Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 01:36:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 243995 пъти)

iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: септември 02, 2010, 12:09:20 »

момичета искам да ви попитам някоя от вас има ли впечатления от този салон  http://paloma-fashion.com  и знае ли какви са цените... харесах си няколко модела, но не знам дали си струва да се разхождам изобщо...
Активен
Zoritz
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #136 -: септември 02, 2010, 12:29:31 »

Здравейте,
Четох по форомите, че някъде шиели на ишлеме рокли на Demetrios, на ниски цени. Някой да знае за къде става на въпрос?
Активен
Пламена
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #137 -: септември 02, 2010, 12:34:55 »

vilenceto  аз съм от малък град и тук сватбени салони няма  nea и освен това сватбата е в неделя... няма време. Ще я нося каквато е....  няма на къде cray Оставиха си ръцете тия..... ще ги помня цял живот.

А аз никога не съм била дебела... просто няма как да съм отслабнала толкова много. Все едно е правена за друга. Ама карай ... каквато е! Пак ще се омъжа с тясна или широка рокля - там съм  yahoo
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: септември 02, 2010, 12:57:03 »

Пламена, в крайна сметка от всички сватбени снимки, които съм изгледала красотата на булката не е в роклята, красотата идва от пламъка в очите и любовта помежду ви, сигурна съм, че ще бъдеш прекрасна булка. Сватбата е празник на любовта, не на роклята  blum
пожелавам ви приказен сватбен ден и ще очакваме разказче smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: септември 02, 2010, 13:19:40 »

Спокойно Пламена , в началото ще обръщаш внимание на тия работи ,а като забият тъпаните и започне празника хич няма да се сетиш за роклята.А и vilenceto е напълно права за това което е написала.
Активен
Пламена
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #140 -: септември 02, 2010, 13:21:47 »

благодаря ви много smile

все пак ми искаше всичко да е перфектно, но пък така след време ще се сещаме и ще се смеем на някой такива изцепки  pardon
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: септември 02, 2010, 13:29:16 »

благодаря ви много smile

все пак ми искаше всичко да е перфектно, но пък така след време ще се сещаме и ще се смеем на някой такива изцепки  pardon

Тези изцепки правят празника по весел. smile
Активен
franseto
Ентусиаст
**
Публикации: 53

бъдещ сватбен агент ;)

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: септември 05, 2010, 22:00:11 »

Привет от мен Wink

Извинявам се на всички които очакваха да покажа прекрасната ми рокля, но покрай лудницата около сватбата така и не намерих време да я снимам. Единствените ми снимки са тези от самия ден, а и за съжаление никой не се сети да ми поснима роклята. От слънцето пък всичките камъчета така блещукаха и от фунийките като се движех, че не можеше да се види точно как са декорирани на снимките. Но ви уверявам ( и за което съм най-щастлива ) е, че дантелата беше декорирана точно като на модела който си бях харесала ( имам снимка в галериата). Надявам се колкото можете да видите от снимките, но да се насладите на прекрасната ми рокля smile

Пожелавам успех на всички бъдещи съфорумки в търсенето на прекрасната и мечтана рокля и да я открие !!!!!! give_rose good
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: септември 06, 2010, 06:50:54 »

Страхотна рокля franseto, просто съм възхитена от модела  Bravo
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #144 -: септември 06, 2010, 08:06:09 »

Момичета, аз съм се спряла на рокля тип "русалка", но не много тясна в коленете, за да мога да танцувам все пак... girl_wink Нещо от този род:

http://www.bridalwave.tv/V%20Neck%20wedding%20dress%20by%20Alvina%20Valenta.jpg
или
http://pics.boards.weddingbee.com/96216.phillipa.jpg

Показвам долната част на роклята, а иначе за горната част съм се спряла на втория модел  smile Но доколкото наблюденията ми показват - по-леснодостъпни са роклите с обръчи или по-широчките модели...Някоя от вас да е мяркала нещо подобно наскоро? И като ценички да ме ориентирате?  give_rose
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: септември 06, 2010, 09:27:53 »

Роклите са страхотни ,само незнам до колко ще са одобни за танците ,моята също е с обръч.Не мога да ти помогна с цената съжалявам.
Активен
vilenceto
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: септември 06, 2010, 10:24:26 »

Mariaid, аз мога да ти кажа ориентировъчна цена за втория тип рокля - аз видях една почти същата в Ателие ТМ във Варна и цената й беше 1400 лв., но това предполагам е защото цялата е с дантели иначе ако горната част е само с дантели а надолу е без, би трябвало да е по-евтина.
Активен
CATRIN
Новак
*
Публикации: 13

откачалка

« Отговор #147 -: септември 06, 2010, 10:25:35 »

Здравейте ,а бихте ли разграничили бутиците по ценови клас  smile,че аз няма да имам 1000 лв за рокля и изобщо да не ходя -да се ядосвам  give_rose
По колко примерно вървят от старите им колекции !?
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #148 -: септември 06, 2010, 10:36:23 »

plamak_ , аз затова искам леееко по-широчки в колената, не съвсем тип "русалка", за да нямам спраскани рокли по хората  pleasantry Иначе дантелите по цялата рокля хич не ме влекат (което е добре за финансовата част). Като цяло мисля и аз да се вместя в по-малка цена от 1000лв  blush Нещо до 800 лв би ме устроила перфектно!
Активен
vilenceto
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 06, 2010, 11:39:57 »

CATRIN , трудно е да се каже така, зависи от кой град си, аз лично да ти кажа в нито един магазин не са ми казвали това е стара колекция и затова са по-евтини, дори в т.н.  "маркови колекции", общо взето магазините си имат няколко рокли и ти избираш коя ти допада. Определено може да се намери прекрасна рокля между 500 и  800 лв. , от това което аз видях повечето рокли са тоно в този ценови диапазон .
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: