Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 00:06:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 244309 пъти)
s_koleva
Регистриран
Публикации: 6
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #165 -:
септември 16, 2010, 20:26:44 »
Здравеите!Аз съм бъдеща булка
.Сватбата ми е на 26 март.Надявам се тук да мога да намеря полезни съвети за роклята, ресторанта и организацията като цяло.Много сам развълнувана
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #166 -:
септември 16, 2010, 20:43:12 »
Честито, s_koleva
Може и да кажеш от кой град си /ако не си споменала - извинявам се ако си:)/, така ще знаят кои момичета ще са ти по-полезни:)
А роклята на Michelle - УНИКАЛНА!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #167 -:
септември 16, 2010, 21:28:44 »
s_koleva
добре дошла към групата на бъдещите булки ,сигорна съм че всички от нас ще ти помогне с удоволствие.
Активен
s_koleva
Регистриран
«
Отговор #168 -:
септември 17, 2010, 06:54:32 »
Извинявайте
Май наистина съм забравила да спомена откъде съм - от София
Тук има много бутици и много много рокли, доста работа ме чака
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #169 -:
септември 17, 2010, 08:40:36 »
здравейте момичета, искам да кажа, че във вторник посетих магазина на Палона Фешън и останах много доволна. Хората бяха супер мили и компетентни, нямаше много модели в магазина, но се разбрахме когато получат роклята която си избрах от една снимка на техни клиенти, да ми се обадят да ида да си я премеря. Иначе мерих 3 други рокли- еднакъв модел, но ми ги дадоха, за да избера цвят... да се види кое ще ми отива най-много. Освен това ми казаха, че може да ми се направи всякаква корекция и роклята да е каквато аз кажа, понеж аз имам идея как искам да изглежда. Като отида за другата рокля, обещавам да се снимам и да кача снимки.
Активен
s_koleva
Регистриран
«
Отговор #170 -:
септември 20, 2010, 13:25:09 »
Здравеите момичета.Пиша ви, за да ви кажа колко съм ядосана.Тази сутрин докато идвах на работа, видях един бутик за рокли и реших да вляза.Казва се FEDE и ви казвам да не ходите никога там!Обслужването им е под всякакжа критика!Може би защото изглеждам по-малка, решиха че не явно не съм "потенциална клиентка" и не ми обърнаха никакво внимание!Трябваше да им вадя думите от устата буквално!На всичкото отгоре роклите бяха мръсни от вътрешната страна!Страшно съм разочарована!Дано това не е практика навсякъде!
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #171 -:
септември 20, 2010, 13:52:33 »
s_koleva
първо поздравления за насрочването на голямото събитие.
относно това, което ти се е случило днес, за жалост това е практика в повечето сватбени салони и въобще сватбени услуги. Повечето от хората занимаващи се с сватбени услуги не отдават същото значение на сватбения ден като нас, просто през тях миват стотици младоженци и сякаш им е все тая.
Относно мръсните рокли, много са малко салоните в които ще видиш абсолютно чисти рокли, това е причината и когато избереш своята по възможност да ти я направят по поръчка, за да знаеш, че си е лично твоя и друг не я е обличал.
Пожелавам ти това да е първия и последния път, в който се разочароваш от хората ангажирани в сватбения бизнес. Дано отсега нататък да срещаш само истински професионалисти, които изживяват заедно с вас вълненията от така важния за нас-младоженците- сватбен ден.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #172 -:
септември 20, 2010, 14:17:56 »
Аз не съм улучвала мръсни рокли ,но за отношението на някой продавачки наистина е под всякъква критика.Когато в началото бях тръгнала да оглеждам ориентировачно нещата се натъкнах на една госпожа собственичка на един свадбен магазин в Бургас- "Мадам М" в който направо ме отврати отношението и ,през цялто време не спря да плюе конкоренцията.Все пак се съмозабравят понякога ,независимо че минаваме стотици булки и младоженци ,те са длъжни като са застанали там да ни обслужват поне с усмивка ,все пак оставаме маса пари в тези магазини.А и най важното е че като не ни обърнат те внимание има други бутици ,където ще намерим по добро отношение.Избора винаги накрая е наш. :)Така че мили момичета не се ядосвайте на отношението на невъзпитаните хора, по скоро с усмивка се погрижете за свадбеният си ден, за да може да бъде незабравим.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #173 -:
септември 21, 2010, 00:29:06 »
За мен лично най-важният критерий при обиколките ми беше - качествена изработка, добро обслужване и цена, от която да не ме заболи главата
3 месеца преди сватбата четох тук за едни цени от по 2000 лв и ми прилошаваше:) Конкретно говоря за Варна, в други градове не съм обикаляла: в Holiday Sona има една ужасна продавачка, за която съм чела доста лоши отзиви, хубаво е който държи магазина да пропрочита форумите, надменна, ужасна, отврати ме, въпреки че магазинът има хубави рокли на цени от порядъка на 800 лв, в Росица котюр ме върнаха 20 мин преди да им изтече работното време да дойда друг път и не се върнах /моя приятелка си уши роклята при тях и беше доволна, въпреки че цената надмина 1000 лв заради дантелите тук таме из нея/. Обиколих други знайни и незнайни магазини, а си бях наумила по-различна рокля. И попаднах на Casa Bianca - смешното беше, че е на 2 метра от нас, а последно там отидох:) Искам да кажа, че отидох със снимки на 3 различни рокли и казах - от тази това, от онази онова, не чух мърморене като в други ателиета - ама няма как да стане, не си го причинявайте... разпечатаха снимките, казаха ми цена по-ниска от посочените дотук и се хвърлих през глава, последваха 4 проби, много мило отношение, идеи от тяхна страна, които се оказаха страхотни в последствие - с две думи те сбъднаха роклята ми мечта и даже я направиха по-хубава от представите ми! Не им правя празна реклама, просто те наистина заслужават да бъдат похвалени. Всеки има различен вкус - всяко момиче си има своя мечта, рокли не могат да се сравняват, но важното е да откриеш хората, които да уважат мечтите ти и да ги сбъднат! Съотношението качество-цена е страхотно, много бях доволна, че и ми направиха чантичка в цвят на роклята ми, която стана като бижу...Тук има малко снимки:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=113799&id=114910508565138&fbid=115448125178043&ref=mf
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #174 -:
септември 21, 2010, 15:02:39 »
Milataaa роклята ти е страхотна, поздравления. А какво да ги мислим продавачките, все пак и те са хора, не може винаги да са в настроение.
трябва да сме над тия неща, все пак салони много и ние сме тея които дават парите (без значение дали 300 или 3000), така че пожелавам на всяка булка да открие своята рокля мечта, а ако това се случи повярвайте ми отбошението на продавачката няма и да го забележите
!!!!
Активен
s_koleva
Регистриран
«
Отговор #175 -:
септември 21, 2010, 15:36:07 »
Аз лично държа на това да ми обърнат внимание и то не защото съм префрцунена, а защото разчитам на това че продавачките знаят и разбират от рокли повече от мен.Например днес бях в M.Tyler.Очарована сам.Там ми се обясни за всяка една рокля по отделно - материи , силует , цена.Пробвах 12 рокли.И най-интересното беше ,че когато някоя не ми стоеше добре това ми се казваше за разлика от почето салони, където каквото и да облечеш "ти стои невероятно".Според мен доброто отношение е основна тактика за печелене на клиенти.Аз повече в салона, за който ви разказах онзи ден няма да се върна.За мое голямо щастие бюджетът за сватбата ми е голям и мога да си позволя да си купя 2 рокли от там, но няма да го напражя именно заради отвратителното им отношение.Няма и как да си харесам рокля в такава обстановка.Смятам че ролята на продавачките не е само да ти помогнат да си облечесх роклята и после да я съблечесх, а да ти създадат усещането че си специална!
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
септември 24, 2010, 04:01:14 »
Здравейте момичета!
Случайно в моето среднощно сватбено щъкане из интернет
, попаднах на един интересен сайт на салон за рокли в София. Извинявам се, ако има някъде коментар за този салон, но ме заинтрегува и го намирам с доста интересни модели. Хубавото е, че се отваря каталога със снимки на целия екран и може да се види роклята съвсем от близо. Имат оригинални съчетания и с аксесоарите. Въпросът ми е, дали някой е запознат с този салон, цени и тн.? Мерси!
Ето го линка:
http://www.lita-wedding.com/
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #177 -:
септември 29, 2010, 16:01:27 »
Попаднах на тази доста смела и нестандартна булка и реших да я споделя с вас
http://blisstree.com/feel/wedding-gown-white-is-out/
Активен
elivesko
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #178 -:
септември 29, 2010, 16:45:26 »
Цитат на: госпожица в септември 29, 2010, 16:01:27
Попаднах на тази доста смела и нестандартна булка и реших да я споделя с вас
http://blisstree.com/feel/wedding-gown-white-is-out/
Явно наистина черното е на мода ! Харесва ми но не съм толкова смела !
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #179 -:
септември 29, 2010, 20:23:58 »
Аз пък за първи път виждам черна сватбена рокля....Определено не бих се осмелила...
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...