Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:46:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244280 пъти)

unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: декември 30, 2010, 11:08:46 »

Момичета, моля за малко идейки за рокля. Бях решила, че искам този модел за сватбата си, но визията на ресторанта промени цялостно представите ми. Търся етно рокля, малко тип самодива. Може би нещо с висока талия, с широк колан под бюста. И деколте, което да дава достатъчно свобода на бижуто да се вижда. Ще бъда със златна пендара (подарък от баба ми), която е сравнително голяма.
Средновековните рокли, които ми излизат като търся в гугъла, са все с дълги ръкави. Сватбата ще е август, така че няма да е много комфортно така. А като търся с дума етно повечето резултати са шарени летни роклички. Надявам сте ме разбрали, че напоследък и аз не се разбирам  smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #301 -: декември 30, 2010, 18:06:19 »

Споредм не е удачен вариантът с рокля без презрамки, право бюстие с коланче под бюста и права надолу  Wink
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 03, 2011, 14:39:06 »

unicusbg не знам от къде си, но когато аз си търсех рокля в Плевен имаше 3-4 магазина, пълни с такива рокли... с висока талия или по точно с колан под бюста и леко разкроени от него на доло с прави деколтета или тип сърце и с презрамки които на повечето модели се махаха.
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 03, 2011, 22:42:53 »

Здравейте момичета!  butterfly
Толкова се радвам, че открих тази тема. Прочетох я почти цялата и опитах няколко пъти да се регистрирам и първо бях малко тъжна, защото не ставаше, но накрая като по чудо се пльоснах и аз тук. И аз съм бъдеща булка, има толкова много неща, които искам да науча, имам и толкова много въпроси да задам, ще се радвам да си бъдем интернет приятелки покрай случващото се с всички нас и да споделим весели моменти и радости.
Все още не съм избрала нито рокля, нито прическа, това е главното, което ми се върти в главата. ту искам ужасно пухкав обръч, ту нещо като дълга нощничка от тюл... лошото е, че по принцип не знам какво искам и много лесно си меня настроенията, хубавото е, че до сватбата има повече от година, защото мислим да е 2012 лятото, ако света оцелее...  shok cray funnytooth Набелязала съм си няколко модела с обръч и няколко без, ще ги кача утре за да ги видите и да изкажете мнение.
Най - много се притеснявам за това как ще ми ушият роклята, защото на бала ми я орезилиха... ще се налага да спя в ателието и милиони шивачки ще реват  cat witch
Както и да е, исках да се отбележа, че от днес съм редовна читателка и коментаторка на тази тема.  diablo
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: януари 04, 2011, 00:23:19 »

Честито и добре дошла  smile Успех в подготовката, тук ще намериш много полезни неща и много отзивчиви и мили момичета:) Покрай моята подготовка тук имах едни от най-хубавите емоции smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #305 -: януари 04, 2011, 11:23:34 »

Добре дошла и от мен!Аз пак ще се повторя, но избягвам да се влюбвам в модели по снимка, защото ме е страх после да не се разочаровам като я облека  crazy
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #306 -: януари 04, 2011, 11:25:35 »

manuela_dobromir, добре дошла. Сигурна съм, че тук ще намериш отговорите на въпросите, които те вълнуват и всички ще бъдат съпричастни с твоето вълнение. Нищо чудно и да намериш много нови приятелства. Успех с подготовката и умуването на рокли и прически.  tease
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: януари 04, 2011, 13:52:45 »

Момичета, БЛАГОДАРЯ за топлото посрещане!  Sunshine
Mariaid, и аз съм на твоето мнение за роклите от снимките, защото почти никога не стават същите, а и по красивите снимки от интернет е приложен много Photoshop, който изкривява представите ни. Роклята ми за бала беше от снимка. И накрая когато си я получих нямаше почти нищо общо с това, което исках. Не приличаше на тази от снимката, беше с някакъв промазан плат, сплескана, бях с обръчи ( 3 ), имаше сако, което беше ушито по най - простия начин, въпреки, че им бях казала да е по друг начин, но пък какво, нямаше връщане назад и си я взех.
За сватбата ми поне ми се иска всичко да бъде точно, и за да се подсигуря, ще поръчам ушиването по - рано, за да може да има време за поправки.
Ето няколко модела, които много ми харесват, но абсолютно не вярвам, че такова нещо могат да ми ушият.

Като страшно много се впечатлих от роклята на една съфорумка тук - leni_beni_

Нейния вариант е едно към едно с оригинала от снимката, с малката разлика, че този от снимката е направен супер изкуствен с Photoshop.

Видях, че и друга бъдеща булка от форума харесва тази рокля, дори май в първите страници на темата беше пуснала тази снимка, аз също много харесвам роклята, не е скъпа, има я в един онлайн магазин за булчински рокли.

Тази незнам дали е редно да я качвам, но ако има възражения ще я махна, преди месеци я видях в някой форум, може и този да е бил и много ми хареса и я запазих, да си я гледкам.

А тези ръкавици ми допадат страшно много

Това е за сега от мен момичета, надявам се да ви харесат роклите и да черпите идеи от тях, за бъдещото събитие, аз лично все още съм много объркана и незнам кое ще е най - добре... Ту искам да съм много пухкава като принцеса, но се притеснявам че ще стои изкуствено и като ме вдигне младоженеца ще шупти отдолу, а пък с другите се притеснявам, че няма да имам достатъчно тежест на булка, но затова пък мисля първо да меря меря рокли и ще преценя, макар че наистина вече клоня към по обраните модели без обръч.  Doubt
Активен
abs_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #308 -: януари 04, 2011, 14:03:16 »

Здравейте! Моята сватба ще е на 26ти февруари, а предложението получих на 22.12.2010. smile
На сватбата ми ще съм в 5ти месец и много се чудя кога да почна да търся рокля, явно няма да успея да си направя нещо по поръчка, защото тогава няма да знам дали ще ми стане. Още нямам коремче, но след 2 месеца не знам изобщо как ще изглеждам и много се притеснявам. Иска ми се да съм с наистина красива рокля, пък макар и бременна. Освен това и цените не знам как вървят, предполагам, че ще търся рокля в София, до около 500-макс. 800лв. Как мислите, дали ще мога да намеря нещо подходящо и ако има момичета, които са били в моята ситуация - как избрахте роклята?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #309 -: януари 04, 2011, 14:15:46 »

abs_, като ти прочетох поста се сетих за сватбата на Константин и Надето (колкото и тривиално да "звучи"). Тя беше в осми месец, мисля, а изглеждаше прекрасно. Една моя приятелка също се омъжи в 5-тия месец и преди като я бях виждала си имаше голямо коремче, а на сватбата не личеше - роклята й беше с обръчи и отгоре тясна и много добре изглеждаше. За нея мога да ти кажа със сигурност, че тя избра роклята в последния момент, именно защото не знае как ще изглежда на сватбата, но роклята беше с връзки отзад, за да се регулира. Ходи мери от сега рокли да видиш какво ще ти хареса, пък то времето ей сега ще си дойде и за купуването. И нали знаеш, че бременната жена е най-красива, така че няма място за притеснения. И успех! smile
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 04, 2011, 14:38:02 »

Бебче, страхотно!  Girl_hide yahoo
Не се притеснявай, имаш време, макар и не много, а и до 500 - 600 лв все ще намериш нещо прилично. В София по принцип съм чувала, че е по - скъпо, ако не намериш на сносна цена, пробвай в асеновград има един много добър магазин в началото на града преди моста, т.е. преди първия мост. Шият добре има готови рокли красиви.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 04, 2011, 15:07:19 »

Една братовчедка на милото се омъжи миналия февруари, бременна и беше с по-нетрадиционна според мен поне рокля. Роклята беше с ниска талия, леко набрана горе и с много интересен цветен колан, които привличаше вниманието и коремчето почти не личи на снимките. Отзад е на връзки, за да се регулира.
Слагам подобни снимки.

Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: януари 04, 2011, 17:12:03 »

Ето няколко модела, които според мен са подходящи за бременна булка.  yahoo heart

Активен
abs_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #313 -: януари 04, 2011, 17:17:02 »

Благодаря ви!
И аз си мислех за нещо, подобно на последните снимки. Аз съм и доста ниска, предполагам, че този модел издължава малко. Зависи и колко ще ми порасне коремът, но явно още сега трябва да започна с търсенето и да пробвам различни варианти.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 04, 2011, 21:48:03 »

Честито, abs_ - и за двете хубави събития:) И аз  мисля, че бременната жена излъчва особена красота и важното е роклята да е нежна и женствена smile Ще я познаеш може би с повече мерене месец-два преди самата сватба:) Аз лично също много харесах как изглежда Надя на Коцето като бременна булка:)
По принцип от личен опит знам, че докато не мериш различни, но наистина различни модели рокли, дори такива, в които не се си представяме е най-добрият начин да прецениш кое ти отива и кое не. Аз пробвах всякакви варианти, след което се убедих, че еди си кой силует ми стои добре и си го уших smile Ако шивачката е добра, няма изненади. Но разбира се най-хубаво е да се видиш с готова рокля, в която да се влюбиш:) Успех smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: