инфо за ресторанта на Бизнес хотела, защото нашата сватба беше там.
Първо, за 130 човека категорично не става nea Те твърдят, че капацитетът му е 110 човека, но ние бяхме малко под 90 човека и според мен това е максимумът му.
Все пак ще споделя инфото за други момичета, които биха се интересували. Единствената ми забележка е свързана с това, че имат само един климатик - сватбата беше на 17 юли и беше много топло (всъщност не знам доколко е удачна тази забележка, защото около месец по-късно бяхме на сватба в Хоризонт и там беше също ужасна жега... та мисълта ми е, че не знам при такава жега и толкова хора доколко проблемът е в климатика ... оф, отплеснах се нещо  tease). Иначе от всичко друго сме много доволни - обслужването беше на изключително високо ниво, храната беше отлична, цените - нормални (38,10 лв. за салата, предястие, основно, следястие и такса сервиз). Според мен този ресторант е добър избор за средноголеми сватби, ако не ви се занимава да ходите по курортите  Wink
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: