Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 06:36:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 8
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 8 (Прочетена 178225 пъти)
Maria_I
Ентусиаст
Публикации: 62
Отг: Сватба във Варна - 8
«
Отговор #60 -:
юли 28, 2010, 09:45:27 »
Milataaa
, много оригинална покана, много ми харесва. А роклята на
pil4ata
е невероятна
.
Активен
pil4ata
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #61 -:
юли 28, 2010, 10:07:02 »
Много Ви благодаря момичета, че ми харесахте роклята
, аз много разчитам и на странично мнение!
Поканите на Милатааа са невероятни, идеята е изключително новаторска
Много ми допада, понеже е нещо извън "рамките" на традиционните покани. Поздравления за избора!!!
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #62 -:
юли 28, 2010, 10:20:08 »
Milataaa, страхотна е поканата!!
Аз, като човек занимаващ се с подобни неща, смея да кажа, че е уникална!!!
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #63 -:
юли 28, 2010, 20:14:11 »
Вчера си взех украсата за масите и поръчах букета.За ръката на кумата поръчах грибва от естествена роза.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #64 -:
юли 28, 2010, 20:33:21 »
Благодаря,момичета! Много мило ми стана като прочетох мненията ви
Отдавна ми се въртеше идеята за покана със снимка, но годеникът ми имаше опасения, че няма как да постигнем изпипаната визия на готовите покани. И точно отчаяно си се рових в интернет една вечер да гледам снимки на професионални фотографи и попаднах на сайта на един от София - видях идеята за покана и ахнах, но вдигнах рамене и си казах - чааак София. Споменах на годеника ми, той се свързал с момчето и ми се обади невероятно ентусиазиран - 3.50 на бройка, изработка за три дни и като прочетохме примерните текстове и цялата концепция за поканата се влюбихме, абсолютно единодушно приехме идеята, много ни допаднаха и хумористичните текстове. Даже момчето ни предложи за подарък да имаме диск с музика на Данчо /след като се заговорили кой от нас с какво се занимава/ и в опаковка с наша снимка..Аз се тупнах по челото - никога не ни беше хрумвало, при положение че Данчо всеки ден записва в студиото..страшно се възхищавам на креативни хора. Благодарна съм и на нашия приятел - Емил Пенчев - който е професионален фотограф и ни направи сесията /той ще снима и на сватбата/, много разчупени идеи имаше
Даже съжалих, че не можем да използваме още снимки :)Ето линк - как горе-долу изглежда в готов вид поканата..
http://nmitev.com/svatbeni-pokani.php
Благодаря на интернет, иначе нямаше и да чуя за идеята на този човек! Всеки ден ми се доказва, че даже и когато положението изглежда критично /ние нямахме никакво време/, нещата се нареждат по един прекрасен начин. За един ден нахвърлихме идеите за текстове по негови жокери..Изпратихме му снимките и текстовете на обяд в понеделник, следобед ни върна готов проект и утре вече ще са при нас. Ако и на живо изглеждат така добре, направо ще подивея от радост. Ще пиша утре!
Междувременно успях вече да кача още няколко снимки от фотосесията ни в албума :)Вече няма проблем с качването.
«
Последна редакция: юли 28, 2010, 21:30:44 от Milataaa
»
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #65 -:
юли 28, 2010, 20:51:52 »
Леле , liony2000 , твоята сватба била съвсем наскоро
Сега ви прочетох историята - много сладко сте го измислили
Пожелавам ти всички последни щрихи да стават с лекота и да дооформят една страхотна сватбена картина! Даже не мога да си представя какво вълнение ще е за децата ви и за вас!!!
Между другото моля за помощ - насочете ме към магазини , в които мога да намеря официална ризка за 4 г. шаферче момче и шаферска рокля за 4 г. момиче - по възможност да не е натруфена като повечето.
«
Последна редакция: юли 29, 2010, 00:29:02 от Milataaa
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
юли 29, 2010, 13:36:16 »
Това, което случайно съм мяркала е един магазин на Владислав, от страната на пощата, под него има шивашко ателие, та там има детски тостюмчета. И в магазина на Контеса имаше изложени детски неща. Ама за натруфеността не гарантирам. Просто съм мяркала дребни дрешки, не са ме интересували за да се заглеждам. Поне за момичешката рокличка със сигурност можеш да занесеш снимка на нещо, което ти харесва и да ти го ушият от ателието, което ти шие роклята. Ако няма нищо приемливо по магазините.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #67 -:
юли 29, 2010, 21:10:44 »
Благодаря, pebbles
Ще опитам да видя там, а утре ще питам колко би струвала приблизително в ателието за малката шаферка рокличка, ако не ме стресират с цена - съм за
Даже нямам идея на какви цени варират.
Иначе днес получихме поканите - на живо са още по-разкошни! Сложих снимка и на готовата покана-леки, компактни , гланцирани ...въобще съм очарована от изработката, днес и всички колежки много ги харесаха, което ме направи още по-щастлива
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
юли 29, 2010, 22:10:45 »
Milataaa
, очарована съм от поканите ви
С голям интерес ще следя подготовката за сватбата ви - очертава се да е много забавна и идейна
pil4ata
, роклята е много нежна и определено се различава от това, което виждам навсякъде.
liony2000
, на коя дата е вашата сватба?
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #69 -:
юли 29, 2010, 22:17:23 »
Благодаря, lionelsa
Искам и аз да на свой ред да се възхитя - колко невероятно романтична визия си имала!!! Разкош
От вчера си имам темичка
и там ще поразказвам така все късно вечер
за идеи и до къде сме стигнали
Аз най-много се надявам да не вали, за да можем да се насладим на сватбата край басейна - понеже сме си поръчали факли край него , салчета със свещи, летящи балони, които се палят...На тези неща ще се наслаждавам най-много
Активен
pil4ata
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #70 -:
юли 30, 2010, 07:09:28 »
lionelsa, радвам се, че ти допада роклята ми, въпреки моето некадърно снимане
та затова съм без глава, не че съм го направила умишлено, но това беше единственият ъгъл, от който можех да си снимам цялата рокля. Даже от бързане, понеже е тайна от младоженеца, забравих да си пусна шлейфа, да си сложа на раменцата шала, който ми е към роклята и да се видя с булото, което е дълго до земята. При първа възможност ще си поправя грашката
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #71 -:
юли 30, 2010, 08:03:10 »
Относно шаферските роклички - ние поръчахме на децата не сестра ми от Контеса. На малкото (9г.) взехме под наем , защото й пасна идеално , а на другото дете (12г.) поръчахме да ушият по техен модел. Стана доста сполучливо , но не се сещам колко пари взеха за ушиването. Страшно бързо забравям. Някъде до 100лв беше. Там няма кой знае какъв добър избор на детски рокли , но пък майка ми и едното дете там си шиха роклите и изпълнението беше много добро .
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #72 -:
юли 30, 2010, 08:46:22 »
Момичета, преди известно време доста се обсъждаха фризьори от Варна. Чета ви отзивите, гледам снимките и всички сте много красиви. Направо се обърках към кого да се обърна за прическата си
Нищичко не разбирам от прически, даже в ежедневието си трудно се ориентирам каква да избера
Затова се нуждая от човек, с когото можем заедно да обсъдим в зависимост от моя тип коса, външност, ефект, който целя, роклята, каква прическа е най-удачна. Има ли фризьор във Варна, който би го направил? Там е работата, че в момента съм с коса до към средата на гърба, което на мен не ми отива особено. Та обмислям евентуално и да я отрежа, ако фризьорът ми го препоръча. Тъй като това не е лесно решение, много се колебая към кого да се обърна. Другото лошо е, че няма да мога да отида при повече от един, освен по спешност-ще сме във Варна за около 2 дни. Затова ще съм ви много, много благодарна за лични впечатления
Активен
krem4o
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #73 -:
юли 30, 2010, 08:55:07 »
Цитат
Между другото моля за помощ - насочете ме към магазини , в които мога да намеря официална ризка за 4 г. шаферче момче и шаферска рокля за 4 г. момиче - по възможност да не е натруфена като повечето. smile
Можеш да погледнеш в Зара(детската) в Гранд Мола,имаше страхотни бели роклички и не натруфени аз оттам мисля да купя на дъщеря ми за кръщането.а може и в Бенетона и въобще в обикновенните магазини за детски дрешки има избор на такива роклички.Успех на вси4ки в подготовката!
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #74 -:
юли 30, 2010, 09:40:40 »
krem4o
подкрепям те с избора на магазини.
Според мен е много по-хубаво и естествено децата да са с дрешки от такива магазини, отколкото костюм/шаферска рокля от булчински салон. В днешно време има такова разнообразно предлагане, че да ти се завие свят.
Моите племенници (на 4 и 7 - момченца) ще бъдат с ризки и панталончета. Сестра ми често им купува ризи точно от Бенетон. Малкия преди време даже искаше и вратовръзка да има защото тати имал и той искал да прилича на него.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...